Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Sveikos merginos 4u.gif
Mane vis dar peršalimas kankina, bet jau lyg gerėja sveikata (tfu tfu tfu). Tikiuosi nuo penktadienio jau galėsiu vėl pradėti sportuoti. Labai pasiilgau sporto, dabar tokia suglebusi jaučiuosi doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man toks klausimas kilo beskaitant - ar jūs dirbančios? na, man čia pasidarė įdomu paskaičius, kad jūs po valandą ar net daugiau sportuojat. Aš vos randu laiko ir jėgų padaryt JM 20 minučių po darbo dienos... Tai va ir nežinau, gal čia valios turėjimo ar neturėjimo klausimas, o ne laiko... g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

QUOTE(As_nematoma @ 2011 10 11, 11:15)
Merginos, man toks klausimas kilo beskaitant - ar jūs dirbančios?

Aš dirbanti, bet be vaikų, tai man vakare pakankamai lengva rasti laiko sportavimui. rolleyes.gif

O aš noriu paklausti jusų nuomonės ir patirties. Kada raumenys pripranta prie fizinio krūvio. Mane nervina, kad po kiekvieno intensyvaus sportavimo man reikia 2 dienų, kad ir vėl galėčiau daryti pratimus. Šiandien va jau antra diena, o šikna, presas ir leškos skauda. Kol vaikštau dar pusė bėdos, bet jei reikia pasilenkti, atsitūpti ar po sėdėjimo atsistoti, tai varge varge doh.gif Noriu sportuoti dažniau, bet dabar gaunas kas trečią dieną verysad.gif doh.gif

MO nekokia dienos pradžia, kad rytas nelabas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 11 spalio 2011 - 10:46
QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 11, 11:45)
Labas visoms  4u.gif
Aš dirbanti, bet be vaikų, tai man vakare pakankamai lengva rasti laiko sportavimui.  rolleyes.gif

O aš noriu paklausti jusų nuomonės ir patirties. Kada raumenys pripranta prie fizinio krūvio. Mane nervina, kad po kiekvieno intensyvaus sportavimo man reikia 2 dienų, kad ir vėl galėčiau daryti pratimus. Šiandien va jau antra diena, o šikna, presas ir leškos skauda. Kol vaikštau dar pusė bėdos, bet jei reikia pasilenkti, atsitūpti ar po sėdėjimo atsistoti, tai varge varge  doh.gif Noriu sportuoti dažniau, bet dabar gaunas kas trečią dieną  verysad.gif  doh.gif

MO nekokia dienos pradžia, kad rytas nelabas?

As nedirbanti ir su vaikais biggrin.gif speju iki pietu kol vaika einu pasiimt pasportuot.

Kristute, as vis ties sportuoju kad ir skauda raumenys, padarius apsilima, ne karto neber skaudeje.apsyla raumenys ir darau.

o as penktadieni JM su svoriais puse valandos padariau, oi kaip visa savaitgali viskas skaudejo, nu ziauriai gera treniruote. o dirbau su 2.4 kg, reiktu su kokiais 4 kg padirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 11, 12:45)
O aš noriu paklausti jusų nuomonės ir patirties. Kada raumenys pripranta prie fizinio krūvio. Mane nervina, kad po kiekvieno intensyvaus sportavimo man reikia 2 dienų, kad ir vėl galėčiau daryti pratimus. Šiandien va jau antra diena, o šikna, presas ir leškos skauda. Kol vaikštau dar pusė bėdos, bet jei reikia pasilenkti, atsitūpti ar po sėdėjimo atsistoti, tai varge varge  doh.gif Noriu sportuoti dažniau, bet dabar gaunas kas trečią dieną  verysad.gif  doh.gif

Aš patarčiau sportuoti kad ir kitą dieną, tik padarai apšilimą ir jau nebeturėtų taip baisiai skaudėti. Bent jau aš nekreipiu dėmesio, jei ką ir skauda. išsijudini ir praeina, ir geriausia dalis, kad po antros treniruotės dažniausiai nebeskauda visai.

Aš tai šiuo metu nedirbanti. Tinginiauju ir sportuoju, kai atsikeliu (išsimalė ritmas tai gaunasi vidurdienis).

Kai dirbau, sunkiau būdavo, bet vakarais išeidavo, tik turi į savo grafiką įrašyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 11, 09:34)
oho,kiek mažai  unsure.gif

Vakar vakare prisipyliau sriubos (jau buvau suvartojus apie 1000 kcal iki sriubos), pradėjau valgyt ir neįveikus pusės lėkštės pajutau pilnumą skrandy. Gal kad stipriai sumažinau suvartojamų saldumynų kiekį, jaučiuosi soti ir energinga, alkis nekankina, pilvas nebe toks išsipūtęs. Galiu parašyt vakar dienos meniu:

Pusryčiai: vaisių smoothie iš apelsino, greipfruto, mažiuko meliono, banano (300 kcal) (~900 ml)
Priešpiečiai: pusė didelio meliono (200 kcal)
Pietūs: garinta vištienos krūtinėlė su kalnu žalių (pomidoras ir agurkas) ir garintų daržovių (morkos ir kalafijoras) (300 kcal)
Pavakariai: glaistytas varškės sūrelis (neatsispyriau) (120 kcal)
Vakarienė: tiršta brokolių sriuba su skrudintos duonos riekele, sūriu, grietinėle (~300 kcal).
Vandens apie 1,5 l

Viską stengiuosi tiksliai susverti, o kalorijas skaičiuoju pagal šitą.

QUOTE(As_nematoma @ 2011 10 11, 10:15)
Merginos, man toks klausimas kilo beskaitant - ar jūs dirbančios? na, man čia pasidarė įdomu paskaičius, kad jūs po valandą ar net daugiau sportuojat. Aš vos randu laiko ir jėgų padaryt JM 20 minučių po darbo dienos... Tai va ir nežinau, gal čia valios turėjimo ar neturėjimo klausimas, o ne laiko...  g.gif

Aš kolkas vaiko priežiūros atostogose (turiu du vaikus, abu namie - vyresnėlė šiuo metu serga, dažo nelanko). Pasportuot galiu ištaikyti tik kai jie abu miega, o tai gaunasi per pietus arba vėlai vakare smile.gif
Kai pagalvoju kad po gero pusmečio grįšiu darban, dar kolkas galva neišneša kada rasiu laiko sportuot tuo metu g.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 11, 10:45)

Gal netinkamai atlieki tempimo pratimus ar tinkamai neapšyli ? g.gif 4u.gif Man asmeniškai raumenis pamaudžia vieną dieną iki sekančios treniruotės ir tai tik jei būnu ilgiau nesportavus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 10 11, 09:53)
Sveikos merginos 4u.gif
Mane vis dar peršalimas kankina, bet jau lyg gerėja sveikata (tfu tfu tfu). Tikiuosi nuo penktadienio jau galėsiu vėl pradėti sportuoti. Labai pasiilgau sporto, dabar tokia suglebusi jaučiuosi doh.gif  4u.gif

sveik greičiau 4u.gif man irgi gerklę kabina, vakar išėjau su vaikais laukan, tai per pusvalandį ausis net spėjau nušalt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2011 10 11, 12:31)
Gal netinkamai atlieki tempimo pratimus ar tinkamai neapšyli ? g.gif  4u.gif Man asmeniškai raumenis pamaudžia vieną dieną iki sekančios treniruotės ir tai tik jei būnu ilgiau nesportavus  smile.gif

Esmė ta, kad aš jau senoookai intensyviai nesportavau. Paskutinį sykį pratimo tempimus dariau sąžiningai, pagal knygelę visus padariau, bet gal ką nors netaisyklingai dariau g.gif Kitą sykį bandysiu dar labiau į tai atkreipti dėmesį.
Paskaičius, kad po apšilimo, skausmas sumažėja, reiks šį vakarą ir man pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
as jau po JM LAST, valanda, nu sunku buvo siandien istemt, visai be jegu. svoris stovi vietoje, nekyla, bet ir nekrinta.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 11, 14:44)
Esmė ta, kad aš jau senoookai intensyviai nesportavau. Paskutinį sykį pratimo tempimus dariau sąžiningai, pagal knygelę visus padariau, bet gal ką nors netaisyklingai dariau  g.gif  Kitą sykį bandysiu dar labiau į tai atkreipti dėmesį.
Paskaičius, kad po apšilimo, skausmas sumažėja, reiks šį vakarą ir man pabandyti  bigsmile.gif

Paprasyk, kad kas nors tave pamasazuotu, masazas isvarineja pieno rugsti.Bet siaip tai idomiai, kad po kiekvienos treniruotes tau taip skauda viska g.gif
Man raumenys skaudejo tik po pirmos treniruotes, o dabar jau sesta savaite tai tik lengvas nuovargis po treniruociu.Nors as visa gyvenima sportavau,vienu metu laabai intensyviai, tai gal ir nenuostabu kad reikia nemazo kruvio kad man raumenukai paskaustu.

Su sportu viskas gerai ir labai gerai, bet siandien su maistu tai total kosmar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 11 spalio 2011 - 15:10
Raumenu skausma numalsinti nelabai pavyks. Siaip padeda masazas, silta vonia ar koks tepalas nuo skausmo, bet cia tik laikinas sprendimas. Gal paprasciausiai pasiemete per dideli kruvi. Ji reiktu kelti palaipsniui, nes labiausiai skauda tuos raumenis, kurie buna maziausiai treniruoti. Nors asmeniskai man, tai raumenis daugiau ar maziau skauda po kiekvienos treniruotes, o ypac koju. Kaip uzsenieciai sako: "No pain no gain" biggrin.gif
Atsakyti
Gyti, nu tai ne paslaptis, kad vyrams kojos, nu kaip cia svelniau pasakius....viena is silpniausiu vietu.Kazkaip dabar pries akis stovi toks vienas "veikejas" , virsu "susitvarkes" labai graziai o vat kojos kaip sakaliukai doh.gif Turbut ne prioritetas vyrams kojos ir uzpakalis biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai taip. Daugumai sportuojanciu vyru prioritetas krutines ir ranku raumenys, o tiksliau bicepsas. Na dar pilvo presas. O kojas, tai man viena is megstamiausiu raumenu grupiu treniruoti. Visada vos laiptais is sales nulipu. Del to ir skauda labiausiai biggrin.gif
Atsakyti