QUOTE(MO @ 2011 10 11, 09:34)
oho,kiek mažai
Vakar vakare prisipyliau sriubos (jau buvau suvartojus apie 1000 kcal iki sriubos), pradėjau valgyt ir neįveikus pusės lėkštės pajutau pilnumą skrandy. Gal kad stipriai sumažinau suvartojamų saldumynų kiekį, jaučiuosi soti ir energinga, alkis nekankina, pilvas nebe toks išsipūtęs. Galiu parašyt vakar dienos meniu:
Pusryčiai: vaisių smoothie iš apelsino, greipfruto, mažiuko meliono, banano (300 kcal) (~900 ml)
Priešpiečiai: pusė didelio meliono (200 kcal)
Pietūs: garinta vištienos krūtinėlė su kalnu žalių (pomidoras ir agurkas) ir garintų daržovių (morkos ir kalafijoras) (300 kcal)
Pavakariai: glaistytas varškės sūrelis (neatsispyriau) (120 kcal)
Vakarienė: tiršta brokolių sriuba su skrudintos duonos riekele, sūriu, grietinėle (~300 kcal).
Vandens apie 1,5 l
Viską stengiuosi tiksliai susverti, o kalorijas skaičiuoju pagal
šitą.
QUOTE(As_nematoma @ 2011 10 11, 10:15)
Merginos, man toks klausimas kilo beskaitant - ar jūs dirbančios? na, man čia pasidarė įdomu paskaičius, kad jūs po valandą ar net daugiau sportuojat. Aš vos randu laiko ir jėgų padaryt JM 20 minučių po darbo dienos... Tai va ir nežinau, gal čia valios turėjimo ar neturėjimo klausimas, o ne laiko...
Aš kolkas vaiko priežiūros atostogose (turiu du vaikus, abu namie - vyresnėlė šiuo metu serga, dažo nelanko). Pasportuot galiu ištaikyti tik kai jie abu miega, o tai gaunasi per pietus arba vėlai vakare
Kai pagalvoju kad po gero pusmečio grįšiu darban, dar kolkas galva neišneša kada rasiu laiko sportuot tuo metu
QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 11, 10:45)
O aš noriu paklausti jusų nuomonės ir patirties. Kada raumenys pripranta prie fizinio krūvio. Mane nervina, kad po kiekvieno intensyvaus sportavimo man reikia 2 dienų, kad ir vėl galėčiau daryti pratimus. Šiandien va jau antra diena, o šikna, presas ir leškos skauda. Kol vaikštau dar pusė bėdos, bet jei reikia pasilenkti, atsitūpti ar po sėdėjimo atsistoti, tai varge varge

Noriu sportuoti dažniau, bet dabar gaunas kas trečią dieną
Gal netinkamai atlieki tempimo pratimus ar tinkamai neapšyli ?

Man asmeniškai raumenis pamaudžia vieną dieną iki sekančios treniruotės ir tai tik jei būnu ilgiau nesportavus
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 10 11, 09:53)
Sveikos merginos
Mane vis dar peršalimas kankina, bet jau lyg gerėja sveikata (tfu tfu tfu). Tikiuosi nuo penktadienio jau galėsiu vėl pradėti sportuoti. Labai pasiilgau sporto, dabar tokia suglebusi jaučiuosi
sveik greičiau

man irgi gerklę kabina, vakar išėjau su vaikais laukan, tai per pusvalandį ausis net spėjau nušalt