Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(saulyte0925 @ 2011 09 28, 12:44)
radau youtube sios moters pratimus, man jie visai faini, o jos figura mano tipo, labai sexy biggrin.gif
gal kam pades http://www.youtube.c...lf=mfu_in_order

Laba smile.gif man irgi gražu papai ir klubai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 09 28, 14:11)
Laba smile.gif man irgi gražu papai ir klubai biggrin.gif

gerai, jei yra ta krutine biggrin.gif as turiu tik vienus privalumus lotuliukas.gif kuriuos reik dar apmazint.

as siandien su JM Last storuliukais ir 8 abs, viso 68 min. kas ryta sau sakau, kad nepatemsiu, o padarius apsilima ir jegos atsiranda vis intensyviau sportuoti. nes ne viska istempiu sunkiu lygiu. laukiu kada atsispaudimus galesiu daryti ne ant keliu, dabar ne vieno neistempiu biggrin.gif nu si savaite ziauri, bus 5 kartai po valanda intensyviu treniruociu, jei dar maistas butu buves idealus doh.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Jūsų. 4u.gif
Atsakyti
Labas ax.gif norejau Jusu paklausti ar kas sportuojat su Tracy Anderson?
Atsakyti
Sveikos,
Grįžau į darbą, tai laiko visai nerasta, jėgų vakare irgi mažoka, bet bandysiu po truputį įsivažiuoti į ritmą, kol kas planuose Jillian Michaels 30 day shred, po to matysim.
Šaunuolės, kurios sąžiningai sportuojat thumbup.gif
Atsakyti
maruša, 30 days shred trumpos treniuotės, manau rasi laiko dėl savęs thumbup.gif

Aš vakar nepasportavau, ir dar iš širdies privalgiau kavinėj, o po to ir namie visokių desertų ir saldumynų. Baigiasi mano atostogos, sekmadienį išvažiuoju jau vėl iš Lietuvos, tai dabar atsisveikinimai su visais, susitikimai. O kavinėj atsispirt nuo maisto aš tai jau negaliu schmoll.gif doh.gif Dabar stengsiuos kiek tik galiu susilaikyt ir bent jau pasportuot, bet nuo pirmadienio/antradienio turėčiau įstot į normalias vėžes vėl.
Atsakyti
Sveikos, vakar nepasitreniravau, nes ziauriai skaudejo ta uzupakali ir presa doh.gif siandien jau ne taip skauda, tai mastau kad reikia daryti pilna tempa vel ir ryt kazkokiu budu daryti, nes sestadieni neiseis, tai si savaite turbut bus tokia kaip ir izangine i insanity programa, o nuo kitos savaites jau visos 6 dienos sporto bus turbut, nes jau raumenukai bus apsiprate prie kruvio rolleyes.gif Na dziaugiuosi tik tuo dar, kad su maistu pakankamai tvarkingai kol kas iseina ax.gif
Atsakyti
sveikos, sia savaite su maistu kazko nesusidraugavau, tai svorio kritusio nebus. ziuresim rytoj kaip bus su cm. smile.gif

siandien planuose JM pilvui 2 dalis 35 min. ir JM 30 day jump 23 min. viso 58 min.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif

Įveika HIIT 30+SCULPT 30 thumbup.gif Su maistu šią sav man tai kažkaip labai gerai, kolkas į šoną nenuklydau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 09 29, 12:20)

siandien planuose JM pilvui 2 dalis 35 min. ir JM 30 day jump 23 min. viso 58 min.

pradejau sportuot, ir supratau, kad siandien mano kunas nori poilsio, kad neiveiksiu, tai pakeiciau treniruote i Belly dances 1 val. maloniai prasitampiau, pilvas padirbo thumbup.gif ryt jauciu padarysiu poilsi ir perkelsiu treniruote viena i savaitgali, reikia jau pailseti. rolleyes.gif
Atsakyti
Hė-ja smile.gif

Dirbam, dirbam, netinginiaujam bigsmile.gif Šiandien pasigerinau savo asmeninį rezultatą 2 su puse minutės, nors netikėjau, kad išeis, nes ir anas laikas jau geras atrodė. Kaip malonu, kad kažkada atrodę sunkūs pratimai vis lengvėja thumbup.gif

Tiesa, turiu klausimą, atsakykite kas netingite ax.gif Draugė sako, kad paklausčiau forume pas jus, nes jūs daug sveriatės, nori palyginti kiek kitos priauga per mmm dienas ax.gif Ar pastebite kažką svoryje?
Atsakyti
As po sportu jau senokai, siandien ganetinai lengva treniruote atrode, bet prakaitas vistiek zliauge, ir deja nevisus pratimus padariau iki galo tiek kiek reiktu blush2.gif nepajegiau rolleyes.gif

Vicious Vici, as kazkaip niekad neatkreipdavaui demesio i svori, tik tiek kad pilvas visad issipusdavo baisuliniai doh.gif manau kad gal koks kilas ir budavo pliuso, vis tik skysciai kaupiasi prie mm... mirksiukas.gif
Atsakyti