QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 09 30, 10:40)
QUOTE(doviem @ 2011 09 30, 11:30)
o-pa-pa, nepergyvenk, issijudins viskas dar, mano organizmas soka patyre po ilgos pertraukos tai del to cia viskas krenta greitai, paskui ir man viskas suletes
Aciu mergaites, siandien jau isijudino zemyn

mm ant nosies matomai ir stabdo.dabar svarbiausia savaitgali isgyvent "tvarkingai"
QUOTE(doviem @ 2011 09 30, 12:17)
Taip, stengsiuos atrodyti kuo graziau, tie kilogramai man ne tokie svarbus, kaip pats vaizdas ir centimetrai
O del isdarkyto pilvuko tai manau pas daugeli po nestumo jis buna toks, bet juk per laika sporto, mitybos ir masazo deka, viskas turi susitvarkyti
As irgi
Ziurint kas su tuo pilvuku atsitike.Jei labai oda istampyta tai labai tinka kontrastinis dusas ir masazas....masazas...ir dar karta masazas.
Jei strijos atsiradusios, tai velgi, galima naudoti mumijo, jei strijos gilios,ju nepanaikins bet tikrai sumazins, jei negilios gali visko buti kad mumijus ir sutvarkys.Tik aisku reikia uzsiimt ir netinget.
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 10 01, 08:45)
Labas rytas

Maniau, jog apsieisiu be "prisidavimų" t.y kūno pokyčių rodiklių, bet vistik turiu dabar labai didelį stimulą sportuoti .

Taigi, dabar jau sąžiningai turėsiu su jumis sportuoti, o ne kada išeis

Tik,
kad mano skaičiukai skaudžiai didesni, nei tų merginų, kurios prisiduoda, net gėda rašyti.
Zinai, cia niekas nesisaipo ir pirstais nebado, kad va paziurekit koks jos liemuo ar uzpakalis.Visos cia susirinko sportuoti o ne kitu ruros platumu aptarineti, pas visas tikslas vienas.Taip kad, gedai cia ne vieta