Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(doviem @ 2011 09 30, 12:43)
Aciu Saulyt, tau poilsis, o manes laukia intensyvi treniruote siandien, bus matyt, kaip ja istempsiu rolleyes.gif

p.s. as seksuali nesijauciu kazko tai, reikia daug dar dirbti, kad tokia jausciausi blush2.gif

po -10 pasijauciau tokia oro_buckis.gif
Atsakyti
Laba,

norėčiau pasiklausti, gal ką rekomenduosit, sportuoju klube, bet en einu 3-4 x savaitėje, norisi dar bent porai dienelių tokio gero, gero cardio (nes reikia mesti daug riebaliukų). Tokios, kaip įrangos neturiu namuose, tai gal ką galit patarti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 09 30, 13:48)
po -10 pasijauciau tokia oro_buckis.gif

na as tikiuosi bent po minus 5 pasijausti tokia, jau 70kg man butu ir to pasiekimas lotuliukas.gif

QUOTE(promilė @ 2011 09 30, 13:59)
Laba,

norėčiau pasiklausti, gal ką rekomenduosit, sportuoju klube, bet en einu 3-4 x savaitėje, norisi dar bent porai dienelių tokio gero, gero cardio (nes reikia mesti daug riebaliukų). Tokios, kaip įrangos neturiu namuose, tai gal ką galit patarti.

Na man tai turbut geriausia kardio treniruote kiek teko is seniau ir dabar tai Insanity programos treniruotes. Tikrai susilsi neblogai manau, jei pritruks galesi ir dvi treniruotes is eiles daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

prisiduodu ir as: 57,4kg (+300gr blush2.gif doh.gif, suverciu beda ant mmm biggrin.gif ); liemuo 69cm (-1); klubai 92,5cm (-0.5cm); slaunis 54,5cm (0). Nors svoris ir padidejes, bet apimtys kai kur pamazejusios ax.gif

Prisidaviau ir einu sportuot biggrin.gif Siandien velokai, bet kitaip neisejo...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Maniau, jog apsieisiu be "prisidavimų" t.y kūno pokyčių rodiklių, bet vistik turiu dabar labai didelį stimulą sportuoti . ax.gif ax.gif Taigi, dabar jau sąžiningai turėsiu su jumis sportuoti, o ne kada išeis thumbup.gif Tik, kad mano skaičiukai skaudžiai didesni, nei tų merginų, kurios prisiduoda, net gėda rašyti. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 09 30, 10:40)

o-pa-pa nenusimink 4u.gif  va, pas mane po 10 sav nuo pilvo 1 cm nukrito lotuliukas.gif    blink.gif  biggrin.gif  išsijudins tie cm, pamatysi 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2011 09 30, 11:30)
o-pa-pa, nepergyvenk, issijudins viskas dar, mano organizmas soka patyre po ilgos pertraukos tai del to cia viskas krenta greitai, paskui ir man viskas suletes biggrin.gif

Aciu mergaites, siandien jau isijudino zemyn thumbup.gif mm ant nosies matomai ir stabdo.dabar svarbiausia savaitgali isgyvent "tvarkingai" blush2.gif

QUOTE(doviem @ 2011 09 30, 12:17)
Taip, stengsiuos atrodyti kuo graziau, tie kilogramai man ne tokie svarbus, kaip pats vaizdas ir centimetrai ax.gif
O del isdarkyto pilvuko tai manau pas daugeli po nestumo jis buna toks, bet juk per laika sporto, mitybos ir masazo deka, viskas turi susitvarkyti mirksiukas.gif

As irgi drinks_cheers.gif
Ziurint kas su tuo pilvuku atsitike.Jei labai oda istampyta tai labai tinka kontrastinis dusas ir masazas....masazas...ir dar karta masazas.
Jei strijos atsiradusios, tai velgi, galima naudoti mumijo, jei strijos gilios,ju nepanaikins bet tikrai sumazins, jei negilios gali visko buti kad mumijus ir sutvarkys.Tik aisku reikia uzsiimt ir netinget.

QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 10 01, 08:45)
Labas rytas  smile.gif  Maniau, jog apsieisiu be "prisidavimų" t.y kūno pokyčių rodiklių, bet vistik turiu dabar labai didelį stimulą sportuoti .  ax.gif  ax.gif  Taigi, dabar jau sąžiningai turėsiu su jumis sportuoti, o ne kada išeis  thumbup.gif  Tik, kad mano skaičiukai skaudžiai didesni, nei tų merginų, kurios prisiduoda, net gėda rašyti. doh.gif  blush2.gif

Zinai, cia niekas nesisaipo ir pirstais nebado, kad va paziurekit koks jos liemuo ar uzpakalis.Visos cia susirinko sportuoti o ne kitu ruros platumu aptarineti, pas visas tikslas vienas.Taip kad, gedai cia ne vieta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar įveikta FIRE 60+ABS 10 ax.gif Pajaučiau kad vėl reik magnio ir kalio pagert, nes po savaitės intensivaus cardio keik širdukė "makaluojas" doh.gif

o-pa-pa oi tu čia gerą dalyką apie "mumijo" parašei bigsmile.gif nebuvau girdėjaus, ale po tavo parašymo prisiskaičiau interne, tai jaučiu bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos panos 4u.gif
Aš apsirgau. Visi šeimoj peršalę, snargliuojasi, tai ir mane užpuolė bacilos, nors vis dar laikausi iš paskutiniųjų doh.gif Sportui jau aišku pertraukėlė.
Atsakyti
Sveikutes. na, gryztu ir as biggrin.gif manau, kad neprisidavinesiu, nes tikslas- paploninti talija. o tas uztruuuuukkssss.... doh.gif dirbsiu su TurboFire Abs 10x2 ir ShaunT Insane abs 30. kaitaliosiu treniruotes priklausomai nuo to, kiek atliekamo laiko bus. Stengsiuos istaikyt apie 4 dienas savaiteje. reiktu susiimt ir uzpakaliuko 'pompavimu', bet nezinau kokia treniruote pasirinkt g.gif gal patarimu kokiu turetumet? noriu pakelt ar.. na, tiesiog noriu grazaus. idealas- Vicious Vici treneres uzpakaliukas biggrin.gif

Saunuoles tos, kurios visdar sportuojat 4u.gif su pasiekimais visas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džerimi: 01 spalio 2011 - 09:25
sveikos smile.gif vakar negalėjau prisiduot, tai prisiduodu šiandien.
Deja, apimtys nė kiek nepakito, na bet gal toliau bus geriau.. smile.gif
Atsakyti
Rugsėjo 30 prisidavimas http://public.fotki..../rugsjo-30.html

Garbės pakyla ploja.gif oro_buckis.gif
first.gif saulyte0925 (-3 cm; -0,2 kg)
second.gif doviem (-2 cm; -1 kg)
third.gif gizzy (-1,5 cm)

Gėdos stulpas nono.gif pomidorai2.gif
gizzy (+0,3 kg)

Nepakito vacation1.gif
Lauryt (0 cm)

Neprisidavėlens.gif
Tann (6)
Kutveliukas (4)
maruša (3)
gagutee (2)
cherie (1)
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif as taip pat noreciau pradeti sportuoti namuose, tik pratimus daryti tam tikroms kuno dalims pvz:. pilvui, sedmenims. Ir norejau paklausti ar darant pvz pilvo preso pratimus nukentetu krutine? Labai noriu pakoreaguoti pilvuka, bet bijau jog gali dingti krutine, nes ji ir taip jau gan maza yra...ka jus manote, tures itakos ar ne? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti