Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(doviem @ 2011 09 29, 15:30)

Vicious Vici, as kazkaip niekad neatkreipdavaui demesio i svori, tik tiek kad pilvas visad issipusdavo baisuliniai doh.gif manau kad gal koks kilas ir budavo pliuso, vis tik skysciai kaupiasi prie mm... mirksiukas.gif

man ir pilvas ziauriai issipucia, o del svorio tai gal sunkiau krenta, o siaip didelio pokycio nepastebiu, tikrai nera plius 1-2 kg, neseniai buvo mm, o ta savaite jokiu svorio pokyciu nebuvo, tik nekrito.
Atsakyti
Man pries mm ir per visad sokteli svoris.
Atsakyti
Labas rytas merginos. Na as issimatavau, tai galiu pasakyti, kad jau siokie tokie postumiai yra:

Svoris 75 (-1)
Liemuo 85 (-1)
Klubai 105(-1)
Slaunys atrodo lyg 0,5cm pamazejo, bet kazkaip neryskiai tai palikim tiek pat 64cm

Tiesa, nors viskas pamazejo nestipriai, taciau jauciuosi daug geriau, pilvukas kazkoks lengvesnis, atrodo sulindes i vidu bigsmile.gif laukia manes siandien dar sportas intensyvus, masazas ir kitos grozio proceduros pries savaitgali blush2.gif
Atsakyti

Pas mane savaites pradzioje soktelejo 400gr svoris ir visa savaite nei pirmyn nei atgal doh.gif Matmenys per savaite irgi nepajudejo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Pas mane nuo pilvo -1cm hihihi.gif

o-pa-pa nenusimink 4u.gif va, pas mane po 10 sav nuo pilvo 1 cm nukrito lotuliukas.gif blink.gif biggrin.gif išsijudins tie cm, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
o-pa-pa, nepergyvenk, issijudins viskas dar, mano organizmas soka patyre po ilgos pertraukos tai del to cia viskas krenta greitai, paskui ir man viskas suletes biggrin.gif

M.i.g.l.e, saunuole kad isjudinai tuos cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 09 30, 10:30)
M.i.g.l.e, saunuole kad isjudinai tuos cm mirksiukas.gif

4u.gif
nuo sporto pradžos nukrito nuo pilvo viso 10 cm bigsmile.gif thumbup.gif Tai likusius labai sunku išjudint, ale ir "jaunystei" turėjau kiek pūpsantį pilvuką, niekad "lenta" ties pilvu nebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 09 30, 10:34)
4u.gif
nuo sporto pradžos nukrito nuo pilvo viso 10 cm bigsmile.gif  thumbup.gif  Tai likusius labai sunku išjudint, ale ir "jaunystei" turėjau kiek pūpsantį pilvuką, niekad "lenta" ties pilvu nebuvau blush2.gif

As kad ir sveriau 63kg atsimenu buvau lasinukais aptekus, nors ugis tas pats buvo tada jau. Tai vat vis svajoju, kad 63 tuos sverciau nu bent 65. Manau jei sporto deka pasiekciau ta tiksla tai jau lasinuku neturetu buti, o raumenukai? Nes tada, kai sveriau 63, tai tikrai nesportuodavau ir del to tie lasinukai ir buvo turbut g.gif
Atsakyti
Aišku, jei reguliariai sportuosi ir prižiūrėsi ką valgai, laikui bėgant lašinukus keis raumenukai. ir svoris pamažu išsijudins.Aišku gal tu ir sversi kokius pvz 66kg, bet atrodysi daug geriau sportuodama, nei kai svėrei 63, bet nesportavai mirksiukas.gif
Aš dabar sveriu 62-63kg.(prieš pastojant sverdavau 60-61kg). Po 7 mėn sporto galiu pasakyt kad užpakalis ir rankos dar niekad taip gražiai pas mane neatrodė biggrin.gif Aišku pilvas "išdarkytas" po nėštumo, bėt čia jau atskira kalba. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 09 30, 11:02)
Aišku, jei reguliariai sportuosi ir prižiūrėsi ką valgai, laikui bėgant lašinukus keis raumenukai. ir svoris pamažu išsijudins.Aišku gal tu ir sversi kokius pvz 66kg, bet atrodysi daug geriau sportuodama, nei kai svėrei 63, bet nesportavai mirksiukas.gif
Aš dabar sveriu 62-63kg.(prieš pastojant sverdavau 60-61kg). Po 7 mėn sporto galiu pasakyt kad užpakalis ir rankos dar niekad taip gražiai pas mane neatrodė biggrin.gif  Aišku pilvas "išdarkytas" po nėštumo, bėt čia jau atskira kalba.  doh.gif

Taip, stengsiuos atrodyti kuo graziau, tie kilogramai man ne tokie svarbus, kaip pats vaizdas ir centimetrai ax.gif
O del isdarkyto pilvuko tai manau pas daugeli po nestumo jis buna toks, bet juk per laika sporto, mitybos ir masazo deka, viskas turi susitvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 09 30, 09:40)
Labas rytas mirksiukas.gif

Pas mane nuo pilvo -1cm hihihi.gif

o-pa-pa nenusimink 4u.gif  va, pas mane po 10 sav nuo pilvo 1 cm nukrito lotuliukas.gif    blink.gif  biggrin.gif  išsijudins tie cm, pamatysi 4u.gif

sveikos, as ir sakau kas tam pilvui yra ne is vietos nejuda jau trecia savaite, o dirbu kas dien, kelis kart per savaite ir po pusvalandi vien pilvui. Kada jis pajudes???

mano prisidavimai
svoris -200 (ne kas biggrin.gif 71.9)
lemuo tas pats (70)
klubai -1 (101)
kojos -2 (60)

sia savaite, atvirksciai nei praeita, krito apacia, virsus stovi. nors dirbau ant visur vienodai, ne vien apacios. nu bet normaliai. jau kita savaite susitvarkysiu su maistu tai daugiau kris.

Doviem geri rezultatai thumbup.gif

siandien poilsis vacation1.gif
Papildyta:
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 09 30, 11:02)
Aš dabar sveriu 62-63kg.(prieš pastojant sverdavau 60-61kg). Po 7 mėn sporto galiu pasakyt kad užpakalis ir rankos dar niekad taip gražiai pas mane neatrodė biggrin.gif  Aišku pilvas "išdarkytas" po nėštumo, bėt čia jau atskira kalba.  doh.gif

sutinku, kad kg dar ne viskas, drauge sveria mazai, bet kai nusirengia vaizdelis ne koks, pilvas, kojos ir pan.
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2011 09 30, 08:33)

Tiesa, nors viskas pamazejo nestipriai, taciau jauciuosi daug geriau, pilvukas kazkoks lengvesnis, atrodo sulindes i vidu :

kai pradejau sportuoti kazkaip vel pajauciau kuna, kiekviena raumeni, tai padeda vel pasitemti, atrodyti graziai, pasijusti seksualia lotuliukas.gif nes kai sveriau 82 tikrai tokia nesijauciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 30 rugsėjo 2011 - 11:10
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 09 30, 12:14)
Doviem geri rezultatai thumbup.gif

siandien poilsis vacation1.gif

Aciu Saulyt, tau poilsis, o manes laukia intensyvi treniruote siandien, bus matyt, kaip ja istempsiu rolleyes.gif

p.s. as seksuali nesijauciu kazko tai, reikia daug dar dirbti, kad tokia jausciausi blush2.gif
Atsakyti