Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

mergaites, o as nugara susizeidziau- lenkiausi ir kazkas pokst... gerai, kad vyras buvo, pagavo, nuvede i lova, is skausmo visa nakti prasikankinau, paskui gydytoja iskvietem..po ko laukia reabilitacija- vaziuosiu sanatorijon. pasislinko slankstelis. kol kas tupineju namuose, apie jokius sportus ir kalbos but negali, nu, nevilty tai konkreciai verysad.gif
kazin, ka sportuot galeciau? Jauciu, tik baseinas belieka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 19, 00:39)

niuuu?  nestuke.gifwub.gif

blush2.gif Ir taip visalaik, kaip tik sugalvoju viska keist is pagrindu....tik op, ir esu sustabdoma.
QUOTE(brashke77 @ 2011 10 19, 00:50)
mergaites, o as nugara susizeidziau- lenkiausi ir kazkas pokst... gerai, kad vyras buvo, pagavo, nuvede i lova, is skausmo visa nakti prasikankinau, paskui gydytoja iskvietem..po ko laukia reabilitacija- vaziuosiu sanatorijon. pasislinko slankstelis. kol kas tupineju namuose, apie jokius sportus ir kalbos but negali, nu, nevilty tai konkreciai  verysad.gif
kazin, ka sportuot galeciau? Jauciu, tik baseinas belieka?  g.gif

Eina sau, braskyt, siunciu glebi sveikatos 4u.gif laikykis, atreabilituos tave sanatorijoj, pamasazuos,purvo voniose pasivoliosi ir vel busi kaip agurcikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(brashke77 @ 2011 10 18, 23:50)
nevilty tai konkreciai  verysad.gif

o siaubas, užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar jau reikės pasaugoti Manau saugiausia šiuo atveju būtų tik baseinas.

O man trūksta paroj laiko, arba nemoku jo susiorganizuoti taip, kad man jo užtektų. Nespėju padaryti tiek daug dalykų, kuriuos norėčiau įgyvendinti unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(maruša @ 2011 10 18, 22:47)
Kiaulos jūs biggrin.gif
Aš šiandien nors trumpai, bet pagal planą - Turbo Jam Learn&Burn cool.gif

lotuliukas.gif
O tu šaunuolė!!! Vesk mus visas į doros kelią biggrin.gif

QUOTE(brashke77 @ 2011 10 18, 22:50)
mergaites, o as nugara susizeidziau- lenkiausi ir kazkas pokst... gerai, kad vyras buvo, pagavo, nuvede i lova, is skausmo visa nakti prasikankinau, paskui gydytoja iskvietem..po ko laukia reabilitacija- vaziuosiu sanatorijon. pasislinko slankstelis. kol kas tupineju namuose, apie jokius sportus ir kalbos but negali, nu, nevilty tai konkreciai  verysad.gif

o siaubas, užjaučiu verysad.gif čia sportuodama susižeidei? unsure.gif
baseinas ir sveika mityba mirksiukas.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 19, 08:31)
blush2.gif Ir taip visalaik, kaip tik sugalvoju viska keist is pagrindu....tik op, ir esu sustabdoma.

mergyt, sveikinimai dideliausi!!! wub.gif spėsi dar viską pasikeist iš pagrindų irnesakyk.gif ne dabar, tai vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 10 18, 23:47)
Kiaulos jūs biggrin.gif Aš šiandien nors trumpai, bet pagal planą - Turbo Jam Learn&Burn cool.gif

nors viena ne kiaula biggrin.gif

o jetus...turbūt netaisyklingai pratimą atlikai unsure.gif sveik 4u.gif tai čia jau gyd.turėtų patarti,kas tiktų geriausia g.gif bet manau,baseinas turėtų tikti g.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 19, 09:31)

tyyliai tyliai sveikinam,kaip smagu wub.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif ar pirma atžalėlė?

QUOTE(Kristute97 @ 2011 10 19, 09:36)

O man trūksta paroj laiko, arba nemoku jo susiorganizuoti taip, kad man jo užtektų. Nespėju padaryti tiek daug dalykų, kuriuos norėčiau įgyvendinti  unsure.gif

amžina dilema doh.gif leki leki,nieko nespėji,o rezultatų nėr ką parodyt doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, aciu uz gerus zodzius ir palinkejimus. Man taip atsitiko ne sportuojant, tiesiog lenkiausi, nei ka keliau sunkiai, nieko schmoll.gif Bet, manau, sportas dadejo ... kazka negerai dariau ir tiek doh.gif
Na taip, po sanatorijos reiks i baseina bent karta savaiteje issiruost, juolab, kad netoli ir kaina gera smile.gif
Atsakyti
nu va tik pakrutink ir pasipyle, nesportuoju, tingiu biggrin.gif kas cia dabar, tikrai masinis nesportavimas, ieini i tema Sportuojancios namuose, o ten nieks nesportuoja biggrin.gif

as vakar dadejau pusvalandi lanko, tai gavosi valanda tvirta.

opapa sveikinimai dideliausi clap.gif clap.gif clap.gif kai pareis leliukai, ir susitvarkysi, tokia mamyciu dalia rolleyes.gif rolleyes.gif bet uztat koks stebukliukas pareis, nepabek, zinosim kaip tau sekasi, turesim viena pilvinuke biggrin.gif

Braskyte sveik, sveikateles tau 4u.gif

patinka paskaitineti cia del ko mirtingos paprastos moterys meta svori, cia konkursas, bet man patinka paskaityti. cia ne visus meta, kas dien keicias rodo naujausius.

http://www.5braskes....s.d?id=50541336

taip nerodo, spausti siusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 19 spalio 2011 - 09:11

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti

Uzjauciu console.gif Sveikatytes tau 4u.gif

Dideliausi sveikinimai! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites smile.gif

MO, vaikelis butu antras,jau turiu nuostabu penkiameti berniuka.Nestumas trecias.Antras nestumas buvo nesekmingas,todel tykiai tupiu kaip pele po sluota,niekam nieko nesakom,del visa ko.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 19, 11:21)
Aciu,mergaites smile.gif

MO, vaikelis butu antras,jau turiu nuostabu penkiameti berniuka.Nestumas trecias.Antras nestumas buvo nesekmingas,todel tykiai tupiu kaip pele po sluota,niekam nieko nesakom,del visa ko.

todėll tyliai tyliai palinkėsim dideliausios sėkmės,viskas bus gerai,pamatysi wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taisau vakarykštes klaidas:
Fire30 iš TF + 25 min Burn it Off iš Extreme + Recharge 20 min iš Extreme thumbup.gif

Kas su manim?! rolleyes.gif
Atsakyti