Niekada neteko susidurti su tomis programomis, pagal kurias sportuojate. Taciau jei jos susideda is kazkokiu ciklu, tai yra viena programa trunka kelias savaites, tai jas geriausia butu ir istverti bei tik tada imtis kitos. Taciau is kitos puses jei jums taip labiau patinka ir sulaukiate rezultatu, tai kodel gi ne. Svarbiausia nepersitreniruoti. Kas liecia kardio treniruotes, tai taip jas geriausia butu derinti su jegos treniruotemis.
Beje jei jums nepatinka toks sportas, tai gal geriausia butu pasieskoti kito, kuris teiktu malonuma. Juk viso sito esme tokia ir yra - malonumas. Nesvarbu ar metant svori ar siekiant kazkokio kito tikslo.
Ačiū visiems.
Gyti, man patinka šitas sportas. Tik turbūt taip makalavau viską, nes norėjosi kuo daugiau jos pamatyti, išbandyti, nes JM man tikrai patiko.
Bet jau ir pati matau, kad kai kurios programos darosi per silpnos, šnd padariau shred 30 days, 2 level, bet pritrūkau. Tai dar papildoma iš TurboFire paėmiau lower 20class.
Tai kai jau beveik viską išbandžiau, apsistosiu su keliom programom ir kaitaliosiu jas.
Dar susirasiu tą winner. Nes tokios nemačiau.
O kardio ir jėgos, pati JM kaitalioja per treniruotę, tai papildomai nebedarysiu.
Beje, riedučiai - kardio? Nes nuo šiandien pridėsiu dar riedučius vakarais

Gyti, man patinka šitas sportas. Tik turbūt taip makalavau viską, nes norėjosi kuo daugiau jos pamatyti, išbandyti, nes JM man tikrai patiko.
Bet jau ir pati matau, kad kai kurios programos darosi per silpnos, šnd padariau shred 30 days, 2 level, bet pritrūkau. Tai dar papildoma iš TurboFire paėmiau lower 20class.
Tai kai jau beveik viską išbandžiau, apsistosiu su keliom programom ir kaitaliosiu jas.
Dar susirasiu tą winner. Nes tokios nemačiau.
O kardio ir jėgos, pati JM kaitalioja per treniruotę, tai papildomai nebedarysiu.
Beje, riedučiai - kardio? Nes nuo šiandien pridėsiu dar riedučius vakarais

QUOTE(rroonneettaa @ 2011 10 20, 12:05)
Labas rytas, sportininkės,
Aš čia vis prabėgom įlendu. Bet man ir vėl kilo klausimas, į kurį, tikiu, kad žinote atsakymą.
Dabar sportuoju kasdien. Viskas iš JM programų. Bet aš jas parsisiunčiau visas, kiek radau, ir kasdien darau ką nors kitą.
Ar tai labai blogai? Ar turėčiau apsistoti ties kuria nors viena?
Man taip neįdomu...aš dabar šokinėju, tai killer buns, tai shred, tai Fat metabolism, ir 6pack padariau, tada no problem zone, o vakar killer buns 2 level išbandžiau.
Man taip labiau patinka. Tikslas mano - pasidaryti stangresnį kūną. Svoris kaip ir ok, probleminių vietų labai neturiu. Norėtųsi kad sustangrėtų šlaunys, užpakalis, celiulitas gal kur pamažėtų, nes per aną žiemą atsirado. Ir neapleisti rankų, pečių, pilvo.
Todėl ir maluosi.
Būčiau dėkinga už patarimus, ar galima taip daryti. Ar, jei jau negalima visų maišyti, tai kaip susidaryti programą, kad nebūtų kasdien tas pats.
Ačiū.
Aš čia vis prabėgom įlendu. Bet man ir vėl kilo klausimas, į kurį, tikiu, kad žinote atsakymą.
Dabar sportuoju kasdien. Viskas iš JM programų. Bet aš jas parsisiunčiau visas, kiek radau, ir kasdien darau ką nors kitą.
Ar tai labai blogai? Ar turėčiau apsistoti ties kuria nors viena?
Man taip neįdomu...aš dabar šokinėju, tai killer buns, tai shred, tai Fat metabolism, ir 6pack padariau, tada no problem zone, o vakar killer buns 2 level išbandžiau.
Man taip labiau patinka. Tikslas mano - pasidaryti stangresnį kūną. Svoris kaip ir ok, probleminių vietų labai neturiu. Norėtųsi kad sustangrėtų šlaunys, užpakalis, celiulitas gal kur pamažėtų, nes per aną žiemą atsirado. Ir neapleisti rankų, pečių, pilvo.
Todėl ir maluosi.
Būčiau dėkinga už patarimus, ar galima taip daryti. Ar, jei jau negalima visų maišyti, tai kaip susidaryti programą, kad nebūtų kasdien tas pats.
Ačiū.

aš paantrinčiau visiems,kad toks mėtymasis nėra gerai,na,aš taip pat nesportuoju pagal nei vieną iš tų programų,bet kiek suprantu, yra treniruočių tvarkaraščiai,taigi trenerė kaip tik sudariusi grafiką,ką kada daryti,nors kartais tai gali atrodyti nuobodu ar netikslinga.Čia ir slypi semė,"stebuklas"-tinkamai sudėtos treniruotės

Papildyta:
Oi,mergai,kaip mesti

Laba, šiandienos sportas ryškiai parodė kas pas mane gerai, o kur trūksta
Taigi pritrūkau pilvo stiprumo
ot bjaurus padaras, tešlūnas
bet ir trenerei tuomet minusiukas, nes anksčiau kažkaip viskas ok būdavo, vadinasi kompleksuodama kompleksiukus iš eilės pilvo pratimus per ilgam prametė
pati jaučiu slapta tai padaro atsilenkimų, tik nesako
Beje, bandėte kuri kokių aminų rūgščių, proteinų? Kaip jums poveikiai? Aš žinokit kaip bebūtų keista vienus minusus randu juose, pučiuosi nuo jų

Beje, bandėte kuri kokių aminų rūgščių, proteinų? Kaip jums poveikiai? Aš žinokit kaip bebūtų keista vienus minusus randu juose, pučiuosi nuo jų

Sveikos
o-pa-pa tyliai sveikinu
Tinginiukėms po draugišką spyrį į dupcę
Šian man išeiginė, tai ramiai pasidariau LEAN1. Galvojau ir apsiš... nuo kaikurių pratimų

o-pa-pa tyliai sveikinu

Tinginiukėms po draugišką spyrį į dupcę

Šian man išeiginė, tai ramiai pasidariau LEAN1. Galvojau ir apsiš... nuo kaikurių pratimų

Labas mergickos
Norejau pasiprasyti pas jus
ar priimsite mane i savo draugiska bureli?
Esu is skyrelio sportuojanciu pagal P90X programa, bet jau kazkaip atsibodo vienai su savim kalbetis.Niekas tenai nebeapsilanko, o man labai reikalinga bendraminciu draugija
Pas jus kartais uzeidavau paskaitinedavau, zaviuosi jusu draugisku bureliu

Mandy, sveika prisijungusi
Merginos, rytoj prisidavimas

Merginos, rytoj prisidavimas

mandy333,sveika prisijungus

QUOTE(mandy333 @ 2011 10 20, 18:07)
Labas mergickos
ar priimsite mane i savo draugiska bureli?
Esu is skyrelio sportuojanciu pagal P90X programa, bet jau kazkaip atsibodo vienai su savim kalbetis.Niekas tenai nebeapsilanko, o man labai reikalinga bendraminciu draugija
Pas jus kartais uzeidavau paskaitinedavau, zaviuosi jusu draugisku bureliu 

Sveika prisijungus

QUOTE(chérie @ 2011 10 20, 18:39)
Aha, o as pries pusvalandi bulviu keptu su kefyriuku uzvalgiau, aisku ne daug, bet vis tiek idomu kokie rezultatai po ju ryte bus

Prisiduodu savo sportą: HIIT25 iš Turbofire, BurnCircuit1 35 min iš Extreme ir Abs10 iš Turbofire padariau
ir lanką dar einu pasukinėt mažumėlę

Labas rytas,
Prisiduodu: 54,6kg/90/51/65
Visoms gerų rezultatų šiandien
Prisiduodu: 54,6kg/90/51/65

Visoms gerų rezultatų šiandien