Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(Delicious @ 2011 10 19, 15:57)
Taisau vakarykštes klaidas:
Fire30 iš TF + 25 min Burn it Off iš Extreme + Recharge 20 min iš Extreme  thumbup.gif 

Kas su manim?!  rolleyes.gif

šiandien vėl laiko 0-laukia vakarinis pasisėdėjimas su draugelėm gathering.gif bis.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2011 10 19, 14:57)
Taisau vakarykštes klaidas:
Fire30 iš TF + 25 min Burn it Off iš Extreme + Recharge 20 min iš Extreme  thumbup.gif 

Kas su manim?!  rolleyes.gif

Sveiki,. labai norėčiau tos 25 min Burn it Off iš Extreme programėlės, bet negaliu niekur jos atsisiųsti . Gal kas galėt pagelbėti??? 4u.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif smile.gif
Atsakyti

QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 10 19, 15:18)
Sveiki,. labai norėčiau tos  25 min Burn it Off iš Extreme programėlės, bet negaliu niekur jos atsisiųsti . Gal kas galėt pagelbėti???  4u.gif
Iš anksto dėkoju  4u.gif  smile.gif

Sveika, yra temos pirmam puslapy nuoroda į Chalean Extreme programą mirksiukas.gif Burn it Off yra tik viena iš treniruočių, priklausančių šiai programai 4u.gif
Atsakyti
nu reik spirt sau i sikna ir eit pasportuot, o tai tingisi labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2011 10 19, 16:10)
Sveika, yra temos pirmam puslapy nuoroda į Chalean Extreme programą  mirksiukas.gif Burn it Off yra tik viena iš treniruočių, priklausančių šiai programai  4u.gif

Ačiū , ačiū smile.gif
Siunčiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 19 spalio 2011 - 19:44
Sveikos, aš šiandien peršalus, kosčiu, tai sportą teko porai dienų atidėti... Šaunuolės tos, kurios sportuojat, tak deržat'!!!
Turiu pasiūlymą toms, kam patinka Chalene Johnson ir kas raukia angliškai, gal sudomins šis pasiūlymas? Ji išleidžia pirmąją savo knygą, bet ji išeis gruodžio pabaigoj, o tuo tarpu galima užsisakyti e-knygą su video, suburti savo komandą ir startuoti 2011-11-11, tada ta knyga gausis nemokamai, tik siuntimas kainuotų. Viso paskaičiavau gautųsi apie 90 lt (e-knyga + popierinės knygos siuntimo išlaidos), gal kas norit burtis į komandą? drinks_cheers.gif Aš visai norėčiau kažkaip ax.gif Parodytumėm amerikonams, ką lietuvės gali cool.gif

o-pa-pa, tyliai tyliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 19 spalio 2011 - 21:39
Labas,

QUOTE(maruša @ 2011 10 19, 21:30)
Sveikos, aš šiandien peršalus, kosčiu, tai sportą teko porai dienų atidėti... Šaunuolės tos, kurios sportuojat, tak deržat'!!!
Turiu pasiūlymą toms, kam patinka Chalene Johnson ir kas raukia angliškai, gal sudomins šis pasiūlymas? Ji išleidžia pirmąją savo knygą, bet ji išeis gruodžio pabaigoj, o tuo tarpu galima užsisakyti e-knygą su video, suburti savo komandą ir startuoti 2011-11-11, tada ta knyga gausis nemokamai, tik siuntimas kainuotų. Viso paskaičiavau gautųsi apie 90 lt (e-knyga + popierinės knygos siuntimo išlaidos), gal kas norit burtis į komandą? drinks_cheers.gif Aš visai norėčiau kažkaip ax.gif Parodytumėm amerikonams, ką lietuvės gali cool.gif

Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Įdomu, bet atsisakysiu blush2.gif Sportuoju su Chalene, kaifuoju nuo jos, bet ką ji siūlo valgyti, net nežvilgtelėjau. Derinu šiuo metu maistą ir man tai patinka. Taip, kad man pilnai užtenka šiuo metu jos treniruočių, kurių dar liko ohoho kiek: Turbofire šiandien pradedu 11-tą savaitę, o Chalean Extreme šiandien pradedu 4 savaitę. Dar ilgai turėsiu, ką veikt ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, sportininkės,

Aš čia vis prabėgom įlendu. Bet man ir vėl kilo klausimas, į kurį, tikiu, kad žinote atsakymą.

Dabar sportuoju kasdien. Viskas iš JM programų. Bet aš jas parsisiunčiau visas, kiek radau, ir kasdien darau ką nors kitą.

Ar tai labai blogai? Ar turėčiau apsistoti ties kuria nors viena?
Man taip neįdomu...aš dabar šokinėju, tai killer buns, tai shred, tai Fat metabolism, ir 6pack padariau, tada no problem zone, o vakar killer buns 2 level išbandžiau.

Man taip labiau patinka. Tikslas mano - pasidaryti stangresnį kūną. Svoris kaip ir ok, probleminių vietų labai neturiu. Norėtųsi kad sustangrėtų šlaunys, užpakalis, celiulitas gal kur pamažėtų, nes per aną žiemą atsirado. Ir neapleisti rankų, pečių, pilvo.

Todėl ir maluosi.

Būčiau dėkinga už patarimus, ar galima taip daryti. Ar, jei jau negalima visų maišyti, tai kaip susidaryti programą, kad nebūtų kasdien tas pats.

Ačiū. ax.gif
Atsakyti
rroonneettaa, man atrodo taip ir reikia drinks_cheers.gif Ir pačiai nenuobodu, ir kūnas nepripras prie tų pačių treniruočių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 10 20, 11:05)
Aš čia vis prabėgom įlendu. Bet man ir vėl kilo klausimas, į kurį, tikiu, kad žinote atsakymą.

Na, čia gal Gytis apšvies šiuo klausimu tiksliau.
Aš asmeniškai tiek programų skirtingų nemaišyčiau. Manau, raumuo turi apsiprasti su vienais pratimais, paskui pereiti prie kitų palaipsniui. Aš pati sportuoju pagal dvi programas, iš kurių viena pagrinde orientuota į kardio pratimus, o kita - į sportą su svoriais (bodybuilding). Kardio, žinoma, pastebimai didina ištvermę, bet raumenys degina riebalus (čia taip Chalene sako: "muscle burns fat" vienoj iš treniruočių), o raumenys, manau, vien nuo kardio tikrai nesusiformuos.
Atsakyti
Pritarčiau Delicious, nereikėtų taip mėtytis. JM neblogas yra the Biggest Winner kompleksas, 5 treniruotės po pusvalandį, taigi nebūtų kasdien vienodos treniruotės. Reiktų šiaip kaitalioti jėgos pratimus su ištvermės, t.y. svorius su kardio, vienoj berods Biggest Loser knygoj pati JM rašo, jog reiktų min 4 k./sav. daryti jėgos pratimus, o kardio čia jau būtų ekstra, pagal galimybes. Aš pvz. tavo vietoj miksuočiau No more trouble zones su Banish fat, boost metabolism, arba Shred it with weights su 6pack, na kažkas tokio.
Atsakyti