Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Labas rytas smile.gif
Prisiduodu ir as : 55.6kg; liemuo 67.5cm; klubai 92.5cm; slaunis 53.5cm smile.gif
Atsakyti
sveiki, mano rezultatai po savaites ripped1 JM nulis, tik nuo liemens -1, ir tas pats uzsilikes is praeitos savaites. svoris -200, numeciau viena diena ir laikesi visa savaite, taip ir numetu tvirtus -200 per savaite lotuliukas.gif

kalbejot apie programu sisteminguma, nu nezinau, man ta savaite buvo kankyne, daryti ta pati per ta pati. as jei jauciu kad galiu padarau valanda intensyvios, jei jauciu kad ne mano diena padarau letesne su jegos pratimais, ne kardio, viena ir ta pati daryt schmoll.gif stengiuos kad viskas dirbti, jei normaliai viskam darau nuo visur po 1 nukrinta .padarysiu as tuos ripped tik kitomis dienomis biggrin.gif

parejo mano mm, su sportais apstojau, bet siandien grysiu i doros kelia, darysiu kazka be sokinejimu, bet kitkam galima bus padirbt.
Atsakyti
Labuka, dekui visom uz malonu sutikima 4u.gif
gizzy sportuoju siek tiek daugiau nei 1,5 m, beje niekada nesu sportavusi savo gyvenime.O dabar isigijau priklausomybe nuo sporto ax.gif Pradzia buvo sunki, vos 1 prisispaudima padarydavau blink.gif O pradejau nuo 8 min pratimuku, po to eurobika bandziau, na ieskojau kas man tinka ir patinka.Po to ilga laika draugavau su Billy Blanks, praktiskai viska kas yra su juo, isbandziau.Tada buvo JM laikotarpis, bet blaskaiusi nuo vienos programos prie kitos, turbut irgi viska jos esu isbandzius.Tada sugalvojau kad reikia man grazaus uzpakaliuko ir ciupau Brazil Butt lift, nu karoc ja kantriai dariau nuo pradzios iki galo 2 men, ir rezultatai nuvyle be galo g.gif nesamone kazkokia, o tiek laiko sugaisau doh.gif Tada seke 2 men Insanity, ir apie 3 savaites turejau P90X po to atostogos Lt ( ir +3kg)Kai grizau po atostogu darydavau P90X one on one, tai butent ta programa ir paskatino mane grizt prie P90X, ta prasme ja uzbaigt nuo pradzios iki galo.Nezinau ar ten esat skaiciusios, bet trauma po traumos seka.Treniruociu nepraleidziu, tik dek rimtos priezasties smile.gif Is pradziu nepatiko(ypac jogos dienos), bet dabar nieko.Juk ten su svoriais nepastrakaliosi kaip Insanity programoj. biggrin.gif Bet labai intensyvios treniruotes mane "veza" thumbup.gif
Va dabar man reikia susigaudyti ka jus cia sportuojat ax.gif ar kuri nors yra bandzius P90X?
Beje cherie As neprisidavinesiu, nes turiu apie+ 3 kg, kurie man nei pirmyn nei atgal.Man pagal programa kas 4 savaites priklauso svertis, matuotis, ka as ir darau.Praeita men turejau(-700g), bet gali but kad vel jie grizo.Nesistengiu ju desperatiskai numest, nes nenoriu kcal minuse sedet.Na cia ir pavariau blush2.gif ax.gif Viskas lekiu i darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 10 20, 14:10)
Ačiū visiems.  4u.gif
Dar susirasiu tą winner. Nes tokios nemačiau.

Jillian Michaels - The Biggest Winner! How to Win by Losing. 5 programos po 25 min. labai intensyvu, nera net kada atsikvept. viskas cardio daugiausia. 4 programose dirba su stepais. bandziau su stepais 2 programa daryt, stepus keiciau kitais pratimais bet ne tas, kada isigysiu tai normaliai galesiu pasportuot.
O manes niekas neveza, kaip JM, priskaldo ji ten bajeriu, viskas aisku ka kada po ko, aiskus skaiciavimas, zinai jau ka kada daryti ir po kiek.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu ir aš. Niekas nepakito per savaitę: 61,5, 91, 54. Džiaugiuos, kad dėl mm bent jau nepadidėjo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu ir aš. Niekas nepakito per savaitę: 61,5, 92, 54. Džiaugiuos, kad dėl mm bent jau nepadidėjo smile.gif

Padariau klaidelę ankstesniam poste, nebeišėjo pakeist.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryt: 21 spalio 2011 - 12:58
Sveikos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif uzskaitau siandien pusantros valandos pasivaiksciojima parke ax.gif

QUOTE(rroonneettaa @ 2011 10 20, 15:10)

Beje, riedučiai - kardio? Nes nuo šiandien pridėsiu dar riedučius vakarais smile.gif

Tai zinoma kad kardio, ir siaip rieduciai - geris.Stiprini sirdi,dirba daug raumenu,presas,subiniokas,slaunys, blauzdos.

QUOTE(MO @ 2011 10 20, 15:37)

Oi,mergai,kaip mesti  alc.gif  alc.gifblush2.gif visa savaitė kažkokia išbalansuota,kai pas draugeles nuvažiavau  blush-anim-cl.gif

Turbut,zinojimas, kad alc.gif turi fantastiskai dauk koloriju irgi nepades ania:)))

QUOTE(mandy333 @ 2011 10 20, 19:07)
Labas mergickos 4u.gif
Norejau pasiprasyti pas jus ax.gif ar priimsite mane i savo draugiska bureli? smile.gif

Junkis junkis, cia superines mergaites bendrauja mirksiukas.gif

QUOTE(mandy333 @ 2011 10 21, 11:23)

Va dabar man reikia susigaudyti ka jus cia sportuojat ax.gif ar kuri nors yra bandzius P90X?

As esu sportavusi P90x, gal pora trejeta menesiu.Beje, ten joga - zudike. Nu niekaip nepabaigdavau tos treniruotes,nes tas nuobodumas zudo nerealiai doh.gif Nors suprantu kad siaip joga yra labai super dalykas.
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal paklausiu nekukliai - kokią programą rekomenduotumėt, jei norisi pastangrint kūną, labiau akcentuojant pilvą ir rankas (sumažint) ax.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif as ir vel su nuliukais smile.gif bet bent be pliuso smile.gif visgi nustojau gerti kt, susinormalizavo maistas, vel pradejau padoriai valgyt, o ne kaip visciukas tik palesti, susitvarke nuotaika, griztu i ritma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 21, 15:03)

As esu sportavusi P90x, gal pora trejeta menesiu.Beje, ten joga - zudike. Nu niekaip nepabaigdavau tos treniruotes,nes tas nuobodumas zudo nerealiai doh.gif Nors  suprantu kad siaip joga yra labai super dalykas.

Labux visom 4u.gif
O kaip tau rezultatai po sios programos? Mano didziausia problema su joga, kad persistengiu ten stengdamasi teisingai atlikt ir ka nors issisuku tai ranka tai koja, tai vel ka doh.gif Man kazkaip ir norisi geru rezultatu, bet maisto nenoriu mazint essen.gif juk svarbiausia islaikyti savo pasiektus showoff.gif
Vakar per bloga laiko organizavima likau be sporto blush2.gif bet paskui prisiminiau kad taigi vienos laisvos nedariau sia savaite, tai sakykim vakar ir buvo.Siandien jau izengiau i 7-aja savaite.
Gero visoms savaitgaliuko fitness4.gif
Atsakyti
HIIT15 ir atskiri pratimai rankom su svareliais.

Pasitempiau ranką prieš porą treniruočių, galvoju, kad judėjimas padės, bet jaučiu, kad ne kas, rytoj gal pertrauka padarysiu, net nebežinau. smile.gif

Gražaus savaitgalio!
Atsakyti