Labuka, dekui visom uz malonu sutikima
gizzy sportuoju siek tiek daugiau nei 1,5 m, beje niekada nesu sportavusi savo gyvenime.O dabar isigijau priklausomybe nuo sporto

Pradzia buvo sunki, vos 1 prisispaudima padarydavau

O pradejau nuo 8 min pratimuku, po to eurobika bandziau, na ieskojau kas man tinka ir patinka.Po to ilga laika draugavau su Billy Blanks, praktiskai viska kas yra su juo, isbandziau.Tada buvo JM laikotarpis, bet blaskaiusi nuo vienos programos prie kitos, turbut irgi viska jos esu isbandzius.Tada sugalvojau kad reikia man grazaus uzpakaliuko ir ciupau Brazil Butt lift, nu karoc ja kantriai dariau nuo pradzios iki galo 2 men, ir rezultatai nuvyle be galo

nesamone kazkokia, o tiek laiko sugaisau

Tada seke 2 men Insanity, ir apie 3 savaites turejau P90X po to atostogos Lt ( ir +3kg)Kai grizau po atostogu darydavau P90X one on one, tai butent ta programa ir paskatino mane grizt prie P90X, ta prasme ja uzbaigt nuo pradzios iki galo.Nezinau ar ten esat skaiciusios, bet trauma po traumos seka.Treniruociu nepraleidziu, tik dek rimtos priezasties

Is pradziu nepatiko(ypac jogos dienos), bet dabar nieko.Juk ten su svoriais nepastrakaliosi kaip Insanity programoj.

Bet labai intensyvios treniruotes mane "veza"

Va dabar man reikia susigaudyti ka jus cia sportuojat

ar kuri nors yra bandzius P90X?
Beje
cherie As neprisidavinesiu, nes turiu apie+ 3 kg, kurie man nei pirmyn nei atgal.Man pagal programa kas 4 savaites priklauso svertis, matuotis, ka as ir darau.Praeita men turejau(-700g), bet gali but kad vel jie grizo.Nesistengiu ju desperatiskai numest, nes nenoriu kcal minuse sedet.Na cia ir pavariau

Viskas lekiu i darba