Prisiduodu ir as : 55.6kg; liemuo 67.5cm; klubai 92.5cm; slaunis 53.5cm
Labas rytas
sveiki, mano rezultatai po savaites ripped1 JM nulis, tik nuo liemens -1, ir tas pats uzsilikes is praeitos savaites. svoris -200, numeciau viena diena ir laikesi visa savaite, taip ir numetu tvirtus -200 per savaite
kalbejot apie programu sisteminguma, nu nezinau, man ta savaite buvo kankyne, daryti ta pati per ta pati. as jei jauciu kad galiu padarau valanda intensyvios, jei jauciu kad ne mano diena padarau letesne su jegos pratimais, ne kardio, viena ir ta pati daryt
stengiuos kad viskas dirbti, jei normaliai viskam darau nuo visur po 1 nukrinta .padarysiu as tuos ripped tik kitomis dienomis
parejo mano mm, su sportais apstojau, bet siandien grysiu i doros kelia, darysiu kazka be sokinejimu, bet kitkam galima bus padirbt.
kalbejot apie programu sisteminguma, nu nezinau, man ta savaite buvo kankyne, daryti ta pati per ta pati. as jei jauciu kad galiu padarau valanda intensyvios, jei jauciu kad ne mano diena padarau letesne su jegos pratimais, ne kardio, viena ir ta pati daryt
parejo mano mm, su sportais apstojau, bet siandien grysiu i doros kelia, darysiu kazka be sokinejimu, bet kitkam galima bus padirbt.
Labuka, dekui visom uz malonu sutikima
gizzy sportuoju siek tiek daugiau nei 1,5 m, beje niekada nesu sportavusi savo gyvenime.O dabar isigijau priklausomybe nuo sporto
Pradzia buvo sunki, vos 1 prisispaudima padarydavau
O pradejau nuo 8 min pratimuku, po to eurobika bandziau, na ieskojau kas man tinka ir patinka.Po to ilga laika draugavau su Billy Blanks, praktiskai viska kas yra su juo, isbandziau.Tada buvo JM laikotarpis, bet blaskaiusi nuo vienos programos prie kitos, turbut irgi viska jos esu isbandzius.Tada sugalvojau kad reikia man grazaus uzpakaliuko ir ciupau Brazil Butt lift, nu karoc ja kantriai dariau nuo pradzios iki galo 2 men, ir rezultatai nuvyle be galo
nesamone kazkokia, o tiek laiko sugaisau
Tada seke 2 men Insanity, ir apie 3 savaites turejau P90X po to atostogos Lt ( ir +3kg)Kai grizau po atostogu darydavau P90X one on one, tai butent ta programa ir paskatino mane grizt prie P90X, ta prasme ja uzbaigt nuo pradzios iki galo.Nezinau ar ten esat skaiciusios, bet trauma po traumos seka.Treniruociu nepraleidziu, tik dek rimtos priezasties
Is pradziu nepatiko(ypac jogos dienos), bet dabar nieko.Juk ten su svoriais nepastrakaliosi kaip Insanity programoj.
Bet labai intensyvios treniruotes mane "veza" 
Va dabar man reikia susigaudyti ka jus cia sportuojat
ar kuri nors yra bandzius P90X?
Beje cherie As neprisidavinesiu, nes turiu apie+ 3 kg, kurie man nei pirmyn nei atgal.Man pagal programa kas 4 savaites priklauso svertis, matuotis, ka as ir darau.Praeita men turejau(-700g), bet gali but kad vel jie grizo.Nesistengiu ju desperatiskai numest, nes nenoriu kcal minuse sedet.Na cia ir pavariau
Viskas lekiu i darba
gizzy sportuoju siek tiek daugiau nei 1,5 m, beje niekada nesu sportavusi savo gyvenime.O dabar isigijau priklausomybe nuo sporto
Beje cherie As neprisidavinesiu, nes turiu apie+ 3 kg, kurie man nei pirmyn nei atgal.Man pagal programa kas 4 savaites priklauso svertis, matuotis, ka as ir darau.Praeita men turejau(-700g), bet gali but kad vel jie grizo.Nesistengiu ju desperatiskai numest, nes nenoriu kcal minuse sedet.Na cia ir pavariau
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 10 20, 14:10)
Jillian Michaels - The Biggest Winner! How to Win by Losing. 5 programos po 25 min. labai intensyvu, nera net kada atsikvept. viskas cardio daugiausia. 4 programose dirba su stepais. bandziau su stepais 2 programa daryt, stepus keiciau kitais pratimais bet ne tas, kada isigysiu tai normaliai galesiu pasportuot.
O manes niekas neveza, kaip JM, priskaldo ji ten bajeriu, viskas aisku ka kada po ko, aiskus skaiciavimas, zinai jau ka kada daryti ir po kiek.
Sveikos.
Sveikos
uzskaitau siandien pusantros valandos pasivaiksciojima parke
Tai zinoma kad kardio, ir siaip rieduciai - geris.Stiprini sirdi,dirba daug raumenu,presas,subiniokas,slaunys, blauzdos.
Oi,mergai,kaip mesti
?
visa savaitė kažkokia išbalansuota,kai pas draugeles nuvažiavau 
Turbut,zinojimas, kad
turi fantastiskai dauk koloriju irgi nepades ania:)))
Junkis junkis, cia superines mergaites bendrauja
ar kuri nors yra bandzius P90X?
As esu sportavusi P90x, gal pora trejeta menesiu.Beje, ten joga - zudike. Nu niekaip nepabaigdavau tos treniruotes,nes tas nuobodumas zudo nerealiai
Nors suprantu kad siaip joga yra labai super dalykas.
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 10 20, 15:10)
Tai zinoma kad kardio, ir siaip rieduciai - geris.Stiprini sirdi,dirba daug raumenu,presas,subiniokas,slaunys, blauzdos.
QUOTE(MO @ 2011 10 20, 15:37)
Oi,mergai,kaip mesti
Turbut,zinojimas, kad
QUOTE(mandy333 @ 2011 10 20, 19:07)
Labas mergickos
Norejau pasiprasyti pas jus
ar priimsite mane i savo draugiska bureli?
Norejau pasiprasyti pas jus
Junkis junkis, cia superines mergaites bendrauja
QUOTE(mandy333 @ 2011 10 21, 11:23)
As esu sportavusi P90x, gal pora trejeta menesiu.Beje, ten joga - zudike. Nu niekaip nepabaigdavau tos treniruotes,nes tas nuobodumas zudo nerealiai
Sveikos, merginos, gal paklausiu nekukliai - kokią programą rekomenduotumėt, jei norisi pastangrint kūną, labiau akcentuojant pilvą ir rankas (sumažint)
Laba vakara
as ir vel su nuliukais
bet bent be pliuso
visgi nustojau gerti kt, susinormalizavo maistas, vel pradejau padoriai valgyt, o ne kaip visciukas tik palesti, susitvarke nuotaika, griztu i ritma
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 10 21, 15:03)
Labux visom
O kaip tau rezultatai po sios programos? Mano didziausia problema su joga, kad persistengiu ten stengdamasi teisingai atlikt ir ka nors issisuku tai ranka tai koja, tai vel ka
Vakar per bloga laiko organizavima likau be sporto
Gero visoms savaitgaliuko
HIIT15 ir atskiri pratimai rankom su svareliais.
Pasitempiau ranką prieš porą treniruočių, galvoju, kad judėjimas padės, bet jaučiu, kad ne kas, rytoj gal pertrauka padarysiu, net nebežinau.
Gražaus savaitgalio!
Pasitempiau ranką prieš porą treniruočių, galvoju, kad judėjimas padės, bet jaučiu, kad ne kas, rytoj gal pertrauka padarysiu, net nebežinau.
Gražaus savaitgalio!