Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Sveikutes, turiu prisipazinti, kad savaitgali buvau visai nutrukus nuo grandines. Mat isvaziavom pas MB tevus tai ten niekaip neiseina nevalgyt skanumynu doh.gif o dar ir sestadienio treniruotes nebuvo kada padaryt, na bet kaime dirbom siaip tai tikiuosi bent tuo kazkiek kompensavau savo nesporta. Siandien vel pradesiu normuoti maista, ir aisku sportuoti rolleyes.gif Geda geda man blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, manes gal dar neisbrauket is sarasiuku unsure.gif

Apturejau cia siokia tokia trauma, rankos pirsto galiukas, kaulas skilo ir kaulo krastai aptrupejo sad.gif tai net sportuot neisejo, nes ranka bijojau krutint sad.gif

bet jau kelios dienos minu ta, kaip jis vadinas, na ne dvirati, bet kur stovint..
Penktadieni arba jei nepavyks penktadieni tai anksciau prisiduosiu 4u.gif
Atsakyti
Labryt biggrin.gif As jau po fire55 ez class, sveikinu save pradejus antra menesi su Turbofire biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelele21 @ 2011 10 02, 23:11)
Labas vakaras smile.gif as taip pat noreciau pradeti sportuoti namuose, tik pratimus daryti tam tikroms kuno dalims pvz:. pilvui, sedmenims. Ir norejau paklausti ar darant pvz pilvo preso pratimus nukentetu krutine? Labai noriu pakoreaguoti pilvuka, bet bijau jog gali dingti krutine, nes ji ir taip jau gan maza yra...ka jus manote, tures itakos ar ne? Aciu uz atsakyma  4u.gif

sveikute, mano ir labai maza krutine, tai jei nemesi svorio ji tikrai nemazes, jei darysi pratimus krutinei bus tik i nauda krutinei.

o as savaitgali sveciai sveciai maistas ir nebuvo pavyzdinis, taciau esu pirmadieni net su minusu, tai fainiai, bet vakar neisejo pasportuoti. po mm susitvarke mano virsus tai ziurejau -2 visur, nu taip ir turejo but po tokios savaites kaip praeita.
Atsakyti
Na ka, as jau siandien po sporto ax.gif nors ziauriai sunki ta insanity programa, bet man ji patinka smile.gif tikiuosi bus rezultatu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Grįžtu namo smile.gif Žadėjau neprisiduot du penktadienius, o gavosi visi trys - taigi, trys savaitės be sporto blush2.gif Atostogaut visgi išvažiavom, tačiau poatostoginius džiaugsmus užtemdė tėčio mirtis - po antro insulto nebeatsigavo angel_sadangel.gif Šeštadienį palaidojom verysad.gif

Šiandien išleidau vyresnėlę į daržą (iki atostogų rugsėjį į darželį nebeleidom), tai relaksuojuosi su pagranduku namie, ta proga išsiilgus Turbofire padariau HIIT20+Sculpt30. Extreme'o dar nejungsiu šiandien, bijau, kad per didelis krūvis bus iš karto.
Kiek svėriausi, svoris laikosi daugiau mažiau tas pats, kaip iki atostogų, apimčių nesimatavau - centimetrą tik šiandien užmačiau, kur buvau nusikišus smile.gif

Gera sugrįžti wub.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(Delicious @ 2011 10 03, 14:20)
Atostogaut visgi išvažiavom, tačiau poatostoginius džiaugsmus užtemdė tėčio mirtis - po antro insulto nebeatsigavo  angel_sadangel.gif Šeštadienį palaidojom  verysad.gif

Užjaučiu labai, laikykis console.gif

Kutvėliukas - sveik greičiau, jau kaip tos traumos nemalonu...

Aš pirmą kartą po ilgo laiko neturiu būtent šiandien laiko sportui unsure.gif Pertraukėlei tarp darbo tik į forumą užbėgti tegaliu doh.gif
Atsakyti
Sveikooos po daugel metų biggrin.gif drinks_cheers.gif
Baigėsi baliai pas mus,lendu vėl pas jus wub.gif nesportavau jau 4 dienas-baisuuuu,trūksta kažko,siaubingai noriu grįžt thumbup.gif
Jeeetus,kažką paspaudžiau,visos citatos pasinaikino,o tiek norėjau pacituot doh.gif doh.gif
Visų pirma-ar man dvejinasi,ar daug naujokų,kurie įėję be pasisveikinimo po vieną postą parašo? g.gif biggrin.gif
Sveiki visi,norintys prisijungti 4u.gif
Gytis,rašei apie svarelius,aš būtent tokiu principu ir vadovaujuos,kalbant apie priėjimus. Vis dar nenusipirkau naujų,mąstau,kokius čia imti g.gif
Saulyte0925,ta nuoroda,kurią įmetei,tos moteriškės figūra mmmm,viiiiiiiiską atiduočiau už tokį ( )( ) blush2.gif ,kaip tokį pasidirbint????? o (.)(.) tokių tai jau niekad nebeturėsiu.... ir liemuo pas ją-šimtas balų thumbup.gif
Sveikos visos pargrįžusios naujai thumbup.gif Kutveliuk,laikykis 4u.gif Delicious,labai labai gaila,laikykis,mažulėl.... console.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 03 spalio 2011 - 13:56
QUOTE(Delicious @ 2011 10 03, 14:20)
Sveikos,

Atostogaut visgi išvažiavom, tačiau poatostoginius džiaugsmus užtemdė tėčio mirtis - po antro insulto nebeatsigavo  angel_sadangel.gif Šeštadienį palaidojom  verysad.gif

Uzuojauta unsure.gif Stiprybes tau 4u.gif

o as jau po JM Zones, po triju dienu nesporto sunkiai pradejau, po to jau isivaziavau, siandien pradejau esperimenta ''Kede'' biggrin.gif

http://www.5braskes....php?id=48164823

Buvau girdejusi, kad aktore Norkute per pertraukas gerdama kava darbe sita pratima daro. dabar po treniruotes kasdien, o gal ir kai nesportuosiu sieksiu savo rekordo, o kojoms tai liuks, siandien isbuvau po Zones 28 sekundes biggrin.gif Rasausi laika, ziuresiu kiek rytoj isbusiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 10 03, 14:55)
Saulyte0925,ta nuoroda,kurią įmetei,tos moteriškės figūra mmmm,viiiiiiiiską atiduočiau už tokį ( )( )  blush2.gif ,kaip tokį pasidirbint????? o (.)(.) tokių tai jau niekad nebeturėsiu.... ir liemuo pas ją-šimtas balų  thumbup.gif

NU gamtos duota tokia figura, cia naturali pasuperinta kriausaite biggrin.gif Man ir jos figura super, vyras sako ohoho kokia sultinga, super thumbup.gif

dar savaite ir ziuresiu menesio rezultatus, filmuotis dar nepasimoka nes realiai tik po 2 menesiu sporto matosi kazkas. turiu starto ir filmuota ir foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 03 spalio 2011 - 14:06
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 10 03, 14:59)
http://www.5braskes....php?id=48164823

vyras sako ohoho kokia sultinga, super thumbup.gif

darydavau aš šį pratimą,su kamuoliu tarp nugaros ir sienos thumbup.gif
Sultinga-vat,pats taikliausias žodis!! va tokia figūra mano siekiamybė wub.gif (kaip mėgstam sakyti,subinė vagonams stumdyti,bet man gražuuu wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 10 03, 14:59)
Buvau girdejusi, kad aktore Norkute per pertraukas gerdama kava darbe sita pratima daro.

Paskutinėje foto man taip baisiai jos kojos atrodo pomidorai2.gif Gal geriau tu pasiieškok kito pratimo sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 03, 16:34)
Paskutinėje foto man taip baisiai jos kojos atrodo pomidorai2.gif Gal geriau tu pasiieškok kito pratimo sleep.gif

niekada neturejau graziu koju, kad tokias kas duotu is kart paimciau biggrin.gif visada buvo apacioj dideli gabaritai doh.gif liemeni 65 esu turejus, o va klubai visada buvo 95 arba virs 100
Atsakyti