Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

matot as sportuoju su POLAR laikroduku ir zinau kiek ir ko sudeginu, plius mano svarstykles rodo riebalu ir kuno mases reiksmes, tai siuo atzvilgiu man nesunku vertinti savo treniruociu efektyvuma. Apimtis karts nuo karto issimatuoju, jas irgi zinau. Tik va turiu problemu su maistu - megstu pavalgyt biggrin.gif Iki ikinestuminio svorio, liko nebedaug 1.5-2 kg. o iki idealaus kokiu -6 is viso reiktu pagal treneriu rekomendacijas. Va cia man jau daug g.gif

Gyti, o kaip jus manot kiek vidutiniskai per savaite tureciau sudeginti kcal is sporto mesdama svori, kad butu pakankamas kruvis, bet nepersistengt ir nepatinget? kazkaip tokiu skaiciuku niekur nesu sutikus, nors aisku suprantu, kad tai individualus reikalas, bet gal yra kokios apytiksles rekomendacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 lapkričio 2011 - 14:47
Tu - as dar labai jaunas smile.gif
Teisingai sakote, tai individualus reikalas. Trumpai tariant jei persistengsite (persitreniruosite) - jausite pagal savijauta. Tokiu atveju reiktu mazinti kruvi. Jei patingesite, tai svoris nekris. Nors tas nekris, tai irgi labai apstraktus dalykas. Jei suvartosite maziau kaloriju nei sudeginate, tai svoris kris net ir nesportuojant.
Svoriui mesti visgi geriausia kardiotreniruotes. Manau skiriant bent 3 kartus po 30-40 min i savaite butu pakankamai. Veliau zinoma galima didinti. Del sirdies ritmo dabar nepasakysiu. Reiktu pasieskoti lenteles pagal amziu ir t.t.
Atsakyti
Aciu. Dabar paklausiau ir pagalvojau, kad tikrai nebus bandru skaiciuku, nes pvz, kad sudegint 2000 kcal man tai butu 5 normalios treniruotes , o kokiam 100 kg vyrukui per pora geru treniruociu sudegtu biggrin.gif
Del pulso zonu, as jas zinau, ir mano Polaras uz mane jas seka, jei virsiju norma pradeda garsiai pypseti, kad raminciausi smile.gif
As dabar uzsibrezus esu apie 2000 per savaite sudegint nepatinget, tai jau antra savaite is eiles, kaip plana saziningai vykdau (praktiskai viska is kardio treniruociu, jegos pratimu kol kas mazai, man juos labiau patinka daryti treniruokliu salej), ziuresim kaip toliau seksis. g.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif va as grizau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2011 11 06, 12:04)
Jei sportuojate vien svarstyklemis nelabai reiktu pasikliauti. Riebalai dega, raumenys auga, o jie taip pat sveria juk ne oro balionai. Geriau butu matuotis apimtis, stebeti vaizda veidrodyje ar fotografuotis.

Labai pritariu, nes per ta laika kur sportuoju svoryje kaip ir neivyko dideliu pokyciu, bet is 38 drabuziu dydzio perejau i 34, o kai kas ir 32 jau tinka smile.gif
Atsakyti
Aš kaip neseniai atėjusi naujokė prisipažinsiu gėdingai biggrin.gif
Su saviškiu pradėjom sportuot pagal bodyrock.tv, bet atsakingai, kasdien.
Pirmą kartą su palengvinimais padariau iš 6 ciklų be simuliavimo tik 2 doh.gif Tai nusistebėjau, kokios prastos formos esu, nors kartais ir bėgioju, ir su treniruokliu padirbu namie...
Antrą kartą jau padariau 4/6. O trečią ir ketvirtą - jau pilnus 6 ciklus thumbup.gif
Progresas, nors ir gėdingas, įkvepia biggrin.gif
Atsakyti
na dabar 8 savaiciu ataskaita su P90x ax.gif
Aisku kaip visada kazkodel galvojau kad svorio priaugau ir t.t nes kcal neskaiciuoju ir megstu pavalgyt daug(bet sveiko maisto) buvo gal tik keli kartai kai valgiau greito maisto, bet rezultatams tai itakos neturejo g.gif tai va, svoris nepakites. Nuo rankos(bicepsas) - 0,5 cm, krutine ta pati(aciu dievui, taip papai mazi ax.gif )liemuo -1cm, klubai -1 ir nuo leskos -0,5 cm. kaip ir gerai sakyciau, pliuso niekur nera.Va parasysiu kaip ir praeita menesi, kad net neisivaizduoju kokie rezultatai butu su gera mityba smile.gif Beje nuotraukose kaip ir nera pakitimu, gal tik pirmojoj ir paskutinej nuotraukose matosi skirtumas pilvo sriti, daugiau nieko schmoll.gif vistiek problemine vieta islieka kojos ir uzpakalis(reikia ji kaip nors uzriest lotuliukas.gif )
Beje pries sia vasara buvau susiemus su mityba sportuojant pagal Insanity programa ir va patikrinau savo duomenis, tai kaip ir vienodi dabar, tik tada dar 2 kg maziau sveriau.Bet kaip ir minejau svoris dar ne viskas smile.gif
ryt man laisva diena, tai kibsiu i sportus su dideliu entuziazmu, iki 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2011 11 06, 19:21)

Antrą kartą jau padariau 4/6. O trečią ir ketvirtą - jau pilnus 6 ciklus  thumbup.gif
Progresas, nors ir gėdingas, įkvepia  biggrin.gif

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dabar truputį iškeičiau treniruotes į bėgiojimą.

Klausimas, kaip naudingiau?
Nubėgti 1.5km, padaryti pratimus rankoms (yra keli treniruokliai ten lauke, sienelė) ir parbėgti atgal...
AR
nubėgti, parbėgti, bus 3km, ir tada daryti pratimus rankom?

Sporto tikslas - nedidelis svorio metimas ir kūno stangrinimas.

Ačiū, laukiu patyrusiujų žodžio. Man dar laaabai daug kas neaišku biggrin.gif

aaa, ir dar, tie 3km labai mažai? rolleyes.gif kiek jūs bėgat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rroonneettaa: 06 lapkričio 2011 - 22:32
QUOTE(gitulia @ 2011 11 06, 14:43)
matot as sportuoju su POLAR laikroduku

kokį konkrečiai laikroduką turi,gal gali įmesti nuorodą? 4u.gif

QUOTE(gitulia @ 2011 11 06, 15:17)
jei virsiju norma pradeda garsiai pypseti, kad raminciausi smile.gif

o kokia yra tavo norma?
Aš esu pasiskaičiavus,pagal elipso knygelės aprašymą,lyg 160 su trupučiu turėčiau neviršyt,nebepamenu tiksliai g.gif bet tai kaip skirtingai būna,priklausomai,kokios savijautos ir būsenos užlipu jį minti,po treniruotės visad rodo apie 160,kartais mažiau,o paskutinįsyk 171 doh.gif o MB kažkada išpuškėjo pasunkintą 30 min.programą,tai jo pulsas išvis žemas buvo,rods,120 nesiekė g.gif

QUOTE(mandy333 @ 2011 11 06, 19:09)
is 38 drabuziu dydzio perejau i 34, o kai kas ir 32 jau tinka smile.gif

tai kokio tu mažumo?? bigsmile.gif

QUOTE(Cinside @ 2011 11 06, 19:21)
Aš kaip neseniai atėjusi naujokė prisipažinsiu gėdingai 

thumbup.gif

QUOTE(mandy333 @ 2011 11 06, 19:41)
Beje nuotraukose kaip ir nera pakitimu,
problemine vieta islieka kojos ir uzpakalis(reikia ji kaip nors uzriest

įmesk į albumą mirksiukas.gif
kai sužinosi,kaip gražiai jį užriest,ir man pasakyk lotuliukas.gif doh.gif

Oi,mergelos,pasuoju aš jau kurį laiką,anei sporte,anei mitybos fronte nesiseka,kažkaip simuliuoju,jokio reguliarumo,ūpo nėra,kaip užkniso,kaip čia susiimti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rroonneettaa @ 2011 11 06, 22:31)
nubėgti, parbėgti, bus 3km, ir tada daryti pratimus rankom?

Sporto tikslas - nedidelis svorio metimas ir kūno stangrinimas.

Ačiū, laukiu patyrusiujų žodžio. Man dar laaabai daug kas neaišku biggrin.gif

aaa, ir dar, tie 3km labai mažai?  rolleyes.gif  kiek jūs bėgat?

nesu specė,bet pagal viską, 3km nubėgimas,tada tempimo pratimai. O kokie ten pratimai rankoms?
Aš vasarą 4km bėgau,bet,deja,tik porą kartelių,atsirašė klubai... verysad.gif
Atsakyti
MO, mano laikrodukas pirktas labai senai, gal jau kokie 5 m ji turiu, tai to modelio ko gero ir nebera rinkoj. Siaip Polar F6 vadinas. Pirkau ne pati brangiausia, bet funkciju man per akis. Treniruotes metu rodo pulsa, kcal, treniruotes laika ir pypsi kai pulsas per zemas ar per auksas. PO treniruotes duoda ataskaita - kiek laiko sportuota, koks vidutinis ir maximalus buvo pulsas, kiek laiko dirbta tikslinej pulso zonoj, kiek sudeginau kcal ir koks ju procentas is riebalu. Visas treniruotes iraso i atminti (kazkiek ju saugo (lyg apie 12 treniruociu ), kazkiek issitrina), po savaites gaunu ataskaita ka nuveikiau per savaite, kiek kartu, kiek laiko sportavau, kiek is viso sudeginau.
Del puslo daznio yra lenteles kur apskaiciuojama pagal amziu ir pan. Man polaras neleidzia virsyti 147, rezultatyviausia treniruote riebalu deginime man yra kai pulsas tarp 120-130. Tada buna apie 55-60 proc sudegintu kcal is riebalu. O kai auksciau pakeliu tada jau lieka tik 45-50 proc. is riebalu.
Zodziu cia tas pulsas mano toks riebalu deginimui. Jei siekiama treniruoti sirdi, istverme, tada pulso zonos yra aukstesnes. Man to kol kas nereikia, nes atsargu sudeginimui dar turiu nemazai biggrin.gif

Atsakyti
Gitulia,va tokis ?Jez,kaip norėčiau,ale brangus,bjaurybė doh.gif verysad.gif
Papildyta:
Ir vis pamirštu pasveikint marušą su praėjusiu tortadieniu happybday.gif happybday.gif clap_1.gif
Atsakyti
Toks smile.gif Pirkau ebay, tai gavosi pigiau gerokai nei buciau pirkus LT. Pasizvalgyk po ebay, gal rasi koki tinkama varianta.

Nu va ziurek, ne taip baisiai ir brangiai. O jei ivertinti tai kiek menesiu abonento i kluba nepirkai, tai dar pigiau pasidaro lotuliukas.gif
http://www.ebay.com/...=item35b67d19ad

As kai pripratau su juo sportuoti, zinok neisivaizduoju kaip be jo ta daryt. Pastoviai sirdi uzginciau daugiau nei reikia. Per aerobikas, begiojant lauke, man labai pulsas kyla. Jei ne laikrodis, begdama krosa taip ir varyciau iki pergales, kol galiu, o kai paziuriu i laikrodi, pasirodo negaliu begt, kas keleta minuciu turiu paeiti kazkiek, kad sureguliuociau pulsa. Arba siandien buvau ledo arenoj, atrodo tik lengvas pasiciuozinejimas, o pulsas rodo ka kita, o jei del smagumo pradedu ciuozti greitai , is karto laikrodis cypia. Zodziu mano sirdis atslieka nuo to kiek raumenukai gali, tai laikrodis vis pristabdo, kad grybo nepjauciau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 lapkričio 2011 - 23:42
QUOTE(gitulia @ 2011 11 06, 23:36)
Toks smile.gif Pirkau ebay, tai gavosi pigiau gerokai nei buciau pirkus LT. Pasizvalgyk po ebay, gal rasi koki tinkama varianta.

Nu va ziurek, ne taip  baisiai ir brangiai. O jei ivertinti tai kiek menesiu abonento i kluba nepirkai, tai dar pigiau pasidaro  lotuliukas.gif
http://www.ebay.com/...=item35b67d19ad

nu labai,labai fainas dalykiukas wub.gif wub.gif
Atsakyti