Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Pirksi? biggrin.gif
Paieskok daugiau, gal dar pigiau rasi wink.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Mergickos labai idomia tema uzvedet, as gal pries 2 savaites nusipirkau pulsometra su juostele (kur po krutine dedasi), bet dar neissiaiskinau kaip naudotis, tai dulka lentynoj blush2.gif skaiciau, kad pirma reikia issimatuoti pulsa ramybes busenoj, o tada pagal specialia formule apsiskaiciuoti pulsa.Bet vis pamirstu nakti su tuo laikrodziu pamiegot doh.gif ar jus taip daret?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
QUOTE(gitulia @ 2011 11 06, 23:36)
Arba siandien buvau ledo arenoj, atrodo tik lengvas pasiciuozinejimas, o pulsas rodo ka kita, o jei del smagumo pradedu ciuozti greitai , is karto laikrodis cypia. Zodziu mano sirdis atslieka nuo to kiek raumenukai gali, tai laikrodis vis pristabdo, kad grybo nepjauciau wink.gif

Bet nemanai, kad jis perdaug tave stabdo? Juk jaunas žmogus esi, gal neverta taip bijoti to pulso? Man atrodo, kad jei aš taip daryčiau, tokio laikrodžio pagalba, tai visai ir nepadaryčiau jokios pažangos. Gal pačiame pratime per laiką, bet kardio? Tai, kad būtent per didelį prakaitą žmonės pasiekia rezultatų ir save susistiprina. Aš taip manau g.gif Taisykit, jei klystu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .

Bandau įsijungti į pokalbius ir įsidėmėti čia bendraujančias. MO atsimenu iš skyrelio apie bėgimą 4u.gif .

Aš irgi labai noriu tokio laiktodžio.
Dabar aš bėgioju su nike+ ir iPod, prie jo irgi galima būtų įsigyti diržą pulsui, bet man per brangus malonumas, pakolkas užteks to, ką turiu.

Vakr pabėgiojau 49 min.
Šiandien - 25 min ir pradėjau daryti pratimus sėdmenims, kur trukmė 8min. Savaime suprantama, visų nedariau, nes noriu ir ryt eiti pabėgioti biggrin.gif . A, dar buvo 30 atsilenkimų, aš juos darau su tuo tokiu daiktu iš topshop.

O su maistu pas mane irgi problema verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 07 lapkričio 2011 - 09:01
QUOTE(MO @ 2011 11 06, 22:42)

tai kokio tu mažumo??  bigsmile.gif
thumbup.gif
įmesk į albumą  mirksiukas.gif
kai sužinosi,kaip gražiai jį užriest,ir man pasakyk  lotuliukas.gif  doh.gif

jo, moas LABAI LABAI maza, tokiu mazyciu jusu lentelej nera+ smulkiu kaulu blush2.gif subinikes rietimo recepciuka labai noreciau rast g.gif
Apie albuma nieko as nezinau, nes kaip ir naujoke pas jus ax.gif ( ot blyn su seimyniniais triusikais nusifotkijau, negalvojau kad kada kam nors teks rodyt, isskyrus mano vyra blush2.gif blush2.gif blush2.gif )
Tai maniskis sako kad skirtumo nuotraukose nesimato del to, kad prie skirtingu ansvietimu fotkinames, atstumas irgi skiriasi, ir dar raumenu neitempiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Labai ačiū už sveikinimus!
Šiandien pradedu savo individualią programą, pasisvėriau, išsimatavau, tad MO, davai susiimi, užeisiu čia kasdien pasižiūrėt, kaip tau sekas tongue.gif Jau norėjau 5 keltis ir prieš darbus pasportuot, bet vaiko tie krūminiai niekaip neišlenda, irgi 5 pabudo... Greičiau baigtųsi tas periodas..
QUOTE(Gytis` @ 2011 11 06, 13:04)
Geriau butu matuotis apimtis, stebeti vaizda veidrodyje ar fotografuotis.

Pritariu, man patiko mintis vieno trenerio "koks skirtumas, kiek sveri, jei atrodai PUIKIAI?" cool.gif

Gundausi panašiu laikroduku, bet gal ateity, pasidovanosiu sulieknėjimo proga biggrin.gif O galima jį naudoti kaip laikmatį ir kaip įprastą laikrodį?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 06, 23:56)
Pirksi? 

nee,kolkas tik pasvajosiu... blush2.gif

QUOTE(linnn @ 2011 11 07, 09:01)
MO atsimenu iš skyrelio apie bėgimą

tai va kur matytas nickas bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 09:05)
jo, moas LABAI LABAI maza, tokiu mazyciu jusu lentelej nera+ smulkiu kaulu blush2.gif subinikes rietimo recepciuka labai noreciau rast g.gif
Apie albuma nieko as nezinau, nes kaip ir naujoke pas jus

o koks ūgis tavo?
kiek laiko jau bendrauji? cherie duoda priėjimą prie albumo 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2011 11 07, 09:19)
Labas rytas,
Labai ačiū už sveikinimus!
Šiandien pradedu savo individualią programą, pasisvėriau, išsimatavau, tad MO, davai susiimi, užeisiu čia kasdien pasižiūrėt, kaip tau sekas

nu nu,pasakok,sunki programa? biggrin.gif
susiimam...aš jau laukiu greičiau "algos",kad naują programą paimčiau,nes ši jau senokai per lengva...

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 07, 09:00)
Sveikutės smile.gif

Bet nemanai, kad jis perdaug tave stabdo? Juk jaunas žmogus esi, gal neverta taip bijoti to pulso? Man atrodo, kad jei aš taip daryčiau, tokio laikrodžio pagalba, tai visai ir nepadaryčiau jokios pažangos. Gal pačiame pratime per laiką, bet kardio? Tai, kad būtent per didelį prakaitą žmonės pasiekia rezultatų ir save susistiprina. Aš taip manau g.gif Taisykit, jei klystu smile.gif

Ne, nemanau. Kadangi, siuo metu stengiuosi sudeginti nereikalinga riebaline mase, todel pulso parodymus labiau seku. Aisku kartais leidziu sau ir smagiai is visu jegu i kalniuka imint, bet po to stengiuosi vis tiek lengvai pavaziuoti, kad pulsas susireguliuotu. Jei varyciau bet kaip, tai energija organizmas imtu truputi ne is ten, is kur man reikia, o ir sirdutei nesveikia. Sirdi, kaip ir bet koki kita raumeni reikia treniruoti po truputi didinant kruvi.
Kai numesiu riebalus, tada bus galima pereiti prie aukstesniu pulso dazniu. Juk kiekvinam tikslui yra skirtingos rekomendacijos.Kas is to, jei as varysiu krosiuka su 170-180 pulsu, tai bus stresas organizmui ir nieko is riebalu organizmas neims, fizinis pajegumas nedides, o tik alinsiu organizma, sunkiai atsistatysiu po kruvio. Ir netgi dirbant palyginti zemoj pulso zonoj, negali sakyti, kad nieko netobuleji - po kazkiek laiko organizmas apsipranta su tokiu kruviu ir pedalus turi pradeti minti aktyviau, kad tavo pulsas pakiltu iki tu 130.

QUOTE(maruša @ 2011 11 07, 09:19)

Gundausi panašiu laikroduku, bet gal ateity, pasidovanosiu sulieknėjimo proga biggrin.gif O galima jį naudoti kaip laikmatį ir kaip įprastą laikrodį?

Taip tas laikrodis yra normalus laikrodis, kuris rodo laika data, bet paprasciausiai turi papildomu funkciju, o uzdejus ant krutines "juostele" dar matuoja ir pulsa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 07, 09:47)

o koks ūgis tavo?
kiek laiko jau bendrauji? cherie duoda priėjimą prie albumo  4u.gif
nu nu,pasakok,sunki programa?  biggrin.gif
susiimam...aš jau laukiu greičiau "algos",kad naują programą paimčiau,nes ši jau senokai per lengva...

na tik 152cm,visa gyvenima kompleksavau del ugio verysad.gif bet ka as padarysiu kad tokia esu doh.gif ir zinai kaip yra su svoriu kai esi toks mazas, tik priaugi is karto akis bado g.gif paauglystej buvau stora+ maza, tai griauzdavau save juodai ir zinau ka reiskia tureti antsvorio.Bet kai is tevu isejau, labai sukudau ir net nezinau kas atsitiko, bet is letos medziagu apykaitos staigiai tapo greita(sverdavau nuo 45-47kg).pamenu pusryciam 6 kiausinius suvalgydavau.Taip kad problemu del svorio kaip ir neturejau eile metu(na per nestuma+20kg priaugau, bet po 1 men vel 47 kg sveriau).Bet dabar man 30+, tai pries mazdaug pora metu turejau labai bloga perioda ir nezinau kaip +10 kg sugavau doh.gif + kunas tapo istizes, pastebejau celiulita.Tai menant paauglystes laikus(kai buvau stora) staigiai susigriebiau su sportais, nors niekada gyvenime ir nesportavau smile.gif va kokia mano istorija, siai dienai sveriu 49.8kg
as cia gal menuo pas jus, persikeliau is P90X skyrelio ax.gif
Papildyta:
ir kokia cia programa darot?
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 10:12)

tai miniatiūrinė esi wub.gif neverta kompleksuoti,kiekvienas žmogus yra toks,koį ponas dievulis sutvėrė,tuo jis ir gražus-savo inidividualumu 4u.gif
tai jau gali prašyti raktelio į albumą,manau mirksiukas.gif
nete radau,kas sudarinėja programas,ir esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aš tai šiandien užmačiau Lietuvoj pirkti intervalinį laikmatį gymboss bigsmile.gif Kai prieš pusmetį iekojau, tai niekur internete Lietuvoj nemačiau. Tai šis daikčiukas jau bus įtrauktas į gimtadieninį-kalėdinį dovanų sąrašą blush2.gif Kalbant apie šį sąrašiuką, tai draugė mane nelabai suprato. Paskelbiau, ką noriu gauti dovanų (gimnastikos kamuolį, gimnastikos kilimėlį, knygą apie raumenų tempimą), tai draugė kreivai pažiūrėjo, kad tokiom progom labai jau per pigias dovanas noriu ax.gif Bet kažkaip man mintys šiuo metu tik apie sportavimą sukasi blush2.gif O ir pačiai, rodos kad ir netaip jau brangiai kainuoja, ale vis pagailsta ant jų pinigus leisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 07, 10:36)
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 10:12)

tai miniatiūrinė esi wub.gif neverta kompleksuoti,kiekvienas žmogus yra toks,koį ponas dievulis sutvėrė,tuo jis ir gražus-savo inidividualumu 4u.gif
tai jau gali prašyti raktelio į albumą,manau mirksiukas.gif
nete radau,kas sudarinėja programas,ir esu patenkinta 4u.gif

dekui ax.gif reikes prasyt raktelio, tik dar reikes issiaiskint kaip tas nuotraukas ikelt, nemoku tai padaryt, visai ne asas kompuose as blush2.gif
O cia tik treniruociu programos ar ir su mityba?ir ar daug kainuoja?cia tik smalsumo delei klausiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristute97 @ 2011 11 07, 10:39)
Labas rytas,

aš tai šiandien užmačiau Lietuvoj pirkti intervalinį laikmatį gymboss  bigsmile.gif  Kai prieš pusmetį iekojau, tai niekur internete Lietuvoj nemačiau. Tai šis daikčiukas jau bus įtrauktas į gimtadieninį-kalėdinį dovanų sąrašą  blush2.gif  Kalbant apie šį sąrašiuką, tai draugė mane nelabai suprato. Paskelbiau, ką noriu gauti dovanų (gimnastikos kamuolį, gimnastikos kilimėlį, knygą apie raumenų tempimą), tai draugė kreivai pažiūrėjo, kad tokiom progom labai jau per pigias dovanas noriu  ax.gif Bet kažkaip man mintys šiuo metu tik apie sportavimą sukasi  blush2.gif O ir pačiai, rodos kad ir netaip jau brangiai kainuoja, ale vis pagailsta ant jų piniti  :ohgus leis

matau pas kazka irgi vystosi priklausomybe sportui bigsmile.gif buk gera isduok kur matei pirkti gymboss? pas mane tas pats su sarasiukais, irgi niekas nesupranta doh.gif del to dziaugiuosi cia prisijungusi prie bendraminciu burelio thumbup.gif
kai pradejau sportuot, sakiau namie sportas turi but uz "dyka", bet po to prasidejo..aprangos reikia, geru kedu taip pat, tad vienos aprangos mazai, dar reikia...pirkau jogos kilimelio,gumu sportui, hantelius ir atsilenkimu suoleli is vyro nukarosijau.Vyras pamates mano uzsidegima, nupirko man toki platu dirza pripilta smelio sveria 7kg( na nesioju ji kartais, priminimui kiek svorio numeciau lotuliukas.gif ) visai neseniai riebalu matuokli pirkau.vyras po to bokso kriause nupirko(dauzau kai nervai nelaiko thumbup.gif )dabar pati pulsometra pirkaus ir pasakysiu galo nera.... lotuliukas.gif mano salionas mena sporto sale doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti