QUOTE(MO @ 2011 11 07, 10:36)
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 10:12)
tai miniatiūrinė esi

neverta kompleksuoti,kiekvienas žmogus yra toks,koį ponas dievulis sutvėrė,tuo jis ir gražus-savo inidividualumu
tai jau gali prašyti raktelio į albumą,manau
nete radau,kas sudarinėja programas,ir esu patenkinta
dekui

reikes prasyt raktelio, tik dar reikes issiaiskint kaip tas nuotraukas ikelt, nemoku tai padaryt, visai ne asas kompuose as
O cia tik treniruociu programos ar ir su mityba?ir ar daug kainuoja?cia tik smalsumo delei klausiu
Papildyta:
QUOTE(Kristute97 @ 2011 11 07, 10:39)
Labas rytas,
aš tai šiandien užmačiau Lietuvoj pirkti intervalinį laikmatį gymboss

Kai prieš pusmetį iekojau, tai niekur internete Lietuvoj nemačiau. Tai šis daikčiukas jau bus įtrauktas į gimtadieninį-kalėdinį dovanų sąrašą

Kalbant apie šį sąrašiuką, tai draugė mane nelabai suprato. Paskelbiau, ką noriu gauti dovanų (gimnastikos kamuolį, gimnastikos kilimėlį, knygą apie raumenų tempimą), tai draugė kreivai pažiūrėjo, kad tokiom progom labai jau per pigias dovanas noriu

Bet kažkaip man mintys šiuo metu tik apie sportavimą sukasi

O ir pačiai, rodos kad ir netaip jau brangiai kainuoja, ale vis pagailsta ant jų piniti :ohgus leis
matau pas kazka irgi vystosi priklausomybe sportui

buk gera isduok kur matei pirkti gymboss? pas mane tas pats su sarasiukais, irgi niekas nesupranta

del to dziaugiuosi cia prisijungusi prie bendraminciu burelio

kai pradejau sportuot, sakiau namie sportas turi but uz "dyka", bet po to prasidejo..aprangos reikia, geru kedu taip pat, tad vienos aprangos mazai, dar reikia...pirkau jogos kilimelio,gumu sportui, hantelius ir atsilenkimu suoleli is vyro nukarosijau.Vyras pamates mano uzsidegima, nupirko man toki platu dirza pripilta smelio sveria 7kg( na nesioju ji kartais, priminimui kiek svorio numeciau

) visai neseniai riebalu matuokli pirkau.vyras po to bokso kriause nupirko(dauzau kai nervai nelaiko

)dabar pati pulsometra pirkaus ir pasakysiu galo nera....

mano salionas mena sporto sale