Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Mane labai labai irgi domina riebalų matuoklis. Kokius turit? kur pirkot? kiek kainavo (pagrindinis klausimas). biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 07, 10:47)
nu nu,pasakok,sunki programa?  biggrin.gif

Tai kad dar nepradėjau, ryte vaikas per treniruotės laiką atsikėlė biggrin.gif Tik mitybos laikausi. O šiaip 3 k.sav. jėgos treniruotės, 2k.sav. kažkoks turbo cardio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 11:58)
O cia tik treniruociu programos ar ir su mityba?ir ar daug kainuoja?

Pareklamuosiu: www.bikinybody.lt Aš sau jubiliejaus proga pasidovanojau tą 12 sav. programą, vyrui aišku nesakiau lotuliukas.gif

mandy333, na tikrai miniatiūrinė wub.gif Ir pritariu, kad labai matosi papildomas svoris, mano ūgis 160, tai priaugau gal 5 kg ir vsio, jau džinsų didesnių reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 11 07, 11:12)
Mane labai labai irgi domina riebalų matuoklis. Kokius turit? kur pirkot? kiek kainavo (pagrindinis klausimas). biggrin.gif

nepirk, nuosirdus patarimas smile.gif mokejau apie 50 lt, pirkau ne lt, bet tiksliai issimatuot be sansu.tas pats su svarstyklem, netikslus duomenys g.gif pati matavaus su centimetrine juostele ir yra internete ivest duomenis ir paziuri kiek tu riebalu turi, anot lenteles turiu 20%anot matuoklio mano riebalu mase yra 15 %, bet pati sakyciau 16-17%.Su tuo matuokliu reikia matuoti tik virsutine kuno dali, o pas mane pvz, riebalu ant ruros ir ant slaunu, tai net nezinau...
va patarimas smile.gif paziurek save kritiskai i veidrodi ir sulygink save su tom nuotraukom ir mazdaug zinosi kiek % riebalu mases turi mirksiukas.gif
http://www.kulturizm...-kuno-riebalu/1
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 11:23)
nepirk, nuosirdus patarimas smile.gif 
va patarimas smile.gif paziurek save kritiskai i veidrodi ir sulygink save su tom nuotraukom ir mazdaug zinosi kiek % riebalu mases turi mirksiukas.gif
http://www.kulturizm...-kuno-riebalu/1

oi, ačiū, tikrai matosi, kad man yra kur stengtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 11:58)
*kur matei pirkti gymboss? pas mane tas pats su sarasiukais, irgi niekas nesupranta doh.gif
**mano salionas mena sporto sale doh.gif  doh.gif  doh.gif

*google išmetė man šį tą http://www.skelbiu.l...s-12290844.html

** lotuliukas.gif Manasis juokais pradėda bambėti, kad su savo sportais bute vis daugiau vietos pradedu užimti. Kolidorinėj spintoj jo pribumbasams vietos greit nebeliks ax.gif Bet čia tik juokais, nes jis labai patenkintas, kad tokia sportu užsidegus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 07 lapkričio 2011 - 13:16
sveikutes,
noriu ir as pradet sportuot namie papildomai, nutariau pirkt treniruokli, gal kas toki turit Davina 2x1? butu idomu suzinot atsiliepimus apie ji, baisu apsipirkt blush2.gif
Atsakyti
mandy333, išsiunčiau prisijungimo duomenis 4u.gif

Merginos, visai laiko neturiu paskutiniu metu. Prisidavimą įkėliau http://public.fotki....lapkriio-4.html , tik jau topų nebesudariau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

ačiū, merginos, kad įtraukėte į lentelę 4u.gif 4u.gif

Aš šiandien vėl pabėgiojau 23 min., atsilenkimai 30 ir vėl sėdmenims dariau pratimus. Nesusidėlioju niekaip kokios programos, šis savaitgalis per trumpas buvo. Šiaip, kadangi pratimų atskiroms kūno vietoms nedarius labai seniai, tai gerai, kad vakar su tais pratimais sėdmenims nepersistengiau, tai dar ir šiandien padariau tas 8min., iš kurių, jaučiu kokias 2 nedariau.
Jaučiu, geriau nedaryti tai pačiai raumenų grupei dvi dienas iš eilės, jaučiu, geriau kaitalioti, ania?
Atsakyti
Sveikos mergaites,

mandy333 Turiu klausimeli smile.gif
Cia kur ataskaita su P90X programa 8 savaiciu, tai cia rezultatai pasiekti per visas 8 savaites, ar per 8 savaite? biggrin.gif Kazkaip pamaciau ta -1cm nuo pilvo per 8 savaites ir truputi upas nukrito biggrin.gif
As taip pat jau beveik savaite su P90X draugauju ax.gif Tiksliau bandau susidraugaut biggrin.gif Tai daug klausimu kankina!
Dar norejau paklaust jei kokia diena negali pasportuot tai ta diena praleidi ir kita diena darai kita treniruote(kuri ir priklauso ta diena pagal tvarkarasti) ar darai ta kur praleidai?
Labai aciu uz atsakymus, nu ir paberiau as cia klausimu.. blush2.gif
P.S. Jogos istveriau vitoj 1.5h tik 40 min blush2.gif Taip simuliuodama turbut nieko nepasiekisu.. Ir Ta Core Synerg... nusimuliavau, negalejau niekaip iki galo pabaigt, cia buvo pirmoj treniruote, po jos galvojau metu si reikala schmoll.gif , bet kita diena kazkaip susiemiau ir dariau Cardio X kaip priklauso,, g.gif
4u.gif
Atsakyti
Aš turiu klausimėlį: kur perkat įvairių svorių svarmenis? Man ateity prireiks, tai noriu pračekint "taškus".
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 11 07, 23:41)
mandy333, išsiunčiau prisijungimo duomenis 4u.gif

Labuka, na as cia nelabai supratau kur tas albumas yra blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2011 11 08, 12:57)
Sveikos mergaites,

mandy333 Turiu klausimeli smile.gif
Cia kur ataskaita su P90X programa 8 savaiciu, tai cia rezultatai pasiekti per visas 8 savaites, ar per 8 savaite?  biggrin.gif  Kazkaip pamaciau ta -1cm nuo pilvo per 8 savaites ir truputi upas nukrito  biggrin.gif 
As taip pat jau beveik savaite su P90X draugauju  ax.gif  Tiksliau bandau susidraugaut biggrin.gif Tai daug klausimu kankina!
Dar norejau paklaust jei kokia diena negali pasportuot tai ta diena praleidi ir kita diena darai kita treniruote(kuri ir priklauso ta diena pagal tvarkarasti) ar darai ta kur praleidai?
Labai aciu uz atsakymus, nu ir paberiau as cia klausimu..  blush2.gif
P.S. Jogos istveriau vitoj 1.5h tik 40 min  blush2.gif  Taip simuliuodama turbut nieko nepasiekisu.. Ir Ta Core Synerg... nusimuliavau, negalejau niekaip iki galo pabaigt, cia buvo pirmoj treniruote, po jos galvojau metu si reikala  schmoll.gif  , bet kita diena kazkaip susiemiau ir dariau Cardio X kaip priklauso,,  g.gif
4u.gif

na, as cia atsikrausciau is P90x skyrelio, jis kazkur yra.tai ten duomenys like, tai yra 4 savaiciu, o cia 8 savaiciu.Reikia svertis, matuotis kas 4 savaites.As matai mitybos nesilaikau, nes nelabai turiu ka mest smile.gif pagrinde noriu islaikyti ka esu pasiekus per ta laika kur sportuoju :)aisku dar norejau kad raumenys ryskiai matytuos, bet be mitybos, tas neimanoma schmoll.gif galvoju tik vasarai susiimsiu su mityba, jei bus poreikis smile.gif .Delto cia ir dziaugiuos kad man is vis kas nors nukrenta smile.gif jei praleidziu, tada kita diena darau praleista treniruote.as esu classic modeli pasirinkusi, tavo turbut lean?cardio x nesu net darius, na joga man labai sunku, bet ypac pirmas "kelinys"jei ta istveriu, tada antras "kelinys" zuikio dainos biggrin.gif
tu jei laikysies mitybos, tai labai daug gali pasiekt smile.gif ypac jei turi ka mesti, tai tirpte tirpsi.Visas pagrindas sakyciau yra virtuveje, o ne treniruotese g.gif sekmes, klausk jei ka 4u.gif as dar atrodo ilgam istrigau su Toniu wub.gif .Man jau nebedaug beliko( apie 5 savaites), zadu tada griebti P90X one on one, esu bandziusi, tai ojojoi blink.gif skaiciau kad yra P90x plius, bet niekur nemaciau parsisiust.kazin ar kas nors zino ka daugiau apie ta programa?
Atsakyti