Mane labai labai irgi domina riebalų matuoklis. Kokius turit? kur pirkot? kiek kainavo (pagrindinis klausimas).

QUOTE(MO @ 2011 11 07, 10:47)
Tai kad dar nepradėjau, ryte vaikas per treniruotės laiką atsikėlė

Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 11:58)
O cia tik treniruociu programos ar ir su mityba?ir ar daug kainuoja?
Pareklamuosiu: www.bikinybody.lt Aš sau jubiliejaus proga pasidovanojau tą 12 sav. programą, vyrui aišku nesakiau

mandy333, na tikrai miniatiūrinė

QUOTE(linnn @ 2011 11 07, 11:12)
Mane labai labai irgi domina riebalų matuoklis. Kokius turit? kur pirkot? kiek kainavo (pagrindinis klausimas). 

nepirk, nuosirdus patarimas

va patarimas

http://www.kulturizm...-kuno-riebalu/1
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 11:23)
nepirk, nuosirdus patarimas
va patarimas
paziurek save kritiskai i veidrodi ir sulygink save su tom nuotraukom ir mazdaug zinosi kiek % riebalu mases turi

va patarimas

oi, ačiū, tikrai matosi, kad man yra kur stengtis

QUOTE(mandy333 @ 2011 11 07, 11:58)
*kur matei pirkti gymboss? pas mane tas pats su sarasiukais, irgi niekas nesupranta
**mano salionas mena sporto sale

**mano salionas mena sporto sale

*google išmetė man šį tą http://www.skelbiu.l...s-12290844.html
**

sveikutes,
noriu ir as pradet sportuot namie papildomai, nutariau pirkt treniruokli, gal kas toki turit Davina 2x1? butu idomu suzinot atsiliepimus apie ji, baisu apsipirkt
noriu ir as pradet sportuot namie papildomai, nutariau pirkt treniruokli, gal kas toki turit Davina 2x1? butu idomu suzinot atsiliepimus apie ji, baisu apsipirkt

mandy333, išsiunčiau prisijungimo duomenis
Merginos, visai laiko neturiu paskutiniu metu. Prisidavimą įkėliau http://public.fotki....lapkriio-4.html , tik jau topų nebesudariau

Merginos, visai laiko neturiu paskutiniu metu. Prisidavimą įkėliau http://public.fotki....lapkriio-4.html , tik jau topų nebesudariau

Sveikos,
ačiū, merginos, kad įtraukėte į lentelę
Aš šiandien vėl pabėgiojau 23 min., atsilenkimai 30 ir vėl sėdmenims dariau pratimus. Nesusidėlioju niekaip kokios programos, šis savaitgalis per trumpas buvo. Šiaip, kadangi pratimų atskiroms kūno vietoms nedarius labai seniai, tai gerai, kad vakar su tais pratimais sėdmenims nepersistengiau, tai dar ir šiandien padariau tas 8min., iš kurių, jaučiu kokias 2 nedariau.
Jaučiu, geriau nedaryti tai pačiai raumenų grupei dvi dienas iš eilės, jaučiu, geriau kaitalioti, ania?
ačiū, merginos, kad įtraukėte į lentelę

Aš šiandien vėl pabėgiojau 23 min., atsilenkimai 30 ir vėl sėdmenims dariau pratimus. Nesusidėlioju niekaip kokios programos, šis savaitgalis per trumpas buvo. Šiaip, kadangi pratimų atskiroms kūno vietoms nedarius labai seniai, tai gerai, kad vakar su tais pratimais sėdmenims nepersistengiau, tai dar ir šiandien padariau tas 8min., iš kurių, jaučiu kokias 2 nedariau.
Jaučiu, geriau nedaryti tai pačiai raumenų grupei dvi dienas iš eilės, jaučiu, geriau kaitalioti, ania?
Sveikos mergaites,
mandy333 Turiu klausimeli
Cia kur ataskaita su P90X programa 8 savaiciu, tai cia rezultatai pasiekti per visas 8 savaites, ar per 8 savaite?
Kazkaip pamaciau ta -1cm nuo pilvo per 8 savaites ir truputi upas nukrito
As taip pat jau beveik savaite su P90X draugauju
Tiksliau bandau susidraugaut
Tai daug klausimu kankina!
Dar norejau paklaust jei kokia diena negali pasportuot tai ta diena praleidi ir kita diena darai kita treniruote(kuri ir priklauso ta diena pagal tvarkarasti) ar darai ta kur praleidai?
Labai aciu uz atsakymus, nu ir paberiau as cia klausimu..
P.S. Jogos istveriau vitoj 1.5h tik 40 min
Taip simuliuodama turbut nieko nepasiekisu.. Ir Ta Core Synerg... nusimuliavau, negalejau niekaip iki galo pabaigt, cia buvo pirmoj treniruote, po jos galvojau metu si reikala
, bet kita diena kazkaip susiemiau ir dariau Cardio X kaip priklauso,,

Cia kur ataskaita su P90X programa 8 savaiciu, tai cia rezultatai pasiekti per visas 8 savaites, ar per 8 savaite?

Dar norejau paklaust jei kokia diena negali pasportuot tai ta diena praleidi ir kita diena darai kita treniruote(kuri ir priklauso ta diena pagal tvarkarasti) ar darai ta kur praleidai?

QUOTE(chérie @ 2011 11 07, 23:41)
mandy333, išsiunčiau prisijungimo duomenis

Labuka, na as cia nelabai supratau kur tas albumas yra

QUOTE(Erdinga @ 2011 11 08, 12:57)
Sveikos mergaites,
Kazkaip pamaciau ta -1cm nuo pilvo per 8 savaites ir truputi upas nukrito
Tiksliau bandau susidraugaut
Tai daug klausimu kankina!
Taip simuliuodama turbut nieko nepasiekisu.. Ir Ta Core Synerg... nusimuliavau, negalejau niekaip iki galo pabaigt, cia buvo pirmoj treniruote, po jos galvojau metu si reikala
, bet kita diena kazkaip susiemiau ir dariau Cardio X kaip priklauso,,

na, as cia atsikrausciau is P90x skyrelio, jis kazkur yra.tai ten duomenys like, tai yra 4 savaiciu, o cia 8 savaiciu.Reikia svertis, matuotis kas 4 savaites.As matai mitybos nesilaikau, nes nelabai turiu ka mest

tu jei laikysies mitybos, tai labai daug gali pasiekt