Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 10, 17:06)

Del figuros sutinku, kiek persistengta,

Moterys baikit unsure.gif nevarykit dievo i medi....zudyciau del tokios figuros bigsmile.gif

QUOTE(maruša @ 2011 11 10, 17:14)

2 ir mėnuo, aš manau, čia ankstyvoji paauglystė, visko nori, bet ne viskas galima biggrin.gif

As su savo metinuku net valanda sau sunkiai istaikau unsure.gif sian tik pradejau savo sportus ir teko baigti ir eiti zaisti su juo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2011 11 10, 17:36)
Moterys baikit  unsure.gif  nevarykit dievo i medi....zudyciau del tokios figuros  bigsmile.gif
As su savo metinuku net valanda sau sunkiai istaikau  unsure.gif sian tik pradejau savo sportus ir teko baigti ir eiti zaisti su juo  doh.gif

tokios figuros kaina - visiskai jokiu papuku, jai teko isideti, kad bent nedideli butu g.gif o ir seip, tokie ryskus raumenai, cia priklauso nuo bendros isvaizdos moters, kaip ziuresis...jai tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 10 lapkričio 2011 - 17:23
QUOTE(MO @ 2011 11 10, 16:40)
reiškia,jeigu nori "grotų" ,tai be atsilenkimų jų nematysi?  biggrin.gif  g.gif
apie šluotą aš irgi galvojau. Pala,rimtai tas pats?? Pirmąjį pratimą ir darau  bigsmile.gif su 10kg hanteliu  thumbup.gif
ačiū,Gyti  4u.gif  4u.gif

Taip. Nesvarbu ar tai butu vien tik atsilenkimai ar kazkoks kompleksiskas pratimas i kuri ieitu ir atsilenkimu variacijos. Na, o kitas dalykas jei norite jog tos "grotos" matytusi reiks reguliuotis mityba jog kristu kuno riebalu kiekis. Manau toks atsakymas butu tikslingiausias.
Del pratimo, tai taip tas pats. Nera uz ka smile.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes 4u.gif ateinu pas Jus patarimo. niekada gyvenime nesportavau, bet db nusprendziau jau susigriebti. po gimdymo praejo 1.4 o virssvoris dar likes, jau nekalbant apie pilva doh.gif i sporto kluba nelabai galiu kada islekt, tai nusprendziau pareguliuoti mityba ir sportuoti namie. noriu paklausti kokius pratimus ar programa pasiulytumet metant svori. beja turiu amzina problema-mazakraujyste tai nuolat jauciu silpnuma ir dazna galvos svauguli, tai kazko labai intensyvaus bijau. busiu deking ajei ka patarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(papillon @ 2011 11 10, 20:33)
Sveikos sportininkes  4u.gif  ateinu pas Jus patarimo. niekada gyvenime nesportavau, bet db nusprendziau jau susigriebti. po gimdymo praejo 1.4 o virssvoris dar likes, jau nekalbant apie pilva  doh.gif  i sporto kluba nelabai galiu kada islekt, tai nusprendziau pareguliuoti mityba ir sportuoti namie. noriu paklausti kokius pratimus ar programa pasiulytumet metant svori. beja turiu amzina problema-mazakraujyste tai nuolat jauciu silpnuma ir dazna galvos svauguli, tai kazko labai intensyvaus bijau. busiu deking ajei ka patarsit  4u.gif

Labas, jei yra bėdų su sveikata, tai rekomenduočiau jogą smile.gif Pradėtumei, įsivažiuotumei, gal ir patiktų ir pritiktų, ypač kai yra internetas, galima įvairių variacijų rasti. Nebent kas nors dar ką nors geriau pasiūlys, ko aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(papillon @ 2011 11 10, 21:33)
Sveikos sportininkes  4u.gif  ateinu pas Jus patarimo. niekada gyvenime nesportavau, bet db nusprendziau jau susigriebti. po gimdymo praejo 1.4 o virssvoris dar likes, jau nekalbant apie pilva  doh.gif  i sporto kluba nelabai galiu kada islekt, tai nusprendziau pareguliuoti mityba ir sportuoti namie. noriu paklausti kokius pratimus ar programa pasiulytumet metant svori. beja turiu amzina problema-mazakraujyste tai nuolat jauciu silpnuma ir dazna galvos svauguli, tai kazko labai intensyvaus bijau. busiu deking ajei ka patarsit  4u.gif

o tu daryk trumpai, bet intensyviai.Nespesi nusikalti, bet tuo pat metu realiai deginsi energija.Sportuok is pradziu po 40min.per diena, pvz 10min skirk apsilimui,prasukiok galunes visas gerai, uzsiimk suoliukais,kad kraujas imtu greiciau teketi,siluma justum, 20min skirk pratimams kurie itrauktu i save visu kuno raumenu darba, daryk intervalais ir paskui skirk 10min tempimo pratimams.
seip koncentruokis i kardio pratimus, ieskok youtubeje sau labiausiai patinkanciu, jie degina lasinuka, energija suvartota.Svarbu,kad prakaituotum, todel vandeni gerk sportuodama.Pvz kas kelias min po pora gurksniu.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 10, 22:02)
Labas, jei yra bėdų su sveikata, tai rekomenduočiau jogą smile.gif Pradėtumei, įsivažiuotumei, gal ir patiktų ir pritiktų, ypač kai yra internetas, galima įvairių variacijų rasti. Nebent kas nors dar ką nors geriau pasiūlys, ko aš nežinau.

labai megstu joga, taciau tai joks sportas svorio metimui... blush2.gif ir nesakau to todel,kad taip manau, tiesiog ja uzsieminejau ir aplamai sporte gaudausi...joga labai puikiai gali palaikyti esama svori, padeti atsipalaiduoti, prideti lankstumo, bet ne svorio atsikratyti...as nesneku apie tuos fanatikus trenerius kurie is savo kuno padaro bileka, taciau buityje is paprastu mankstu naudos 1000 kartu daugiau bus ax.gif
Atsakyti
acii labai uz patarimus, butinai pasinauduosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 10, 16:06)
labas, alternatyva kaip daryti panasius pratimus neturint irangos beja per bodyrokerius ir ismokau, dvi kedes, su gruototomis nugarelemis ir lazda ar sluota tarp ju, taciau,kad  viskas kiek imanoma stabilu butu, zinoma.

Tad nera ko jaudintis, laisvai galima sportuoti pagal jos pratimus,o kai ateisi i reikiama tonusa ir sheipa, tiesiog nustoti pumpinti,ryskinti raumenis, t.y keisti tempus, intervalus ir pn ir t.t ,kad palaikyti forma ir tiek, viskas musu valioje.

Kaip tik prisiminiau,kad pats pirmasis mano pamatytas epizodas iš bodyrock ir buvo su šluota,ačiū,kad priminei 4u.gif pabandžiau,deja,jokio stabilumo,nors kėdės sunkios,ir kaip jas ptirtvirtint g.gif reiks knistis ir žiūrėt,kaip ji ten darė unsure.gif
dėl figūros,aš manau,kad vieni tiesiog gimsta smulkių kaulų,smulkaus sudėjimo,o kiti kad ir ką darytų,tokie niekada nebus.O ji turbūt iš tų smulkiųjų,plius "nusikaldino" tokius raumenis,kad man jau labai "per daug" atrodo ant tokios džiūsnelės schmoll.gif

QUOTE(maruša @ 2011 11 10, 16:14)
Te 4u.gif Ir man liūdnokos nuotaikos pastaruoju metu, bet ai, praeis.
Pasakyk, man labai aktualu, nes dabar pradžiai darau su 1.5 kg,

kas nutiko? imk 4u.gif 4u.gif
jetau,pamiršau šiand paklaust...ryt būtinai 4u.gif

QUOTE(Tigris @ 2011 11 10, 16:36)
Moterys baikit    nevarykit dievo i medi....zudyciau del tokios figuros 

kiekivenam pagal skonį 4u.gif
aš pvz.mirčiau dėl gražiai apvalios didžias..binės biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Gytis` @ 2011 11 10, 17:45)
jei norite jog tos "grotos" matytusi reiks reguliuotis mityba jog kristu kuno riebalu kiekis.

tas tai taip,pirma sluoksnis nuo pilvo von,tada jau apie grotas galima svajoti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu: 70/95/55 55.7 kg 4u.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif va ir savaitgalis ant nosies( aisku po darbu)
Kad cia prikalbejot smile.gif kiek zmoniu tiek tiesu, sakyciau ax.gif kalbant apie mityba, kiekviena irgi savo nusistatymus turi g.gif mes jau anksciau snekejom sioj temutej apie tai ka valgom smile.gif ir man kazkodel noretusi atskirti svorio metima ir riebalu deginima.Nes vienos nori tik svorio numest ir valgo viska, tik mazais kiekiais. tokiu atveju numeti kg, bet kartu su riebalais ir raumenu mase krenta, nes dazniausiai per mazai baltymu gaunama.O metant riebalus ziurima riebalu, baltymu, angliavandeniu santykio, stengiantis issaugoti raumenis smile.gif ir cia skonio reikalas, kas kaip nori atrodyti, sakyciau ax.gif
Atsakyti
Prisiduodu ir aš:

liemuo - 70
klubai - 99
šlaunis - 59
svoris 62,6
Atsakyti
Sveikos,

mandy333,žinoma,mus čia vienija pagrindinis dalykas-sportas,o sportuojame dėl to,kad jaustumėmės puikiai thumbup.gif o paskui seka ir kiti neatsiejami nuo sporto dalykai-mityba ir t.t.,tik visada ant svieto buvo daugiau tokių,kurie nori numesti,o ne išlaikyti esamą ar priaugti biggrin.gif ,tai ir išsivysto tokios šnekos 4u.gif
linnn,o koks tavo ūgis?

Papildyta:
Tiesa,kas čia gali būti g.gif jau kuris laikas tirpsta kairė pėda nuo kulno,neskauda,bet nemalonu labai doh.gif g.gif
Atsakyti