Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

QUOTE(chérie @ 2011 11 10, 13:15)
Dar klubų apimties reikia, ir norimo svorio 4u.gif

Klubai 93 cm
Norimas svoris - kokie 53 kg butu SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
visos naujai prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maruša,nedingusi aš.Ruduo už lango ir širdy... blush2.gif
Aha,to paties dėl svarmenų klausiau kažkada forume,matyt,tavęs tas pats laukia biggrin.gif drinks_cheers.gif kol neišgaliu nusipirkti,pasiskolinau wub.gif o kur ieškoti,pasakysiu šiandien arba ryt vakare,sakė MB tada kažkokius psl., pamiršaus pavadinimus...
Mano galvos skausmas dabar-ką sugalvoti namų sąlygomis,norint atlikti šitą pratimą?? g.gif
Gytis kaip visada thumbup.gif
Dar labai patiko kažkurios mintys,tiesiai į dešimtuką,va,FrostyFrosty.Matosi,kad esate patyrusi 4u.gif
Anksčiau,kol buvau visai žaliuokė,mąsčiau taip pat-išpuškėsiu kasdien po keliolika-keliasdešimt atsilenkimų,ir bus vualia.Nieko panašaus schmoll.gif Stiprinant visą kūną bendrai,tvirtėja ir pilvo presas.
Dėl maisto,taipogi drinks_cheers.gif Anksčiau griauždavau vakarienei vaisius,obuolius,ir nesukdavau galvos,o dabar perkeliu juos pirmai dienos daliai,vakare-varškytė,jogurtukas etc. cool.gif
Linnn,nuo tokių atsispaudimų ir aš pradėjau,o rankos,beje,siiilpna vieta pas mane doh.gif kažkada MB pamatė,kaip "bandau daryti" tikruosius,sako,geriau sulenktom kojom,bet taisyklingai. Tai va,po to karto ilgai nedrįsau daryti kitokių,tik sulenktom kojom (kuriuos dabar užsimerkus darau),o paskui, žiūriu,po truputį,po truputį jau ir tų normalių išsteniu biggrin.gif viskas su laiku 4u.gif atsispaudimų nepadarymas signalizuoja ne tik apie silpnus rankų,bet ir nugaros raumenis.Reikia stiprinti nugarytę smile.gif asmeniškai man pats pačiausias pratimas tam šitas - bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 11 10, 08:50)

Ar atsakys man, kur hanteliukus perkat įvairių svorių, reguliuojami turbūt pigiau?

Ryt prisidavimas, įdomu, kokie bus rezultatai. Šįvakar dar intensyvi kardio laukia, ryte jėgų buvo 0, vaikas nuo 3 atsikėlė ir miegojo tik su uždegta šviesa, reikės turbūt paskaityt ką nors apie auklėjima, nes darbe sėdžiu be pulso sad.gif

hmmmm, nezinau, ne Lt gyvenu.Tik norejau pasakyti, kad as turiu is vyro pasiemusi, susukamus hantelius, tai kad pigu tokie nera abejones. g.gif Bet..tik pasidaro 2,5 kg po to 5 kg., tai kaip ir 2,5 per mazai o 5 per daug doh.gif Man pvz, reiketu 3 kg.Tai dabar seku visas sporto parduotuves kada nuolaidos hanteliams bus lotuliukas.gif
kazin ar cia su auklejimu susije g.gif kiek tavo tai grazuoliukei metu? wub.gif gali buti kad ji "vyturys" keliasi anksti, anksti eina miegot.As tokia esu ax.gif o mano atzala ir vyras "peledos" sedi iki isnaktu po to knarkia iki pietu doh.gif buna tokiu nutikimu pas mus, vyras ateina nusiteikes smileysex.gif o as jau ciucia liulia hihihi.gif
Atsakyti
Dar dėl tos BodyRock,kažkada jau šnekėjom biggrin.gif man jos figūra iškart jau nubaidė blush2.gif bet žiūriu,nemažai jos pasekėjų čia bigsmile.gif vakar MB sako,va,kokių pratimų radau,pažiūrėk tokiam ir tokiam saite(tel.šnekėjom),sakau,žinau gi aš tą Ziuzę lotuliukas.gif ,žodžiu,labai jau pareklamavo jis man tuos pratimus,kažkada,kai ViciousVici pasakė,kad jie užtrunka viso labo 15min.,negalėjau patikėti-nejaugi tiek užtenka per dieną?? Tai ilgai komentavo man MB,kokia nauda,pradedant laiko sutaupymu thumbup.gif ,o kadangi aš jo šitoj srity visada jo klausau (beje,turbūt,vienintelėj) lotuliukas.gif ,tai užkabino jis mane,kada turint laisvo laiko pasinagrinėsiu bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa,mandy333,tavo figūra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė kvadratu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu MO aciuks.gif beje, tu labai labai simpatiska wub.gif
suku galva, kaip ta rura pakelt, forma nepatinka schmoll.gif atrodo taip nedaug ten truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 10, 14:10)
jie užtrunka viso labo 15min.,negalėjau patikėti-nejaugi tiek užtenka per dieną??

Labas, na iš tiesų tikrai tiek neužtrunka sportas. Juk apšilimas kokios 6 min. ir daugiau, jei kas nelankstus, nes po to galime labai gailėtis... Po to patys pratimai užtrunka tiek, kai jau esi tikrai ant to stiprus, išdirbęs jau tuos kompleksus, kurie buvo ilgesni ir ypač kardio, nes antraip arba visai nieko nepadarysi arba pamirti rizikuoji cool.gif O po to gi dar tempimas, atpalaidavimas, kuris jei taip vidutiniškai apie 8 kokias minutes tikrai užtruks ir ilgiau. Žodžiu, jei nori pilnu tempu, o ne tuos pradedančius daryti, nuo kurių rezultatus tik silpni arba stambūs pajaus, tai nemažai š... suvalgyti dar teks. Aš pvz. pradėjau nuo jos pradžių kaip ir jinai, o ne nuo šių dienų. Nu man nesąmonė pradėti nuo to, kur jinai jau daro itin pažengusi. O tos modifikacijos su palengvinimais pradedantiems nu man nesąmonė. Aišku, dėl nuomonės nesiginčijama, jei kam gerai taip, tai prašau. MB nors ir daug sportavęs, bet irgi pradėjo nuo pat jos pradžių, šiandien vat jau pirmą 4 roundų kompleksą darys ir labai gerai, prie ko jam dabar visi tie smėlio maišai ir lygiagretės, kai jo dar tarkim blauzdų raumenys ar tarkim koks balansas, reikalingas tiems pratimams dar nesureguliuotas iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 10, 14:26)

Aš čia turėjau omeny laiką be apšilimo,tempimo 4u.gif ir kad pradėti nuo pat pat pradžių biggrin.gif 4u.gif

mandy333 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 10, 14:04)
kai kurios ziniu stokodamos daro tokius pratimus ir mano,kad susitvarkys pilvo sriti be papildomu pratimu kitoms kuno dalims smile.gif daug labiau pilvas plokstes nuo vaiksciojimo tuomet ar bet kokios kitos kardio treniruotes ,nei nuo atsilenkimu ar koju kilnojimo...galima is vis nedaryti atsilenkimu ir tureti rysku presa, o galima daug metu juos daryti ir jo netureti smile.gif

Su tuo visiskai sutinku. Tik manau mes apie skirtingus dalykus snekejome. Taip ryskumui, plokstumui didziausia itaka turi mityba, kaloriju, tinkamu maistiniu medziagu reguliavimas bei kardiotreniruotes ir jokie cia atsilenkimai nepades jei bus riebalu. Taciau norint auginti pilvo preso raumenis, o ne tik tureti plokscia pilva, visgi reiks daryti visus tuos atsilenkimus.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 10, 15:03)
Mano galvos skausmas dabar-ką sugalvoti namų sąlygomis,norint atlikti šitą pratimą??  g.gif

Jeigu yra galimybe kur nors uzkisus, kad ir sluotkoti, galima taip treniruotis. O siaip, tai sitas pratimas lygiai taspats kas pvz. http://www.exrx.net/...entOverRow.html ar http://www.exrx.net/...entOverRow.html todel jei turite stanga arba hantelius laisvai galite atlikti pastaruosius vietoj ano.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2011 11 10, 14:57)
Su tuo visiskai sutinku. Tik manau mes apie skirtingus dalykus snekejome. Taip ryskumui, plokstumui didziausia itaka turi mityba, kaloriju, tinkamu maistiniu medziagu reguliavimas bei kardiotreniruotes ir jokie cia atsilenkimai nepades jei bus riebalu. Taciau norint auginti pilvo preso raumenis, o ne tik tureti plokscia pilva, visgi reiks daryti visus tuos atsilenkimus.

reiškia,jeigu nori "grotų" ,tai be atsilenkimų jų nematysi? biggrin.gif g.gif

QUOTE(Gytis` @ 2011 11 10, 15:12)
Jeigu yra galimybe kur nors uzkisus, kad ir sluotkoti, galima taip treniruotis. O siaip, tai sitas pratimas lygiai taspats kas pvz. http://www.exrx.net/...entOverRow.html ar http://www.exrx.net/...entOverRow.html todel jei turite stanga arba hantelius laisvai galite atlikti pastaruosius vietoj ano.

apie šluotą aš irgi galvojau. Pala,rimtai tas pats?? Pirmąjį pratimą ir darau bigsmile.gif su 10kg hanteliu thumbup.gif
ačiū,Gyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 10, 15:03)

labas, alternatyva kaip daryti panasius pratimus neturint irangos beja per bodyrokerius ir ismokau, dvi kedes, su gruototomis nugarelemis ir lazda ar sluota tarp ju, taciau,kad viskas kiek imanoma stabilu butu, zinoma.

Kas liecia pacia siuze ir jos sporta - ju pratimai yra realliai efektingi, uztektu uzsiimti jais keleta menesiu kiekviena diena visi pamatytu realius rezultatus.O jie juos dalina nemokamai, todel jie populiarus.Aisku, visi noretu,kad pakilnojus kojas kazkas vyktu, is to gyvena sporto klubai, taciau ten tokiu pratimu nerasi, paprasciausiai neefektingu jie ten neturi.
Del figuros sutinku, kiek persistengta, taciau, kad ja suformuoti ji dirbo daugiau negu rodo savo filmukuose ir papildomai proteinu manau pavartoja.Tad nera ko jaudintis, laisvai galima sportuoti pagal jos pratimus,o kai ateisi i reikiama tonusa ir sheipa, tiesiog nustoti pumpinti,ryskinti raumenis, t.y keisti tempus, intervalus ir pn ir t.t ,kad palaikyti forma ir tiek, viskas musu valioje.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 10, 14:03)
Maruša,nedingusi aš.Ruduo už lango ir širdy...  blush2.gif 
Aha,to paties dėl svarmenų klausiau kažkada forume,matyt,tavęs tas pats laukia  biggrin.gif  drinks_cheers.gif kol neišgaliu nusipirkti,pasiskolinau  wub.gif o kur ieškoti,pasakysiu šiandien arba ryt vakare,sakė MB tada kažkokius psl., pamiršaus pavadinimus...

Te 4u.gif Ir man liūdnokos nuotaikos pastaruoju metu, bet ai, praeis.
Pasakyk, man labai aktualu, nes dabar pradžiai darau su 1.5 kg, bet nuo kitos savaitės jamsiu 2.5 kg manau, po to turiu 3.5, sekantys jau 6 ir 7 kg, tai vat norėčiau kokius 5 kg įsigyt, nes 6 bus manau za dužo man lotuliukas.gif
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 10, 14:03)
kazin ar cia su auklejimu susije g.gif kiek tavo tai grazuoliukei metu? wub.gif 

2 ir mėnuo, aš manau, čia ankstyvoji paauglystė, visko nori, bet ne viskas galima biggrin.gif
Atsakyti