Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

Labuka 4u.gif
nužiūrėjau aš tą jūsų išgirtą figūrytę, tai lygiai kaip saulytės bigsmile.gif gražu smile.gif
kaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2011 10 03, 17:17)
Labuka 4u.gif
nužiūrėjau aš tą jūsų išgirtą figūrytę, tai lygiai kaip saulytės  bigsmile.gif  gražu smile.gif
kaip laikotės?

aciu saulegraza mirksiukas.gif cia tos moteriskes dar foto kas domaujasi biggrin.gif

http://www.youtube.c...feature=related

didele bet grazi biggrin.gif biggrin.gif

saulegraza negryzti i doros kelia???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 03 spalio 2011 - 16:34
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 10 03, 16:33)
aciu saulegraza mirksiukas.gif cia tos moteriskes dar foto kas domaujasi biggrin.gif

didele bet grazi biggrin.gif  biggrin.gif

doh.gif nepyk, bet taviškė man gražesnė tongue.gif čia jau truputį per didelė, keliose foto tai joo, kur normalius rūbus apsirengus, pvz. kaip suknelę... nenorėčiau taip tongue.gif

o kas dėl doros kelio- aš dorovinga - rolleyes.gif tik nepradėjau vėl sportuot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 10 03, 17:02)
niekada neturejau graziu koju, kad tokias kas duotu is kart paimciau  biggrin.gif visada buvo apacioj dideli gabaritai doh.gif liemeni 65 esu turejus, o va klubai visada buvo 95 arba virs 100

taigi gražu tokie klubai wub.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2011 10 03, 17:33)

oi neeee,kai kur foto tai doh.gif doh.gif kažkokia nenatūrali ana,per daug jau doh.gif

Saulėgrąža,pamenu tave iš kcal skaičiuotojų,kaip sekasi?? Skaičiuoji dar? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2011 10 03, 17:33)

fuu kaki doh.gif man visai negrazu doh.gif absoliuciai nenaturalu, perdeta.. fui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 20:41)
fuu kaki  doh.gif  man visai negrazu  doh.gif  absoliuciai nenaturalu, perdeta.. fui  schmoll.gif

aš irgi pamaniau į foto pažiūrėjus,kad tokia šikna nenatūraliai padaryta g.gif video atrodė gražiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 03, 19:29)
taigi gražu tokie klubai  wub.gif
oi neeee,kai kur foto tai  doh.gif  doh.gif kažkokia nenatūrali ana,per daug jau  doh.gif
Saulėgrąža,pamenu tave iš kcal skaičiuotojų,kaip sekasi?? Skaičiuoji dar?  drinks_cheers.gif

Sveika, MO, kurį laiką skaičiavau, kad nenumažint porcijų biggrin.gif
Bet dabar jau ilgą laiką nieko nedarau, svoris svyruoja tai ten , tai šen, reiktų susiimti ir raumenukus stiprint, bet , kad nerandu savy jėgų ir motyvacijos pakankamo kiekio ... startui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 10 03, 20:44)
aš irgi pamaniau į foto pažiūrėjus,kad tokia šikna nenatūraliai padaryta  g.gif video atrodė gražiau  schmoll.gif

biggrin.gif nes video jos nesimate biggrin.gif
Atsakyti
Man ir nelabai ta teta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2011 10 03, 14:20)

Uzuojauta, stiprybes tau 4u.gif visos tave palaikysim group.gif

Saulyt, man tai zinai jau kazkaip per didelis ten tas uzpakalis g.gif toks vaizdas kad kokius implantus isidejus ji. Nesakau, kad man patinka visai beuzpakaliukines moterys, man patinka su apvalumais, bet cia jau per daug doh.gif

O as vakar po sporto jau tikejausi, kad siandien man skaudes raumenukus, nes dvi dienos buvo be sporto, tik kaimo darbai ir daug daug maisto, bet nieko. Jauciuosi sauniai thumbup.gif Jetus taip laukiu jau plika akimi matomu ir pastebimu rezultatu. Norisi jau, kad mama pagirtu ar MB, ar drauge kokia wub.gif Negraziai cia nuskambejo, bet man tie pagyrimai, taip pamalonina sirdele ir norisi dar labiau stengtis rolleyes.gif aisku geriausia is MB isgirsti malonius zodelius, o kaip jums? Nepakelia motyvacijos pagyrimai del grazejancios figuros? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2011 10 03, 23:38)
Sveika, MO, kurį laiką skaičiavau, kad nenumažint  porcijų biggrin.gif
Bet dabar jau ilgą laiką nieko nedarau, svoris svyruoja tai ten , tai šen, reiktų susiimti ir raumenukus stiprint, bet , kad nerandu savy jėgų ir motyvacijos pakankamo kiekio ... startui smile.gif
Papildyta:

biggrin.gif  nes video jos nesimate biggrin.gif

jau vien tai,kad ateini čia,skaitai,kelia motyvaciją, tad viskas su laiku mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(doviem @ 2011 10 04, 08:59)
toks vaizdas kad kokius implantus isidejus ji.
aisku geriausia is MB isgirsti malonius zodelius, o kaip jums? Nepakelia motyvacijos pagyrimai del grazejancios figuros? g.gif

drinks_cheers.gif va J.Lo, Shakiros ( )( ) nors natūraliai atrodo,matosi,kad made in sports, o čia abejočiau,ar tikra g.gif
pakelia,be abejo,bet kad neužmigtume ant laurų,nedažnai tie komplimentai būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(MO @ 2011 10 04, 09:20)
pakelia,be abejo,bet kad neužmigtume ant laurų,nedažnai tie komplimentai būna  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Puikus pastebėjimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 10 04, 09:20)
drinks_cheers.gif va J.Lo, Shakiros ( )( ) nors natūraliai atrodo,matosi,kad made in sports, o čia abejočiau,ar tikra  g.gif
pakelia,be abejo,bet kad neužmigtume ant laurų,nedažnai tie komplimentai būna  lotuliukas.gif

taip, pas jas matosi, kad naturaliai, o pas ta tai man jau kazkaip net negrazu....

Na tavo tiesa, per daznai aisku negalima girti, nes tikrai uzmigciau ant lauru blush2.gif bet vistiek jau laukiu kada MB pastebes pokycius rolleyes.gif
Atsakyti