nusipirkau siandien maza cikiuka. pastaciau ant palanges (pietrytine) ir dabar galvoju ar gerai padariau. jam reikia saules, bet ne tiesioginiu saules spinduliu?

QUOTE(lial_ka @ 2007 02 23, 14:19)
pas mane irgi tas pats
taip graziai augo, zaliavo, dziaugiausi
o cia bac - per kokia savaite eme ir nugelto visi trys lapai
nezinau ka daryt, kirpt juos ar palikt? 

QUOTE(lial_ka @ 2007 03 15, 09:06)
Nukirpau jau senokai tuos lapus, pakeiciau vieta i labiau sauleta.. lauksiu nauju lapu
laistau šiltu vandeniu... bandau sarvuotis kantrybe 

na stai ri sulaukiau

Savo cikutį auginu nuo 2004m. Vyras nupirko mugėj užaugintą iš sėklos 2 metukų. praeitais metais labai nukentėjo per statybas,buvo likęs vienas sudžiūvęs, ištysęs, parudęs lapas. Bet rudenį išleido vieną mažutį stiebelį, o dabar du naujus.

QUOTE(crocus @ 2007 06 17, 18:35)
Savo cikutį auginu nuo 2004m. Vyras nupirko mugėj užaugintą iš sėklos 2 metukų. praeitais metais labai nukentėjo per statybas,buvo likęs vienas sudžiūvęs, ištysęs, parudęs lapas. Bet rudenį išleido vieną mažutį stiebelį, o dabar du naujus.

grazus

o as turiu maza cikiuka (dvieju lapu) ir jis man neauga ne truputi. nezinau kaip cia ji paskatint.

QUOTE(anestute @ 2007 06 17, 18:16)
grazus
o as turiu maza cikiuka (dvieju lapu) ir jis man neauga ne truputi. nezinau kaip cia ji paskatint.
gal patrest kazkuo

Tai kad jie ir tepaauga į metus po vieną lapą dažniausiai

QUOTE(crocus @ 2007 06 18, 13:41)
Tai kad jie ir tepaauga į metus po vieną lapą dažniausiai
Tik šiemet pradžiugino mane iškarto dviem. Persodintas praėjusį rudenį į kompostinę žemę ir niekuo vargšas netręštas 

zinau kad letai auga. bet esme tame kad pirkau anksciau nei drauge, jai lapuka leidzia, o pas mane stovi vietoj

QUOTE(anestute @ 2007 06 19, 11:21)
zinau kad letai auga. bet esme tame kad pirkau anksciau nei drauge, jai lapuka leidzia, o pas mane stovi vietoj
gal dar nudziugins, laukiu

Gal iškart dviem pradžiugins

QUOTE(anestute @ 2007 04 15, 14:49)
nusipirkau siandien maza cikiuka. pastaciau ant palanges (pietrytine) ir dabar galvoju ar gerai padariau. jam reikia saules, bet ne tiesioginiu saules spinduliu? 

Turėtų gal patikti

QUOTE(Miglute @ 2007 06 19, 12:57)
Turėtų gal patikti
. Maniškis ant rytinės palnangės labai gerai jaučiasi. Žiemą persikraustėm, tai dėl streso nudžiūvo visi 4 lapeliai
. Galvojau,akd miė jau, bet va, dabar leidžia iš karto 2. Reiškia, adaptavosi ir vieta patiko 

man atrodo, kad jam patinka. nenudziuvo ne vienas lapukas, atrodo gerai, tik kad neauga

O maniškio vel nudžiuvo nauji lapai, net neišsiskleidę.
Baigias jau kantrybė, tikriausiai mesiu lauk

QUOTE(Birutė @ 2007 06 25, 19:28)
O maniškio vel nudžiuvo nauji lapai, net neišsiskleidę.
Baigias jau kantrybė, tikriausiai mesiu lauk 

Kad ir lieju ir apipurškiu, net nežinau kaip su juo elgtis