Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

persodinau ir aš prieš porą savaičių įsigytą ciką, mažiukas dar, pastačiau netoli lango, tai tiesiogiai saulės negaus, gerai įdomu padariau?
Atsakyti
QUOTE(lial_ka @ 2007 03 15, 08:06)
bigsmile.gif  ir kaip taviskis atrodo? Speju jau nemazas?  wub.gif

Nukirpau jau senokai tuos lapus, pakeiciau vieta i labiau sauleta.. lauksiu nauju lapu  ax.gif  laistau šiltu vandeniu... bandau sarvuotis kantrybe  biggrin.gif

siaip tai nemazas,tik del tu visu nukarpymu jis turi tik viena lapu vainika(8lapai),jei buciau nenukarpius turetu kokius keturis vainikus.tikiuosi ,kad daugiau neteks nukirpti,nes sitas vainikas jau kokie du ar trys metai,tai manau ,kad bus viskas gerai.jeigu mokeciau ideciau nuotrauka,bet nemoku. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mistikaa @ 2007 03 15, 10:00)
persodinau ir aš prieš porą savaičių įsigytą ciką, mažiukas dar, pastačiau netoli lango, tai tiesiogiai saulės negaus, gerai įdomu padariau?

manau,kad gerai ,svarbu,kad negautu tiesioginiu saules spinduliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 15, 15:43)
siaip tai nemazas,tik del tu visu nukarpymu jis turi tik viena lapu vainika(8lapai),jei buciau nenukarpius turetu kokius keturis vainikus.tikiuosi ,kad daugiau neteks nukirpti,nes sitas vainikas jau kokie du ar trys metai,tai manau ,kad bus viskas gerai.jeigu mokeciau ideciau nuotrauka,bet nemoku. blush2.gif

o tai vis nugelsdavo ? unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lial_ka @ 2007 03 16, 10:49)
o tai vis nugelsdavo ?  unsure.gif  doh.gif

kai as ji gavau dovanu turejo du vainikus thumbup.gif ,veliau krausciausi is vieno buto i kita ziemos metu,tai turbut salna pakando,ir tada pima karta nugelto.Nezinojau ka daryti,bet ismesti buvo gaila,tai ir nukarpiau,ilgai teko laukti sekanciu lapu,bet sulaukiau,tik neilgam,nes jie kazkodel irgi greitai nugelto.Tai po to kai isaugo dabar jau ilga laika viskas gerai.Kazkur skaiciau kad cikai turi prisitaikyti prie vietoves ir kad nemegsta stumdymu is vienos vietos i kita.tai manau,kad jam ir nepatiko mano persikraustymas,bet dabar jau apsiprato. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 16, 17:55)
kai as ji gavau dovanu turejo du vainikus thumbup.gif ,veliau krausciausi is vieno buto i kita ziemos metu,tai turbut salna pakando,ir tada pima karta nugelto.Nezinojau ka daryti,bet ismesti buvo gaila,tai ir nukarpiau,ilgai teko laukti sekanciu lapu,bet sulaukiau,tik neilgam,nes jie kazkodel irgi greitai nugelto.Tai po to kai isaugo dabar jau ilga laika viskas gerai.Kazkur skaiciau kad cikai turi prisitaikyti prie vietoves ir kad nemegsta stumdymu is vienos vietos i kita.tai manau,kad jam ir nepatiko mano persikraustymas,bet dabar jau apsiprato. smile.gif

nu jasna.... svarbu kad dabar susidraugavot, kaip sako nepraejo ne 7 metai, ir cikas apsiprato lotuliukas.gif ( juokauju...) Lauksiu savojo lapu. O vietos pakeitimo jiem ZIAURIAI nemegsta, nes sukinet ju nereiketu. Linkejimai taviskiui graziai augti ir vešėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lial_ka @ 2007 03 22, 07:26)
nu jasna.... svarbu kad dabar susidraugavot, kaip sako nepraejo ne 7 metai, ir cikas apsiprato  lotuliukas.gif  ( juokauju...) Lauksiu savojo lapu. O vietos pakeitimo jiem ZIAURIAI nemegsta, nes sukinet ju nereiketu. Linkejimai taviskiui graziai augti ir vešėti  4u.gif

Aciu uz linkejimus thumbup.gif ,tavajam taip pat patys nuosirdziausi linkejimai,kad augtu ir vesetu. 4u.gif
Atsakyti
Persodinau ir aš savo ciką pageltusiais lapais. Tikiuos atsigaus ax.gif O tuos geltonus lapus visus reikia nukirpti? Vakar viena nukirpau, bet daugiau nesiryžau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 03 27, 09:58)
Persodinau ir aš savo ciką pageltusiais lapais. Tikiuos atsigaus  ax.gif O tuos geltonus lapus visus reikia nukirpti? Vakar viena nukirpau, bet daugiau nesiryžau  g.gif

Jeigu nugelto visi,tai drasiai kirpk visus.Ir apsisarvuok kantrybe,nes kitu gali tekt ilgai laukti. mirksiukas.gif SEKMES laukti rezultatu!
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 27, 16:05)
Jeigu nugelto visi,tai drasiai kirpk visus.Ir apsisarvuok kantrybe,nes kitu gali tekt ilgai laukti. mirksiukas.gif SEKMES laukti rezultatu!

Ačiū už patarimus. Visi nenugelto, bet kraštiniai lapai daug geltonesni už vidurinius. Tiesą pasakius vidurinius lapus dar netgi žaliais galėčiau pavadinti thumbup.gif Kantrybės aš turiu, tik gėlė uošvienės dovanota, bijau, kad į svečius neužsuktų blush2.gif
Atsakyti
Nukirpau ir aš saviškio visus lapus ir persodinau, tai šaknys, kaip negyvos. verysad.gif Pastovėjo kokius 2 mėnesius, vakar žiūriu, kažkas žaliuoja, ogi naujas lapelis lenda. thumbup.gif Tik labai bijau, kad vėl nenugelstų, nes kiek naujų išleido, visi nugelto verysad.gif Net nežinau kaip su juo dabar elgtis, gal daugiau laistyt, o gal kaip tik mažiau?
Atsakyti
QUOTE(Birutė @ 2007 03 28, 07:12)
Nukirpau ir aš saviškio visus lapus ir persodinau, tai šaknys, kaip negyvos.  verysad.gif  Pastovėjo kokius 2 mėnesius, vakar žiūriu, kažkas žaliuoja, ogi naujas lapelis lenda.  thumbup.gif  Tik labai bijau, kad vėl nenugelstų, nes kiek naujų išleido, visi nugelto  verysad.gif Net nežinau kaip su juo dabar elgtis, gal daugiau laistyt, o gal kaip tik mažiau?

Siaip tai jie nelabai megsta dregme,as laistau tikrai retai ir negausiai.Nenusimink,gal viskas susitvarkys,as irgi buvau jau nusivylusi,bet dabar viskas okei thumbup.gif .
Atsakyti
Lauksim kas bus toliau. smile.gif Draugės sesė galvojo, kad jos cikas numirė, visus lapus nukirpo ir išvežė į sodą po krūmu pastatė, tai sakė, kad subujojo thumbup.gif
Atsakyti