Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

O aš savo gražuolio ciko taip ir neišsaugojau. Kažkas jam nepatiko. Nors ir prižiūrėjau cry.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2005 10 28, 10:21)
O kiek jis dabar kainuoja? Jeigu tik kelis litus, tai aišku, pirk. Tuo labiau, jeigu lapai tik pageltę, bet nenudžiuvę.

Kainavo 109Lt., o dabar 30Lt. Tai ne taip ir mažai, jei jis nuvys arba metus "puoš" mano namus pageltusiais lapais. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 10 28, 14:43)
Kainavo 109Lt., o dabar 30Lt. Tai ne taip ir mažai, jei jis nuvys arba metus "puoš" mano namus pageltusiais lapais.  blink.gif

Pagal pirminę kainą sprendžiu, kad tai jau nebemažas ir nebejaunas augalas. O pagal nupiginimo procentą - kad gan prastai atrodo. Ir jeigu jo visi lapai pageltę, tai gal nerizikuok. Senesni augalai sunkiau atsigauna, negu jauni. Jeigu labai nori ciko, pasidairinėk po parduotuves, už 30 Lt nusipirsi kad ir nelabai didelį, bet gražų augalą.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 10 28, 11:58)
Paroda? O šį rudenį jau buvo?

Taip,šį rudenį paroda jau buvo,rugsėjo mėn pradžioj,o pavasarį bus turbūt gegužės pabaigoj-birželio pradžioj.Vadinas Lietuvos žiedai.Labai smagu būna. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kuri auginat tokia gelyte?As ja dovanu gavau gal pries koki gera pusantru metu, tai ne krust is vietos.Nei ji auga, nei ji vysta, net neidomu.Kazkur esu girdejusi, kad tai karaliska gele, perduodama is kartos i karta, todel ir auga labai letai, + reikia geru salygu.Nors pardese maciau dideliu, su daugybe lapu.O pas mane tai 4 ir daugiau ne nesiruosia leist.Taip as jos norejau, o dabar se tau.
Atsakyti
labai graži man patinka, bet labai brangios jos tai niekad ir nepirkau. Ir nieks nedovanojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 01 kovo 2006 - 12:13
Jo, man irgi labai grazi buvo.Apsiskelbiau kad patinka ir padovanojo. Bet buciau zinojusi kad tokia neaugli tai ka as zinau...
Atsakyti
galiu pasakyti kad tokia gele nusipirkau pavasari vienoje is parodu sumokejau nebrangiai ir vasara ji man isleido 3 kart didesni lapa nei kad pirkau, trasu jokiu nedaviau nors reiktu 4u.gif pastaciau ant palanges tai ji ir sukneja lapus palei saule kad letai auga girdejau tik man dabar kazko tie ankstesni lapai pradejo geltonuoti net nezinau ka daryti gal jus ka galit patarti? 4u.gif
Atsakyti
Ar tu pirkai tikrai sita gele?Nes ji ne su lapais,- turi dideli svoguna, is kurio leidzia sakas su tokiais ilgais spygliais( labai beja bado).Jeigu geltonuoja tie spygliukai,tai gali buti nudeginti saules.Aisku priklauso nuo to, i kuria puse tavo langas, bet jeigu saules gauna daug ,-tai paprasciausiai apsvilo.O tai pagelto visa saka, ar tie jos spygliai?Pas mane irgi keli spygliukai nugelte, bet niekis cia, as juos nulauziu ir tiek.O siaip tai ji sviesa megsta manau.Norejau irgi ant palanges statyt, bet jos sakos gan dideles, tai kazkaip nelabai man tiko, net uzuolaida remia.O kaip tu ka laistai?Daznai?Bijau kad svogunas nepradetu puti.As i savaite karta.
Atsakyti
Ciką turiu jau keletą metų.Jis auga tikrai lėtai-kas vasarą man išmeta didelį gražų lapą.Apatinis irgi nudžiūvo,manau taip turi būti,nes formuojasi tas jo kamienas,panašus į palmės.Priežiūros jokios ypatingos nėr,laistau žiemą retai,vasarą dažniau,šį pavasarį manau persodinsiu.
Atsakyti
as ir tokia ge;yte gavau dovanu, net nezinojau kas tai per gele, poto pasidomejau ir isaiskejo, kad ji per metus tik viena lapa ishaugina ir tai ne visada, vat teko man i svecia sali isvaziuoti ir palikau cika priziureti broliui, ir kai po metu grizhau tai buvo labai dideli viena nauja lapa isleides cikas... saunuolis... jis man patinka... tokis tingintis augti smile.gif ir prieziuros daug nereik...
Atsakyti
jau buvo anksčiau temoj apie cikus nemažai prirašyta:
http://www.supermama...showtopic=36056
Atsakyti