Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 01, 16:24)
Taip , man atvežė nuotaka vakar apie 10 vakaro , jau floristės sudėtas į kolbeles su valdenuku , ir apsuktas maistine plėvele  smile.gif .

aaa, viskas aišku smile.gif niekada dar nemėginau daryti su tikrom gėlėm smile.gif
Atsakyti
tortai kaip visad nuostabus.....

dėl klijų kalbant neatradau kol kas tvirtesniu kliju ,kaip masės gabaliukas ydėtas y švirkšta ir išlydytas mikrobangėj....paspaudi per švirkšta ir klijuoji ka nori...žinoma pirktinių klijų nesu bandžius.......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 10 01, 16:38)

dėl klijų kalbant neatradau kol kas tvirtesniu kliju ,kaip masės gabaliukas ydėtas y švirkšta ir išlydytas mikrobangėj....paspaudi per švirkšta ir klijuoji ka nori...žinoma pirktinių klijų nesu bandžius.......

na su Adrija kada susikausiu akis į akį dėl valgomų klijų laugh.gif , bet aš vistiek lieku prie savo nuomonės, kad arba kiaušinio baltymas, arba aisingas, arba va aisingo atmaina - pašildyta masytė. tease.gif
Atsakyti
Pasildyta cukrine mase prilipdo labai gerai, norejau nulupt, tai su mase visa plesiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 10 01, 15:38)

O as matyt kazka ne taip padariau, nes man vietoj skystu kliju gavosi kieta guma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 30, 22:01)

QUOTE(naitas @ 2011 10 01, 08:37)

Labai aciu jums uz patarimus del kliju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as del slapios beze gal pasikartosiu, bet ar ji limpa prie grietineles? susitepiau meduti, galvoju puost slapia beze, ar reiks dar sviestu aptepliot? blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 10 01, 16:26)
as del slapios beze gal pasikartosiu, bet ar ji limpa prie grietineles? susitepiau meduti, galvoju puost slapia beze, ar reiks dar sviestu aptepliot?  blush2.gif  biggrin.gif

reikia butinai aptepti su sviestiniu kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 10 01, 11:58)
tai nedidelį aukštą tortuką ant viršaus dėjau ir dariau kaip puoštelę

g.gif dabar zinosiu drinks_cheers.gif
Mokinuke- bandau deti arciau tuos lapelius, bet gal mano gelytes per mazai isgaubtos, kad jei padesiu arciau tai kelia nuo torto gele, gal tada reikia daryti ilgesnius roziu kotukus g.gif , kad butu galima po juo pakisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 01 spalio 2011 - 16:44
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 10 01, 17:33)
reikia butinai aptepti su sviestiniu kremu smile.gif

4u.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
o galima grynu citrinos sulciu i ta slapia beze pilt ar tik sausu grudeliu blush2.gif
Atsakyti
adrija, gal tas torčiukas aktoriaus stonkaus vestuvėms? nes dbr delfi atsiverčiau o jo žmona su tokiom pat gėlėm kaip ant jūsų torto thumbup.gif
Atsakyti
labukas merginos...Torciukai labai ,labai...
As su klausimu,apsitepiau torciuka sviestiniu,norejau dali dengti pastiliazu ir kazkiek noriu zolytes padaryti bet nesu realiai jos dariusi,galiu daryti ja is Istingo?Nes Beze slapios nesu dariusi o ir neturiu tokio miksterio kad galeciau virs dujines plakti(reikes isigyti)
Mano klausimukas butu toks ar galiu zipuoti zolyte aistingu ant sviestinio ( nu neatsimenu juodai) ar geriau apdengti pastiliazu ir tada daryti zolyte??? noreciau atsakymo kuo greiciau
Atsakyti