Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(sypseneleee @ 2011 10 01, 21:02)
merginos keliu sdavo torciuka  siandienini ir laukiu patarimu..
ar ten kur liko balta reikia ka nors keisti
ar ten kur tie lapai ilgi gal ju spalva pasgyvinti
zole  gavosi nu ne visai rudeniska patarkite ,o gal tuos grybus nuimti?

o kur tortukas g.gif
Atsakyti
user posted image

merginos keliu sdavo torciuka siandienini ir laukiu patarimu..
ar ten kur liko balta reikia ka nors keisti
ar ten kur tie lapai ilgi gal ju spalva pasgyvinti
zole gavosi nu ne visai rudeniska patarkite ,o gal tuos grybus nuimti?
sory doh.gif
Atsakyti
aš nežinau, ar ten tas gaidžiukas vietoj, bet man šitas tortas yra gražus wub.gif . Aš nieko nekeisčiau.. na gal tas gaidžiukas kažkiek ... bet vienu rakursu kai fotografuota, gali atrodyt vienaip, o kitu - kitaip. Taip kad man tai atrodo liuks.
Atsakyti
Is dalies Naitai as tokios reakcijos ir tikejausi....Cia Jav sitas paukstis realiai labai grazus jis man toks grazus ir kai jau ciulba po langais pavasari tai buna kazkas tokio Aisku man toks jau nesigavo http://cardinalbird.org/

Aciu Naitai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 10 01, 23:32)
Is dalies Naitai as tokios reakcijos ir tikejausi....Cia Jav sitas paukstis realiai labai grazus jis man toks grazus ir kai jau ciulba po langais pavasari tai buna kazkas tokio  Aisku  man toks jau nesigavo http://cardinalbird.org/

Aciu Naitai wink.gif

bet koks peštukas atrodo tongue.gif turėtų būti gan aršus paukštukas.
O, dėl spalvų. Tai tik dabar pamačiau, kad JAV gyveni. Tai tuo labiau nekeisk nieko. Čia super amerikietiška spalva purple ane? ta žolytė? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 01, 14:59)
bet koks peštukas atrodo  tongue.gif  turėtų būti gan aršus paukštukas.
O, dėl spalvų. Tai tik dabar pamačiau, kad JAV gyveni. Tai tuo labiau nekeisk nieko. Čia super amerikietiška spalva purple ane? ta žolytė?  wub.gif

ax.gif ai nu nezinau turbut nieko nedarysiu,ok aciu uz palaikyma .iki parssysiu kokia buvo gyvai reakcija
As ruda dariau cia spalva ir ja norjau tik sonams panaudoti bet kadangi ruda normali isingui nesigavo tai taip visur ir padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 01, 17:12)
adrija, gal tas torčiukas aktoriaus stonkaus vestuvėms? nes dbr delfi atsiverčiau o jo žmona su tokiom pat gėlėm kaip ant jūsų torto  thumbup.gif

Matyt dabar populiarios smile.gif ...ruduo .

sypseneleee , gražus tortukas , ir paukštukas gražus , duok Dieve visoms tokius nulipinti mirksiukas.gif .... o va kodėl žolytės tokią spalvą pasirinkai , būtų įdomu išgirsti smile.gif .
Atsakyti
Labai pateisinamos priezasties neturiu kodel,bet galvoju o kei ja nuemus ir uzdejus zalia...bet ar nesigaus tada visiskai ss su visais lapais???? turejo gautis rusva rudeniska nu nesigavo,o ruda su pasiliazu gaunasi o su Istingu nesigavo.............. galvoju viski vistiek kazka daryti gal patarsit ka nes as turiu laiko...tiesa sveikatos nelabai,vakar kazko mano skrandis sustreikavo tai siandien plaukioju
Atsakyti
Nieko nekeitinėk , tik taip įdomu buvo 4u.gif .... o jei vis tik sumanysi , tik ne žalią , jau ruduo ...jei nori patarsiu , kai nori išgauti kokią spalvą kurios neturi , po lašiuką dadėk kitokios , taip sakant , daryk maklę , kartais išeina nuostabus atspalvis , manau čia tau reiktų dadėti geltonos . 4u.gif
Atsakyti
Aciu Adirja bet perkaiciau jusu zinute tad akai jau viska pakeiciau.... ir zole padariau zalia,nuraminimui ,aciu D pas mus dar zalia zole ,aisku tik tamsiai zalia o ne tokia kokia man davosi suvargau su ja bedarydama zalia tamsiauser posted image
user posted image

Nu va bet man cia zinokit labiau patinka.tik klausimas ka as dariau blogai ,kad pabaigoje Isingas pradejo skysteti
Atsakyti
Šitame tortuke , labiau išryškėjo paukštis , bet dingo ruduo ..... jei reiktų rinktis būtu sunku , nors man pirmas papuošimas geriau žiūrisi 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 02 spalio 2011 - 00:28
Ok labai aciu uz nuomone man ji svarbi,juk is to ir mokausi,aciu labai bet jau palikssiu kaip yra juk cia del saves ...
Atsakyti