Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(sypseneleee @ 2011 10 01, 17:19)
labukas merginos...Torciukai labai ,labai...
  As su klausimu,apsitepiau torciuka sviestiniu,norejau dali dengti pastiliazu ir kazkiek noriu zolytes padaryti bet nesu realiai jos dariusi,galiu daryti ja is Istingo?Nes Beze  slapios nesu dariusi o ir neturiu tokio miksterio  kad galeciau virs dujines plakti(reikes isigyti)
  Mano klausimukas butu toks ar galiu zipuoti zolyte aistingu ant sviestinio ( nu neatsimenu juodai) ar geriau apdengti pastiliazu ir tada daryti zolyte??? noreciau atsakymo kuo greiciau

esu puosusi aisingu tiesiai ant sviestinio,bet jis labai sukieteja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rabelkyte @ 2011 10 01, 16:56)
4u.gif  aciu  4u.gif
Papildyta:
o galima grynu citrinos sulciu i ta slapia beze pilt ar tik sausu grudeliu  blush2.gif

as visada dedu grudelius siek tiek paplakusi,o citrinu sulciu nesu bandziusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 30, 23:06)
tasda:lotuliukas:
aš privalau susisukti tokiu tempu, kad grįžę vaikai iš darželio turėtų namie mamą, o ne kepėją, šiemet ypač skaudžiai pajutau tai, pasimokiau ir daugiau vaikai matys nebent keksiukus kepančią mamą jiems...šiuo metu slaugau dukrytę, kuriai lūžusi koja, užtai tų kepiniukų daugiau, nes kažkaip reikia kompensuotis nuostolius, kai neinu į darbą blush2.gif dar du savaitgaliai ir kepiniams bus veto smile.gif

O wau uzjauciu dukryte ,aciu uz patarimus

QUOTE(naitas @ 2011 10 01, 01:37)
Vsio. GERESNIŲ klijų nerasit. Duodu kepurę prixikthi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 10 01, 10:22)
esu puosusi aisingu tiesiai ant sviestinio,bet jis labai sukieteja smile.gif
Papildyta:

as visada dedu grudelius siek tiek paplakusi,o citrinu sulciu nesu bandziusi smile.gif

O va dabar ka datyti gal tada geriau uzdengti pastiliazu?????
Atsakyti
Nu tortu Grozis!!!!!!!

Olesta, Gal ir jau kartojot daug kartu, bet niekur nerandu, kaip jus darote sokoladine glazura? nerandu niekur blush2.gif Dekoju 4u.gif
Atsakyti
sypsenele, ar jus dengsit pastilazu,ar ne,aisingas visada yra kietas.as is jo tik apacia torto dzibuoju smile.gif ,bet jei jums reikia tik kaikur zolyte uzdelioti,tada neverta beze plakti. kur uzvakar ikeliau torta su teletabiais,va ten visur zolyte yra is aisingo smile.gif
Atsakyti
Šokoladinė glazūra torto paviršiui

juodo šokolado 100 g, 2-3 šaukštai grietinėlės, 1 šaukštas sviesto, viską ištirpinti ant garų vonelės iki vientisos glazūros, pagamintą, kiek atvėsusią pilti ant torto viršaus ( paviršiaus nereikia niekuo tepti).

Tortai nuostabūs, o nuotakos tai iš vis fantastiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, malačius. Apie glazūrą wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tu mane žinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo, bet su ta glazura yra taip, kad kol nereik tol ir neisidemi proporciju, ale as issisaugojau, nes kazkaip geda butu beklaust blush2.gif Bet paklausiu ko nemaciau - o jei tik torto virsui reik glazuros, kiek sokolado naudot?
Atsakyti
aš gi net pavadinimą parašiau, torto paviršiaus glazūra cool.gif šonų niekada su ja nedarau 4u.gif 24 cm skersmens tortui sočiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 10 01, 18:47)
aš gi net pavadinimą parašiau, torto paviršiaus glazūra cool.gif  šonų niekada su ja nedarau 4u.gif 24 cm skersmens tortui sočiai 4u.gif

Nu vat, kai ziopla tai ziopla doh.gif blush2.gif Aciu Olesta, Jus nuostabi 4u.gif Pavydziu Jums kantrybes ir geranoriskumo wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos keliu sdavo torciuka siandienini ir laukiu patarimu..
ar ten kur liko balta reikia ka nors keisti
ar ten kur tie lapai ilgi gal ju spalva pasgyvinti
zole gavosi nu ne visai rudeniska patarkite ,o gal tuos grybus nuimti?
Atsakyti
Oooouuuu... Su jurginais koks grozis wub.gif wub.gif

Cia ciuciuka padirbejau

Labai sokoladinis, pastilazas
user posted image

Medaus, pastilazas (nesuprantu, is kur nuotraukoje atsirado tie papaisymai tamsesni ant mases virsaus.. doh.gif )
user posted image

O cia toks.. Nzn ar kas gavos.. spalva tai zaloka, atrodo kaip melyna.. Ananasinis, pastilazas
user posted image

Atsakyti