QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 10 02, 04:31)
sypsenele,pirmasis papuosimas (bet cia mano nuomone) man labiau patiko,gal todel,kad toks daugiau rudeniskas. o zolyte as buciau dariusi taip: paimu konditerini maisa,arba stipru maiseli,tada i viena puse deciau zalios spalvos mase,i kita rodos,o per viduri siektiek geltonos ir tada dzibavusi.spalvos ciut ciut susimaiso,nu gal ne susimaiso,o susijungia(nzn kaip cia issireiksti

), ir gautusi rudeniska zolyte
Papildyta:
nuo ranku silumos
Labai gerai paaisknai,cia tikrai butu buve geriau jauciu zymiai...Kita karta zinosim,pirma pasiklausti nuomoniu o tada jau daryti...bet uztat zolytes pasimokiau kaip daryti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 02, 05:40)
Laba diena ,
Ramu čia kol kas ....iki vakaro

.
Mano ryto darbelis ....draugai švenčia tortadienį

.
Oi koks mielas torciukas,bet ardija ar jus visus iki vieno papuosimo detales darote tik tam tortui po apdengimo jau?
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 02, 06:34)
Ačiū jums merginos

...tiesa , lipinau iš pastilažo kuriuo dengiu tortus , tik truputi įlašinau glicerino , kad nedžiūtu , nuostabu dirbti , nesėda , nedžiūva

.
Vat zadejau klausti,nes pas mane irgi is pastiliazo ir matau kaip dziuva
Papildyta:
Kitam savaitgaliui turiu padaryti 6 metu mergaitei princese,tai dabar lysiu pastudijuoti i virsutine tema ir klausiu patarimu, tada jau jusu i ka labiausiai reikia atkreipti demesi darant tuos tortus su barbemis