Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

QUOTE(Burtininke @ 2011 10 02, 12:59)
O galima boružytes pasidaryt iš pastilažo kokią savaitę prieš valgant? Ir kur laikyt: sandarioj dėžutėj, šaldytuve?  blush2.gif

galima. Ir pries pusmeti galima. Jeigu laikysit ilgesni laika, tai turit gerai isdziovinti ir i dezute padedat, tamsion vieton.
NEDEKIT i saldytuva.. cukraus gi nededat i saldytuva.. arba druskos.. dreksta..

QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 02, 14:40)

Mano ryto darbelis  ....draugai švenčia tortadienį  biggrin.gif .

Sirdele, net jei tai ir Tavo draugai butu, vistiek tortas yra LABAI grazus wub.gif Pavydziu Tau baltai tokiu Tavo figureliniu sugebejimu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 02, 16:27)
.
Sirdele, net jei tai ir Tavo draugai butu, vistiek tortas yra LABAI grazus  wub.gif  Pavydziu Tau baltai tokiu Tavo figureliniu sugebejimu.  wub.gif

.... ir dar kas kalba umn.gif , man iki gražių figurėlių , kaip iki Marso ... oro balionu , o va tau nuo 99 % iki 100 % kriauklių idealumo , tik vienas metras liko iki vandenyno dugno , ką čia metras , pusmetris .irnesakyk.gif .
Atsakyti
Oi jus cia gerai, dvi tokios susitiko... friends.gif

Aciu adrija labai gerai ,man ir reikia tokiu visokiu patarimu,o jus irgi be koju kisrate barbe tik su folija apvyniojate??
Atsakyti
Visokių grožių jūs čia pridedat, tai ir aš įdėsiu pirmą ir vienintelę princesę dukters gimtadieniui. Senokai jau tai buvo, bet čia dar nebuvau įdėjus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 10 02, 17:30)
Oi jus cia gerai, dvi tokios  susitiko... friends.gif

Aciu adrija labai gerai ,man ir reikia tokiu visokiu patarimu,o jus irgi be koju kisrate barbe tik su folija apvyniojate??

Taip , aš kišu su kojomis , nulpaunu lėlę arba nuvalau degtine , apvynioju folija ir paskui plėvele , tokią kišu , ankščiau dėdavau be ....bet kai kartą vežant liko sijonas vienas , o lėlės pusė mėtėsi dėžėje , dedu neardytą , be to be kojų ir sunku išlaikyti taliją liekną biggrin.gif .

ilja lėlė įdėta nepriekaištingai , puikiai , lėlė turi grakštų liemenį thumbup.gif .
Atsakyti
Meragaites plyzzz, kuo galiu puosti ant zeles, beze tai atrodo bijo o plakta grietinele??? Neatsimenu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 02, 17:27)
galima. Ir pries pusmeti galima. Jeigu laikysit ilgesni laika, tai turit gerai isdziovinti ir i dezute padedat, tamsion vieton.
NEDEKIT  i saldytuva.. cukraus gi nededat i saldytuva.. arba druskos.. dreksta..

o PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui kur laikyt ir kiek galima laikyt blush2.gif
o saldainių masę kur laikyt aš laikau šaldytuve ir jaučiu gal negerai.
o kodėl man saldainių masė visada minkšta nekietėja g.gif pudros tiek kiek recepte dedu, vistiek drugeliai nedžiuna negali stovėt sparniukai verysad.gif
Atsakyti
Viršų torto gali , šonai manau tikrai nelaikys ( bet jei tai tik vien žele tortas , jei į kremą dėta želatinos ....plakta grietinėlė su želatina ) , turėtų laikyti .
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2011 10 02, 19:09)
o PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui kur laikyt ir kiek galima laikyt  blush2.gif
o saldainių masę kur laikyt aš laikau šaldytuve ir jaučiu gal negerai.
o kodėl man saldainių masė visada minkšta nekietėja  g.gif  pudros tiek kiek recepte dedu, vistiek drugeliai nedžiuna negali stovėt sparniukai  verysad.gif

Cipciukas laikydavo kambario temperatūroje , gerai įvyniota į maistinę plėvelę , tik , kad pas ją neužsistovėdavo jinai , pora trejetas dienų ir sunaudodavo biggrin.gif .

Apie kitką tyliu ..... nesu dariusi šito daikto . smile.gif
Atsakyti
Ačiū @drij@ begu bandyti. Pirma karta darau toki torta ten vien virti kremai su zele, na net nezinau kas gavosi blush2.gif Ryt darbe ragausime tada parasysiu smulkiau. Kaip bus taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 02, 20:14)
Cipciukas laikydavo kambario temperatūroje , gerai įvyniota į maistinę plėvelę , tik , kad pas ją neužsistovėdavo jinai , pora trejetas dienų ir sunaudodavo  biggrin.gif .

Apie kitką tyliu ..... nesu dariusi šito daikto . smile.gif

o Jūs ne Cipciukas buvot
ačiū Jūms 4u.gif
ačiū visoms kad esat ir turit kantrybės su mumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o recepte vanduo tai želatinai, išbrinkit ataušint ir pilt krakmolą (bulvių tiks) medu.... ir minkant pilt pudra ir pabaigai aliejus. eisiu bandyt rytoj, labai noriu ką nors bandyt lipdyt, iki jūsų visų man laaaa...bai toli bet mokytis galima juk tik sau tai tiks ax.gif ir drugelių noriu su sparneliais pakeltų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 10 02, 19:20)
o Jūs ne Cipciukas buvot

Ana hi.gif .... šokiruota ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 02, 20:35)
Ana  hi.gif .... šokiruota ?  biggrin.gif

nea, pamenu jus iš temos saldžūs receptai, tada jau žavėjausi jumis o dabar.... wub.gif
Atsakyti