Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 71 tema

Aciu 4u.gif . dangtis toks kreivas todel,kad padekliukas to dangcio padarytas is nedideles dezutes,ir per sulenkima(dezutes) susilenke i apacia. nemoku paaiskinti blush2.gif .na neturejau vientiso kartono,tai apskritima kirpau per sulenkima(kazi ar supratot?)

paryskinau siektiek nuotraukos spalvas,bet jau nebeleidzia redaguoti verysad.gif . niekaip neprisiruosiu nusipirkti normalaus fotoaparato,ta muiline nekaip fotkina. O torta puosiau nuo 9h ryto ir baigiau apie 14h.
Papildyta:
angel,nu mokytojai,tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SANDRULYTE1975 supratau ka turejot galvoj,as tokia klaida buvau padarius,kai issikirpau irgi per sulenkima tik padekliuka tortui.sutvirtinau lipnia juosta....ir spekit ar keliant nuo stalo tortuka jis nesulinko doh.gif ?
Atsakyti
as kada darau per sulenkima,tai iskerpu dar viena toki pati ir suklijuoju du,kad nesilenktu,bet cia butu jis buves per storas ir galvojau,kad nesulinks. Na yra kaip yra. Tas tortas keliavo i vilniu is klaipedos,tai katik gavau zinute,kad nukelavo sekmingai,niekas nenukrito ir nenuluzo thumbup.gif
Atsakyti
ANGEL1203,oho kaip pavaret thumbup.gif ,pirmas tortukas toooks lygus ir kaspinas thumbup.gif .Antras tortukas nsuperinis.Man tos kvartbatkos... jega thumbup.gif .Pirma kart RUGIAGELES daryta tortuka toki maciau ,iskart issaugojau foto.SUper ideja.labai graziai ir puosniai ziurisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 10 07, 19:23)
as kada darau per sulenkima,tai iskerpu dar viena toki pati ir suklijuoju du,kad nesilenktu,bet cia butu jis buves per storas ir galvojau,kad nesulinks. Na yra kaip yra. Tas tortas keliavo i vilniu is klaipedos,tai katik gavau zinute,kad nukelavo sekmingai,niekas nenukrito ir nenuluzo thumbup.gif

Saunu,gala butu ,kad kas nuluztu ar kaip kitaip sugadintu tortuka,kai sitiek darbo ideta 4u.gif .O del kartono aciu uz ideja ,nepagalvojau ,kad galima du sudet blush2.gif
Atsakyti
Vau , Angel1203, man tai viskas nuostabu biggrin.gif wub.gif wub.gif
grozybe.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram-une: 07 spalio 2011 - 19:29
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 10 07, 18:55)
sveikos mergytes.

grazios gelytes
QUOTE(Angel1203 @ 2011 10 07, 19:59)
Sveikos moterys

tabiai smagus,o mokytojai tai isvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 10 07, 11:11)
sveikutes  4u.gif
turiu klausimuka del plikytu lapeliu...
pasidariau as tesla, bet ji man tokia labai trapi, nesigauna tokia grazi, kaip virsutinej temoj kirbe, kodel taip gali buti? dar kol karsta dar lyg ir nieko, nu bet tik atvesta sieks tiek ir viskas trupa neiseina graziu lapuku padaryti  verysad.gif  ka darau ne taip ar jau cia taip ir bus? gal miltu per daug? nors sveriau net su svarstyklem  verysad.gif
ir kiek laiko reikia juos dziovinti?
o tokiu metodu (su tusinuku) kazin eina is bet kokios mases daryti lapelius ar nelabai?
4u.gif

Gal kas nors zino del situ lapeliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 10 07, 20:49)
Gal kas nors zino del situ lapeliu?  4u.gif

man pirmakart darant viskas gavosi gerai,o stai antrakart-taip pat kaip jums,trupejo....sake,kad miltu per daug,nors viska sveriau,kai gaminau...reiskias,reikia su ja tsakant susigyventi biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus tortukai.
@adrij@ man isvis kaskoks stebuklas:) gal gali atsakyti kaip isgaunat ta spalva dazot ant virsaus ?

tai pat labai patiko dezute wub.gif
parodysiu ir as kelis, nors nelabai vykia blush2.gif

user posted image
medaus tortas,pastiliazas. is lapu prasau nesijuokti lotuliukas.gif neturiu formu tai teko pjaustyti , tai nelabai vykia , o apie nuspalvinima isvis geriau patileti blush2.gif

nu ir mano dezute, zymiai paprastesne uz pries tai rodyta, seip realei man ji grazesne atrode, gal todel kad blizgejo g.gif
user posted image
gaivus varskes, pastilaizas, aisingas dangtis vaflis perpteptas sviestiniu kremu
Atsakyti
mano dukrytės krikštynoms smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=tinulia84,2011 10 07, 23:37]
man labai grazus batukai wub.gif o ir pats tortukas grazus smile.gif gal tik data as buciau mazesnem raidem rasiusi,bet gal cia tik man taip atrodo g.gif
Atsakyti
[quote=VitMetil,2011 10 08, 00:40]
[quote=tinulia84,2011 10 07, 23:37]
man labai grazus batukai wub.gif o ir pats tortukas grazus smile.gif gal tik data as buciau mazesnem raidem rasiusi,bet gal cia tik man taip atrodo g.gif
[/quote]
tu teisi, bet tik tokius skaičius teturėjau blush2.gif ačiū smile.gif
Papildyta:
vitmetil, jūsų labai gražūs tortukai 4u.gif
Atsakyti