QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 09 28, 14:49)
Dabar mes nebesipykstam... Daugiau gal esam abejingi vienas kitam. Mudu netgi miegam vienoj lovoj, einam kartu į svečius. Iš šono, tikrai atrodom, kaip normali šeima, vaikai tikrai nemato mūsų besivaidijančių ir t.t., tai buvo kol jie buvo visai maži. Dabar mes būna ir pajuokaujam kartu ir filmą vakare pažiūrim, bet ta tuštuma viduje.... Tačiau aš žinau viena, kad labai naivu tikėtis, jog mūsų santykiai pasitaisys, bet kartu nenoriu būti vieniša mama, o palikti vaikus... Manau jiems būtų sunku be manęs, be to mane dar spaustų aplinkiniai, juk normalios moterys taip nesielgia ir aš dar turiu truputėlį sąžinės. Man baisu, kokiu žmogumi aš tapau, o atrodo nieko baisaus neįvyko gimė vaikas, susikūrė šeima. Galvoju, kad galbūt aš iš tų žmonių, kurie bijo prisirišti ir labai myli laisvę

Kaži iš vis įmanoma tokiam žmogui, kaip aš gyventi šeimoje?
Galima. Bet jau darote esmine klaida - savo bedomis kaltinate vaikus. pasamoningai. vien mintis "jei buciau negimdziusi dukros....". Bet nebesvarbu - jau pagimdete. Tai vat. O ka jums dabar daryti... Del sito tereikia tik uzpildyti ta tustuma. Jus norite tik vieno - buti mylima. Gerai, kad jau suradote sekso drauga - bent jau hormonai nesiauteja. Bet dabar pasidairykite ir meiles partnerio. Kai surasite - tyada ir issiskirsite. baisiai skamba, kai reikia vyra isnaudoti seimos islaikymui, kol lauki savo laimes, nu bet ka padarysi - jus irgi pasiaukojote, kol jis tv ziurejo. Is esmes jus tada buvote vyras seimoje. Tai dabar pradekite buti moterimi.
Jus ne laisve megstate, o nemegstate to, ka sukurete. Nu nepatinka jums jusu sukurta seima ir santykiai joje. Kai eliminuosite nepavykusiu santykiu priezasti - pasijusite daug laimingesne ir gebanti myleti.
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2011 09 28, 15:47)
Nepasakysiu. Tik iš autorės žinutės man pasirodė kad bėdų ne vyre ieškoti reikia. Iš žinutės, kad pasiektas
"pagerėjimas" kai vyras susirado darbą atnešė tik didesnę tuštumą, vėlgi pagalvojau, kad problemos giliau. Bet situacija gana sunki... visgi mintys apie dingimą (ar pasitraukiant, ar pabėgant) ne iš gero gyvenimo kyla...
Zinote juk, kai bunate stresineje situacijoje - aiskiai mastote, veikiate, nejauciate skausmo. Stresui atslugus - pamatote sulauzyta koja, kraujojancia zaizda, sielos tustuma.. Vyras susirado darba - palengvejo jai ir ji
pastebejo, kad viduje nieko nebeliko. Ten tuscia. Tuscia buvo jau iki darbo suradymo, tik si tustuma neatrode verta demesio ir nedraske akiu seimininkei.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.