QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 09 29, 09:26)
Maidenana, gal ir esi teisi... Kol kas skyrybos man atneštų dar didesnį skaumą. Aš vis galvoju, kaži ar įmanoma "užmiršti" viską, kas buvo? Nes dabar, jei šią akimirką pažiūrėjus į mano šeimą vaizdas toks: ramus, dirbantis, su vaikais lengvai bendraujantis ir ištikimas vyras ir aš... su krūva nuodėmių ir visiška tuštuma...
Pagalvokit, kada gyvenime buvote laimingiausia? Kas tokiomis akimirkomis uzpildydavo ta tustuma? Man pasirode, kad dabar jus ieskote, bet dar negalite sau ivardinti nei kas jus daro nelaiminga nei ko reikia, kad viskas pasikeistu. Stebekite save, aplinka kol kas ir nedarykit skubotu sprendimu. Geriausi sprendimai priimami tada, kai kazka nusprendus tarsi akmuo nuo sirdies nusirita ir norisi kuo greiciau tai padaryti. Jus stovite kryzkelej, bet dar nezinote, kur norite eiti.
Jusu mama gyveno(-a?) nelengva gyvenima. Ka jai butumete patarusi, kad nebutu no nuovargio, pilkumo jos gyvenime?
Jus esate labai pavargusi dabar - nuo to, kad negalite daryti to, ka noretumet, nuo vaiku ligu, barniu, nuo savigrauzos. Jums reiketu kazkur visa sita nuovargi islieti - kalbantis, gal sportuojant (sokant?), pakeiciant aplinka.