QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 09 29, 12:26)
Maidenana, gal ir esi teisi... Kol kas skyrybos man atneštų dar didesnį skaumą. Aš vis galvoju, kaži ar įmanoma "užmiršti" viską, kas buvo? Nes dabar, jei šią akimirką pažiūrėjus į mano šeimą vaizdas toks: ramus, dirbantis, su vaikais lengvai bendraujantis ir ištikimas vyras ir aš... su krūva nuodėmių ir visiška tuštuma...
o kodel jus save linciojate? is kur tas? jauciates nieko neverta ir net neverta to, ka turite? Beje, apie "istikimas vyras"... nu negalite zinoti
QUOTE(svetima @ 2011 09 29, 13:50)
Mano galva, sprendžiant pagal tai, ką čia paršėt, gal ne iškart, bet ilgainiui būtų beveik tas pats..
ne-a. nebutu. problema yra kitokia. ir, deja, nerimta..
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2011 09 29, 16:16)
Problema, kad
mano vaikai dažnai serga. Va dabar trečia savaitė, kaip abudu namie, vyras dirba, net negaliu išeiti į lauką.
Pradedu pykti. Galiausiai
pradedu gailėtis, kad turiu vaikų ir man atrodo, kad šie 5-eri metai
blogiausi mano gyvenime.
Mane žudo tas veiklos trūkumas, o prie vaikų, tiesiog nemoku ir gal nenoriu prieiti. Jie per dienas žiūri TV, žaidžia kartu, o aš prie kompo arba ruošiuosi paskaitoms, darbui, bet tai neužima daug laiko.
Atrodo, kad negaliu nieko daryt. Net negaliu normaliai dirbti, nes kam aš reikalinga su tokiu bagažu, du nedideli, nuolat sergantys vaikai. Visą dieną atrodo, kad nieko nenuveikiu. Taip sutvarkau kambarius, padarau valgyt, bet ta tuštuma mane pribaigs. Kartais pasvajoju, kad nuvedu juos į darželį ir nusiperku bilietą, kur nors toli toli. Tik niekaip nesuprantu, kodėl ir kas iš tiesų, čia atsitiko... Anksčiau mudu su vyru, vis kur nors išeidavom, bet vaikus gali pažiūrėti tik jo mama. Kadangi mudviejų santykiai tipiniai karčios marčios ir velnio pramanytos anytos, kad pabūtų su vaikais jos prašo mano vyras. Maždaug prieš metus jis nusprendė, kad aš turiu sugalvoti mums pramogų ir surasti, kas pažiūri vaikus, bet aš neturiu tokio žmogaus...

galiausiai viskas baigėsi tuo, kad pramogauju su tuo savo bendradarbiu, o tuo metu mano vyras būna su vaikais ir aš jam nesakau kur einu. Man atrodo, kad visos mano problemos kyla, kad turiu vaikų. Mano artimieji paprastai nesutinka jų pasaugoti, dėl jų ligų nuolat turiu problemų darbe

ir nors esu graži moteris, kam aš galiu būti reikalinga su dviem vaikais??? Ir man atrodo, kad problema jie... ir kartais pagaunu save liejančią tulžį, dėl ko man labai skaudu.
Ir visos jusu problemos. Jums reikia veiklos uz namu ribu. Jos neturejimas jus zudo. Todel, yra itin paprasta ir banali iseitis. Paimat, susirandate darba. Jus mokotes doktoranturoje, esate grazi ir protinga moteris. Todel gerai apmokoma darba jums susirasti bus ne itin sunku, manyciau. Toliau - kai eisite i pokalbi del darbo, i klausima "ar turite vaiku", atsakote "turiu du vaikus, jie eina i darzeli ir turi aukle, todel galiu padirbti ir virsvalandzius". Kai darbas "kabinsis" - paduodate skelbima auklei dirbti kasdien. Jus busite uzimta, dirbsite ka noresite, puse algos atiduosite auklei, puse pasiliksite. Finansiskai jusu seimoje viskas liks tas pats, taciau jus pati jausites laimingesne. Ir galbut, net noriai skubesite namo pasiilgusi vaiku.
O kas liecia vaikus - gal reiketu jums jais uzsiimti kaip reikiant ir sureguliuoti ju imuniteta? Ziurekite, kiek cia veikos butu.. Vajej.
O grazi priziureta ir laiminga moteris ziurisi laaabai seksualiai su dviems vaikais. Siais laikais is viso nezinia kas kieno vaikus aukleja, gimdo nuo vienu, aukleja kiti.. Nebeaktualus jau sis klausimas "kam as reikalinga su dviems vaikais". Praejo tie laikai jau.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.