Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis centre: TAŠKIUS

QUOTE(Teka @ 2012 07 12, 09:44)
Sveikos, mamytės, buvau ir aš šiam daržely, man kiemas visai nekliūna, nieks nekliūna, išskyrus tą nežmonišką karštį grupėje. Sakė ir žiemą karšta būna, ar tikrai taip? Nelabai patinka, kad vienoj patalpoj ir valgo, ir miega, ir žaidžia, galvoju, kuriuo metu ten įmanoma išvėdint grupę. O šiaip tai viskas kaip ir tiko ir patiko, tai dabar svarstau, ką čia daryt.



Taip, išties ten gana tvanku, nes, matyt, pasistengė apšiltinti smile.gif . Vėdinasi, kai išeina į lauką arba nueiną į kitą grupę. Žiema gal karšta nebūna, bet tikrai nešalta ir galima vaiką palikti be megztuko thumbup.gif .
Atsakyti
Kai mes ten buvome, langas buvo atidarytas mums esant grupėje, kartais tuo pačiu metu ir durys priešais buvo atidarytos, kas sudarydavo tokį nemenką skersvejį, nežinau, gal čia ir nieko tokio,nes gi šilta...
Ir dar, buvome ten 4 kartus vidutiniškai po 2 val., per šitą laikotarpį neskaitant slogos parsinešėm streptokoką pneumonie ir vėjaraupius. Tai jokiais būdais ne antireklama, visi vaikai skirtingi, tikiuosi mums vieniems taip nepasisekė. Sako, visi serga pradžioje... mes iki to tiesiog sirgom nerimtai ir mažai, todėl streptokokas bet kuriuo atveju yra nemalonu, ypač kai įsigilini į galimas pasėkmes.  Tiesa, vyresniems vaikams ten tikrai visai patinka ir auklėtojas, kaip man pasirodė, jie labai myli ir į darželį eina kaip į šventę.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 12, 08:30)



neaisku,kas ieinai ta kaina g.gif
jei su maitinimu ir priemonem-tada -kaip ir visur privaciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ema88 @ 2012 07 23, 17:21)
neaisku,kas ieinai ta kaina g.gif
jei su maitinimu ir priemonem-tada -kaip ir visur privaciai  4u.gif

Į kainą įeina Ugdytinio priežiūra ir ugdymas darbo dienomis, maitinimas tris kartus per dieną, ugdymo priemonės.

žysiuosim ir mes nuo rudens į taškių 4u.gif
Atsakyti
Lankom mes beveik metus, sirgom lygiai viena karta... Kad vejaraupius ten paciupot tikiu, del to streptokoko, tai cia jau nezinau... Ji galima pasigaut bet kur... o shiaip tai atmosfera ten superine... Auklytes visos medaliu vertos... lavinimas visapusiskas... Jokio mustro... Vaikai jauciasi laimingi, nestresuoja, tai nedaug ir serga. 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad Jums gera šiame darželyje, aš taip pat buvau įsitikinus, kad ir mes džiaugsimės neatsidžiaugsime, tačiau pasirodo būna ir išimčių. Mūsų atveju nepasitvirtino nei vienas Jūsų žodis. Ir dėl to man labai labai liūdna, nes savo moteriškoje fantazijoje jau buvau susikūrus kelių metų planą, kaip mano vaikas sėkmingai lankys šį darželį ir mes visi džiaugsimės kartu su juo. O dėl streptokokų, tai ne paslaptis, kad pagrindiniai nešiotojai – darželinukai.. nesiginčysiu dėl to, kur mes juos pasigavom, norėjau tiesiog pasakyt, kad šiuo klausimu visi darželiai, matyt, vienodi.
O dėl „kosminės“ kainos, manau, kaina tikrai normali ir man pasirodė pakankamai žema, kitas klausimas, jei vaikas 2 dienas lanko ir 2 savaites serga, tada, be abejo, pasidaro brangoka/
Iš tikrųjų tik gero visiems lankantiems ir lankysiantiems!
Atsakyti
Neteigčiau taip jau 100 procentų, kad jūs tą streptokoką pasigavot būtent taškiuj, kadangi jį turi didžioji dalis žmonių ir tikrai ne vien darželnukai, tačiau taip, darželinukų tarpe gal jis labiau paplitęs. O ar jūs tikrai nebendraujate su jokiais vaikais, lankančiais valstybinius darželius, kur ir randasi pagrindiniai streptokokų židiniai? O kad yra patenkintų ir nepatenkintų, tai yra normalu. Visiems juk viskas visur neįtiks mirksiukas.gif Kaip suprantu jūs jau nebelankote šio darželio?
Atsakyti
Su darželinukais kitais nebendraujame, na ir simptomai staiga atsirado tokie pat kaip ir pas grupėje buvusius kelis vaikus, kurie, anot auklėtojos, yra alergiški.. Žodžiu, be abejo, jeigu visai jau teoriškai žiūrėt, tai ir vėjaraupius galėjome parduotuvėje pasigauti ar kur kitur, nes gi nesėdim visą parą namuose, kažkur važiuojam, būnam ir t.t... Niekas čia neįrodyta, čia tik mano spėlionės, pasakoju tiesiog mūsų įspūdžius. Taip, darželio nebelankome, nes mums labai didelė prabanga mokėti ir nelankyti, o ir vaikui ten nepatiko, nenorėjo ten eiti, verkė ir pan.
Atsakyti
Manau visi ten mazesnieji pirmas savaites nuverke ne viena posma rytais, tik tiek kad dauguma vaiku prie mamu vaidina aukas , cia jau kaip taisykle, mama fronte ir visos nelaimes tada... maniskis irgi verke, kol tetis nepradejo veziot, ir tada viskas pasidare labai gerai.

O kas ten dar nepatiko? As tai manau, kad Jum sunkiau del to, kad dauguma ten senbuviai jau, o visada labai sunku isiliet i jau susistovejusi kolektyva... Nors kiek zinau vislaik atsirasdavo vis po nauja vaikiuka, ir visiem gerai...Tikekimes rasit ir Jus savo darziuka, nes mes irgi ilgai ieskojom.
Atsakyti
mes pradesim lankyt nuo rugsejo, labai tikiuosi kad si karta pasiseks smile.gif
buvom apziuret viskas tiko ir patiko, labai smagus darziukas pasirode smile.gif
keliausim i taskiaus pieva ax.gif
Atsakyti
Mes vasarą buvom išvykę ir nelankėm darželio lygiai 3 mėn. Maniau, kad reikės pratintis iš naujo. Bet vaikas su tokiu džiaugsmu vėl pradėjo į jį eiti ir net savaitgaliais pradėjo prašytis. Man čia - vienas iš pagrindinių rodiklių.
Dar džiaugiuosi, kad praėjo metai, bet darželio noras būti geru draugu pirmiausia vaikui, neišblėso.
thumbup.gif
Atsakyti
Uzsirasem i si darziuka nuo 2013 m. rugsejo, bet sake, kad vietu jau tiems metams nera verysad.gif
Atsakyti