Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis centre: TAŠKIUS

Gal mažiau bus "kamščių" ir kažkam bus aktualu - atidarytas naujas Taškiaus darželis Bajoruose http://www.taskius.l...elis-bajoruose/
bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
įdomu ar kas čia užklys dar šią savaitę...

Kažkaip tylu dėl Kalėdinių dovanėlių auklėtojoms. Ar čia tokių dalykų nebūna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2012 10 23, 09:59)
Uzsirasem i si darziuka nuo 2013 m. rugsejo, bet sake, kad vietu jau tiems metams nera verysad.gif


Papildyta:
Taskius centre katik atidare nauja grupe -tai jei kas vis dar ieskot darzelio centre -manau vietu yra dabar ir labai rekomenduoju.
O bajoru darzely jie paskelbe atviru duru rytmecius norintiems pabandyti lankyti darzeli..
http://www.taskius.l...metys-taskiuje/
Atsakyti
Gal yra svieziu atsiliepimu apie Bajoru filiala?
Atsakyti
Kas gal vedate 2014 vaikua i Taskiu centre. Mes asmeniskai nepatenkinti. Keiciasi aukletojos daznai, vaikas daznai serga, kas iki 3 m jam nebuvo budinga. Ekskursiju is tos uzdaros mazos aiksteles prie gatves nulis.
Atsakyti
Mes irgi nesame patenkinti... Musu 2 vaikai lanko si darzeli. Praeitais metais labai dziaugemes, kad papuolem i nuostabu darzeli "Taskius". Bet nuo 2014 Sausio men i darzeli atejo dirbti nauja ugdymo vadove ir viskas apsiverte aukstyn kojom, prasidejo aukletoju kaita, bureliu mazinimas, bendra betvarke... Ugdymo planas vasarai irgi nera ikvepiantis, visai neaisku, kuo uzsiimines vaikai, nes isvyku dvigubai sumazejo palyginant su praeitais metais, aukletojos atostogauja po 7-9 savaites kiekviena, jas pavaduos studentes. Kad vaikai "i lauka" eina i mazyte aptverta aikstele prie gatves, mes zinojome is pat pradziu, bet buvo daug kiti privalumu. O dabar tu privalumu vis mazeja...
Atsakyti
Ar yra tėvelių, vedančių savo atžalėles į Bajorų darželį? Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus 4u.gif Ar esate patenkinti ugdymo kokybe, auklėtojomis, bendra atmosfera grupėse? Dairausi savo sūnui darželio, Taškius būtų vienas iš variantų...
Atsakyti
Sutinku su visa kritika. Vaikas iki darželio visai nesirgdavo, pradėjus lankyti darželį sloga beveik nesibaigia. Darželio patalpoj kaip pirty, retai vėdinama, aikštelė maža.
Vasarą užsiėmimų nebelieka, o išvykos retos, auklėtojom dirba vos pabaigusios mokslus mergaitės, vaiką randam atvirkščiai apsimovus batukus ir pan.
Įdomu ir mums, kokie atsiliepimai apie Bajorus?
Atsakyti
Bajoruose iki Kalėdų lankė 2,5m. sūnus. Lankė trumpai, keturis mėnesius, bet niekam, apart vienos auklėtojos padėjėjos, priekaištų neturiu. Tiesa, dabar ir toji atleista, nes nepatenkintų ja buvo ir daugiau. Tada buvo tik viena grupė ir pagrindinė auklėtoja Gedimina tiesiog nuostabi, pakaitom kokį nusiminusį vaiką vis ant klubo nešiojasi ir apie kitus šokinėja. Mano dažnai būdavo tas "klubinis". Ir kai pratinau vaiką nemažai laiko pati ten praleidau, tai vaikai tikrai užimami puikiai, ne tik prižiūrimi bet ir ugdomi. Kiemas vietoj, naujos žaidimų aikštelės sudėtos, bet ir be jų auklėtoja visokių veiklų prigalvodavo. Pratindama pastebėjau, kad tiekiamas maistas gerokai atvėsęs būna, tai informavus direktorę greit buvo rastas sprendimas atvežti jį maksimaliai šiltą. Žodžiu kaip ir daugumoj darželių - jei pakliūsi į mylinčio ir savo darbą išmanančio pedagogo rankas, visos kitos bėdelės arba neatsras, arba bus greit išspręstos tėveliams pasiskundus.
Ai dar kas patiko, kad tėvams siunčiamas kiekvienos savaitės aprašas su informacija ką vaikai praeitą savaitę veikė ir su nuotraukomis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 08 liepos 2014 - 16:30
Bajorų darželį lankė ir mano dukrytė 3,4 metų. Ji lankė visus metus. Nuostabus darželis. Apie auklėtoja Gediminą galiu pasakyti , kad ji fantastiška. Budavo sunku dukrytę išsivesti namo, vis norėdavo dar pažaisti. Man patiko, kad kiekvieną dieną vis nauji užsiėmimai: dailė, keramika, muzika,sportas, baseinas ir juos vesdavo skirtingi pedagogai. Maistas įvairus.Svarbiausia kad vaikui labai patiko darželyje. Jeigu būtų galimybė, tikrai noėčiau kad mano dukrytė sugryžtu į Bajorų darželį.
Atsakyti
Ačiū, mamytės, kad dalijatės savo patirtimis 4u.gif
Įdomu, ar Taškiaus Gėlynas Bajoruose išaugs į priešmokyklinę grupę?..
Atsakyti
Mes irgi vedame į Taškių centre. Pasirinkome šį darželį vien dėl daugelio užsiėmimų, kuriuos vesdavo specialistai. Tai kompensavo vietos lauke trūkumą. Tačiau pavasarį ten prasidėjo pasikeitimai, pusę būrelių nuėmė, o mokestis už darželį liko tas pats. Buvo daug šnekama, kad būrelius pakeis grupėse įrengti ugdymo centrai, bet tie centrai tik pavadinimas, nieko ten ypatingo, suskirstytos ugdymo priemonės (kurios ir taip turi būti darželyje) pagal temas ir viskas. Ir auklėtojų kaita buvo.
Pradžioje kažkaip galvojom, kad mažas kiemelis nieko tokio, tačiau šiltuoju metų laiku tai didelis trūkumas. Ten net vėjelio nebūna, prie pastato aptvertas aukšta medine tvora, vaikai šlapi laksto. Grupėse neseniai įrengė kondicionierius, bet jei iš kiemo šlapią vaiką įves į atšaldytą grupę, slogos ir kosuliai nesibaigs. Galvojom, kad vaikučius vasarą nuves į aplinkinius parkelius, kad ir kur prie Neries, bet neveda, gal laiko nėra, o gal vargo per daug, nežinau.
Privalumai - kad vaikui ten patinka eiti, priderina maistą, jei vaikas alergiškas, maistą ruošia pastate esanti kavinė, lanko baseiną, yra muzikos pamokėlės su specialiste. Vaikai eina į sporto salę, bet dabar veda pačios auklėtojos, kaip sugeba, tai rimtu užsiėmimu nelaikau, o ankščiau vedė specialistas, jo pavasarį atsisakė.
Vasarą būrelių nėra, būna išvykos max vieną kartą į savaitę. Mums pirma vasara ir pirmas darželis, tai neturiu su kuo palyginti, ar kitur daugiau.
Auklėtojos jaunos, bet trūkumu to nelaikau, priklauso nuo žmogaus, kaip dirba, koks ryšys su vaiku. Po auklėtojų pasikeitimo ir mes randame vaiką su išvirkščiais rūbeliais, etiketės išorėje, kojinytės išvirkščios, kulniukai į viršų, labai to nesureikšminame, bet seniau dirbusios auklėtojos kažkaip suspėdavo ir tas smulkmenas sužiūrėti smile.gif
Atsakyti