Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

Taip anksti todel kad bijau, kad paskui ta suknele kurios noresiu jau bus uzsakyta tai dienai huh.gif
As skambinau i nuomos salonus tai sake kad liepos menesiui reikia pradet ieskotis jau vasari kaip minimum. Tai ka as zinau, klausau patyrusiu zmoniu patarimo smartass.gif biggrin.gif
Gal jus galit ka kita patart? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2004 12 22, 09:53)
Taip anksti todel kad bijau, kad paskui ta suknele kurios noresiu jau bus uzsakyta tai dienai  huh.gif
As skambinau i nuomos salonus tai sake kad liepos menesiui reikia pradet ieskotis jau vasari kaip minimum. Tai ka as zinau, klausau patyrusiu zmoniu patarimo  smartass.gif  biggrin.gif
Gal jus galit ka kita patart?  smile.gif

na uzteks pies pora menesiu, vestuviniu drabuziu salonu yra pilna ir konkurencija tarp ju didele, ir sukneliu panasiu turi arba net tokiu paciu. as pries menesi issirinkau suknele, o tuokiausi geguzes menesi tai kai prasideda pats vestuviu bumas ir tikrai isirinkau nebloga suknia, sake, kad tuo metu ta suknia buvo kaune viena is geidziamiausiu g.gif . na jei taip nekantrauji ir bijai tai eik koki balandi, o tai jei taip anksti uzsisakysi tai dar kiek pries tave jaunuju ta suknia nesios, juk nelaikys jos asmeniskai tau kokius keturis menesius. o ziema salonams uzdarbis prastas, tai gal ir sako, kad reikia dabar.
Atsakyti
Aciu uz patarima smartass.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2004 12 22, 13:14)
Aciu uz patarima  smartass.gif  clap_1.gif

ner uz ka blush-anim-cl.gif visada smagu padeti...
Atsakyti
As siutis taip velai pradejau, nes manaiu, kad ishsinuomosiu -vestuves rugsejo gale - tai nebutu buve sunku rasti suknele, tik kad nei vien man nepatiko. Norejau gana paprastos, bet kad butu is grazios sunkios medziagos ir neprisiuvineta, be shleifo (zodziu, kad nebutu nei "amerikoniska", nei turgine) - tokios neradau nei vieman nuomos punkte. Galejau rinktis panasia i patinkancia biggrin.gif, bet jos nuoma 1700 Lt kainavo. Taigi nusprendziau siutis. Medziagos 400 kainavo, pasiuvimas 500. Siuvausi sijona, korseta ir svarkeli. Dabar viskas kaba spintoje - korseta ir svarkeli tikrai panaudosiu, o ish vestuvinio sijono pasisiusiu paprasta sijonuka. Tikrai siulau jau dabar pereiti per nuomas - gal ir jums nei vienas modelis nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2004 12 23, 12:03)
As siutis taip velai pradejau, nes manaiu, kad ishsinuomosiu -vestuves rugsejo gale - tai nebutu buve sunku rasti suknele, tik kad nei vien man nepatiko. Norejau gana paprastos, bet kad butu is grazios sunkios medziagos ir neprisiuvineta, be shleifo (zodziu, kad nebutu nei "amerikoniska", nei turgine)  - tokios neradau nei vieman nuomos punkte. Galejau rinktis panasia i patinkancia biggrin.gif, bet jos nuoma 1700 Lt kainavo. Taigi nusprendziau siutis. Medziagos 400 kainavo, pasiuvimas 500. Siuvausi sijona, korseta ir svarkeli. Dabar viskas kaba spintoje - korseta ir svarkeli tikrai panaudosiu, o ish vestuvinio sijono pasisiusiu paprasta sijonuka. Tikrai siulau jau dabar pereiti per nuomas - gal ir jums nei vienas modelis nepatiks.

dziaugiuosi, kad tau pasiseke pasisiuti suknia, bet jei siuveja pasius netaip, kai as buvau ne karta apdegusi siuvimo salonuose tai daugiau bandyti nesinori, kad nereiktu paskui verkti, kad suknia netaip atrodo kaip norejai ir t.t.. todel as kaune nepatingejau apeiti daugelio salonu ir issirinkti ta pacia paciausia aisku man irgi siule blizgancias ir pyko kai as sakiau, kad noriu paprastos kuklios, bet kartu ir grazios sukneles, atseit visam pasaulyje madoje dabar su blizguciais, bet radau tokia kokios norejau, beto juk ir katalogus galima pavartyti, gerai kai turi siuveja kuria pasitiki simtu procentu ir jei dar ji pigiai siuva tai isviso cool.
Atsakyti
Oi, merginos, nukris tas svoris kazkiek savaime smile.gif Jei ne visom, tai daugumai. Man per 2 dienas nukrito virs 3 kg. Kadangi esu ne maza (1,81m), o sveriau 55kilus tai labai matesi. Per paskutinius sukneles pamatavimus labai nervinausi, nes pilvo neliko ir klubai atsikiso. Taise taise man ta korseta ir vistiek nepataise...pacios siuvejos man liepe gerai pavalgyti, nes tiesiog pilvo srity korseto neispilde ir gavosi rauksles. wink.gif Nuotraukose netgi matosi, kad korsetas ties pilvu susiraukslejes sad.gif Ir per visas vestuves as ji tik tempiau, tik lyginau su delnu biggrin.gif , man jis ne tai kad smuko, bet kilo i virsu laugh.gif
Taigi - vien zala del to svorio sumazejimo (bent jau man) mad.gif
Atsakyti
nesilaikiau as jokios dietos. o kam? grazi labai buvau blush-anim-cl.gif siaip, nejauciau tokio poreikio, kiap dietos laikymasis, nors, tiesa akant, turbut butu buve ne pro sali apimtis sumazint. suknele pritaike pagal figura, tad tikrai negalejau skustis. patikau sau ir savo vyrui, o juk tai svarbiausia, ar ne? biggrin.gif

o del sukneles ieskojimo, tai as tekejau liepa, o sukneles emiaus ieskoti vasario gale-kovo pradzioj. taip gali apvaiksciot daugiau salonu, paziuret, nusprest- nuomoti ar siutis.
Atsakyti
Sveikos:)

as cia naujoke, sita foruma susiradau, kai tema pasidare aktuali:)
isteku liepos 2:) atrodo dar daug laiko, bet tik taip atrodo:)
esu tokia gana apvali, tai bijau, kad nerasiu sau tinkancios sukneles...smile.gif iki vestuviu planuoju apvalumus numesti, bet suknele nuomuotis tai anksciau reikia....smile.gif
ir nezinau, kada geriausia eiti ieskotis sukneles, o gal geriau siuti....daug klausimu kankina smile.gif
man idomi jusu nuomone arba patirtis:)

ir dar: kai issinuomuoji suknele pasirinkta, kokia garantija, kad kai ateis mano laikas ja vilktis, ji nebus kitu nunesiota?smile.gif
Atsakyti

ir dar: kai issinuomuoji suknele pasirinkta, kokia garantija, kad kai ateis mano laikas ja vilktis, ji nebus kitu nunesiota?smile.gif
[/quote]

seip zinau kad jei eisi pries menesi ir tau pasiulys nauja suknele tikrai busi pirmoji kuri ja uzsidesi, bet ir mokesi kokiu simtuku dviem brangiau. nes juk po to reiks ja sutvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(chiavolla @ 2005 01 12, 13:04)
Sveikos:)

as cia naujoke, sita foruma susiradau, kai tema pasidare aktuali:)
isteku liepos 2:) atrodo dar daug laiko, bet tik taip atrodo:)
esu tokia gana apvali, tai bijau, kad nerasiu sau tinkancios sukneles...smile.gif iki vestuviu planuoju apvalumus numesti, bet suknele nuomuotis tai anksciau reikia....smile.gif
ir nezinau, kada geriausia eiti ieskotis sukneles, o gal geriau siuti....daug klausimu kankina smile.gif
man idomi jusu nuomone arba patirtis:)

na man tai labai pasiseke su suknele.... rolleyes.gif
liabai grazi.... nuomavausi. Vilniuje, "Rutos salone". Is tikro as tik i antra salona uzvaziavau ir taaaip patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As priesh tris menesius uzsisakiau....
Aishku visada rizika egzistuoja, bet man salono sheimininke labai patiko, ir suknia visai nauja buvo. rolleyes.gif

bet del svorio....as tai zinok bishki priaugau....man net suknia taise doh.gif
bet cia kaip kam...
vienos numeta, kitos gal kaip ash... wink_3.gif

Atsakyti
As ir sugalvojau sukust pries vestuves, anksciau aktyviai sportavau ir meciau, tad pagalvojau kad visai nieko buvusias formas susigrazint per vestuves. nors zinau kad nepavyks daug numesti per 4-5 men bet nors siek tiek sulieknesiu ( tikiuosi). tad pradejau sportuot, uzsirasiau i aerobika( nors tiesa sakant nesu jos didele gerbeja, bet ko del tu vestuviu nepadarysi biggrin.gif )
Atsakyti