Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

as galvojau na jau kad "kudinsiuos" pries vestuves ax.gif , bet svente uz 4 sav, o as vis dar tokio pat svorio rolleyes.gif .Esu normalaus sudejimo, nei liekna, nei stambi, viduriukas, bet norejosi puikesnes figuros tokiai dienai.Na dar turiu truputi laiko, sakau gal truputi "aptirpsiu" paskutinem savaitelem mirksiukas.gif , gal streso daugiau bus g.gif
Atsakyti
Laikomės, laikomės user posted image Valgau pagal dietologės sudarytą valgiaraštį, ne dieta, o tiesiog sveikas maistas, dar geriu maisto papildus, nes man dažnai skysčiai kaupiasi. Norisi per vestuves atrodyti gražiai, nors kai rinkausi suknelę ji atrodė taip gerai, kad net dietų nereikia. Bet... pasigražinti norisi user posted image
Atsakyti
Laikiausi "vestuvines" dietos smile.gif Kadangi turbut is to streso (nors lyg ir nejauciau labai jo, tik gal paskutine savaite...) ar siaip del ko nors, apetitas buvo dinges kokiam menesiukui, tai be vargo dingo kokis pora kg. Nors visai nesistengiau ju panaikinti smile.gif
Atsakyti
nu man daug kas sako kad aš pakūdus, nors jokios dietos nesilaikau, tai matyt iš nervų smile.gif))
Atsakyti
Nuo spalio men, besiruosdama vestuvems numeciau 8kg 4u.gif aisku reikejo daug pastangu..! Bet rezultatu patenkinta.. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors karolineskese nori kartu pasportuot nes mest svori man reikia o viena eit nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
kai tik davem pareskimus i zagsa pradejau laikitis dietos pora savaiciu prasikankinau ir nusprendziau ,kad neverta schmoll.gif kai prasidejo begiojimai po kavines,salonus ir t.t. svoris pats kazkiek nukrito bet nedaug blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, jei jau sugalvojot numesti svorio tai darykite tai saikingai ir palaipsniui, nes jau ne viena esu gaudzius vestuviu ryta doh.gif Alinasi iki bebrotybes tos mergaites, o ryte kai stesas, surmulys, suverzi suknele ir krenta kaip lapas, velesnes pasekmes - bloga nuotaika, galvos skausmas....
Jau geriau bukite apkunesnes, bet sveikos ir laimingos, su sypsena veide 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 15 spalio 2008 - 20:52
priaugau,nes nuo stresu visada daugaiu valgau.del to ziurint vestuviu nuotraukas truputi liudna verysad.gif
Atsakyti
as ir laikausi dietos kuria sudare dietologas pakolkas numeciau 4 kg noriu numesti dar kokius 9 kg ir bus labai liuks smile.gif
Atsakyti
Laikausi biggrin.gif Geriu 2l vandens per diena ir ne taip norisi valgyti, kaip kad anksciau ax.gif Manau, kad pora kg iseitu numesti bigsmile.gif
Atsakyti
Be jokiu pastangu, tiesiog pradejau sveikai maitintis (sie yprociai iki siol isliko), numeciau 6 kg - anot dietologes, pasiekiau "idealu svori" lyginant ugio ir svorio santyki, tik kazin kodel kai kuriose nuotraukose ir filmuke vis tiek sau atrodau neidealiai g.gif ir dabar jau gailiuosi, kad dar kokiu 5 nenumeciau schmoll.gif Eh tie kompleksai doh.gif
Atsakyti