as galvojau na jau kad "kudinsiuos" pries vestuves
, bet svente uz 4 sav, o as vis dar tokio pat svorio
.Esu normalaus sudejimo, nei liekna, nei stambi, viduriukas, bet norejosi puikesnes figuros tokiai dienai.Na dar turiu truputi laiko, sakau gal truputi "aptirpsiu" paskutinem savaitelem
, gal streso daugiau bus
Laikiausi "vestuvines" dietos
Kadangi turbut is to streso (nors lyg ir nejauciau labai jo, tik gal paskutine savaite...) ar siaip del ko nors, apetitas buvo dinges kokiam menesiukui, tai be vargo dingo kokis pora kg. Nors visai nesistengiau ju panaikinti
nu man daug kas sako kad aš pakūdus, nors jokios dietos nesilaikau, tai matyt iš nervų
))
Nuo spalio men, besiruosdama vestuvems numeciau 8kg
aisku reikejo daug pastangu..! Bet rezultatu patenkinta..
O gal kas nors karolineskese nori kartu pasportuot nes mest svori man reikia o viena eit nenoriu
kai tik davem pareskimus i zagsa pradejau laikitis dietos pora savaiciu prasikankinau ir nusprendziau ,kad neverta
kai prasidejo begiojimai po kavines,salonus ir t.t. svoris pats kazkiek nukrito bet nedaug
Mergaites, jei jau sugalvojot numesti svorio tai darykite tai saikingai ir palaipsniui, nes jau ne viena esu gaudzius vestuviu ryta
Alinasi iki bebrotybes tos mergaites, o ryte kai stesas, surmulys, suverzi suknele ir krenta kaip lapas, velesnes pasekmes - bloga nuotaika, galvos skausmas....
Jau geriau bukite apkunesnes, bet sveikos ir laimingos, su sypsena veide
Jau geriau bukite apkunesnes, bet sveikos ir laimingos, su sypsena veide
priaugau,nes nuo stresu visada daugaiu valgau.del to ziurint vestuviu nuotraukas truputi liudna
as ir laikausi dietos kuria sudare dietologas pakolkas numeciau 4 kg noriu numesti dar kokius 9 kg ir bus labai liuks
Laikausi
Geriu 2l vandens per diena ir ne taip norisi valgyti, kaip kad anksciau
Manau, kad pora kg iseitu numesti
Be jokiu pastangu, tiesiog pradejau sveikai maitintis (sie yprociai iki siol isliko), numeciau 6 kg - anot dietologes, pasiekiau "idealu svori" lyginant ugio ir svorio santyki, tik kazin kodel kai kuriose nuotraukose ir filmuke vis tiek sau atrodau neidealiai
ir dabar jau gailiuosi, kad dar kokiu 5 nenumeciau
Eh tie kompleksai