Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

niu as tikiuosi, kad man stresas pades keleta kilogramu numest, nes pavasari vestuves + magistrinio gynimas smile.gif be to, planuoju po nauju pradet sportuot, tik kazin ar pavyks biggrin.gif o dieta galetum parasyt, nes ka zinai, niekad nepamaiso smile.gif
Atsakyti
man liko 17 dienu iki vestuviu , tai visai neprosali kelis kg numest butu nusprendziau .. iki savo normalaus svorio kuris yra 52kg . tai valgau tik tuna vandeny su dietine duona , ryzius ir geriu zalia arba be cukraus su cetrina .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 12 03, 12:47)
man liko 17 dienu iki vestuviu , tai  visai neprosali kelis kg numest butu nusprendziau .. iki  savo normalaus svorio  kuris yra 52kg . tai valgau  tik tuna vandeny su dietine duona , ryzius ir geriu zalia arba be cukraus su cetrina ..  blush2.gif

bet juk taip nera labai gerai, man atrodo... reik ivairesniu produktu paderint, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 12 04, 15:02)
bet juk taip nera labai gerai, man atrodo... reik ivairesniu produktu paderint, ar ne?  g.gif

atsibodo ryziai , sian valgiau virta vistienos krutinele so agurku , krabu ladeles .. tikiuosi nebus labai blogai .. juk cia trumpam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 12 05, 02:47)
atsibodo ryziai , sian valgiau virta vistienos krutinele so agurku , krabu ladeles  .. tikiuosi nebus labai blogai .. juk cia trumpam smile.gif

svarbiausia, kad ta diena gerai jaustumeis ir silpna nuo nevalgymo nebutu smile.gif o visa kita bus thumbup.gif
Atsakyti
Man tai tikrai nebutu nukrite tie kg jei nebuciau prisilaikius.. doh.gif unsure.gif ta prasme stresas butu nepadejas..numeciau tiek kiek norejau ir vestuviu diena labai gerai jauciausi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(audruzele @ 2008 11 10, 12:57)
kad nervai yra pati didziausia dieta.

Ne visiems tas tinka.. 4u.gif kitom nuo nervu is vis nekrenta svoris..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 gruodžio 2008 - 12:23
tas tai teisybe... kitos sako, kai jaudinasi, dar daugiau kyla noras valgyti ir kramsnoti ka nors... bet man tai schmoll.gif as kai nervinuos, tai nei kasnio i burna negaliu paimt...
Atsakyti
As pries vestuves numeciau staigiai 6kg per dvi savaites reduktilio pagalba (bet as tai padariaulikus 4 menesiam iki vestuviu todel po to stengiaus islaikyti tai ka numeciau), bet tai norejau padaryti ne del grozio o kad tilpciau i isrinkta suknele nes realiai as ja isimylejau internete fotke pamacius o paskui paciupinet tik salone gavau nes negalejau i ja ilysti sad.gif, bet mane ramino kad ja praplatins) o as zinojau kas tilpsiu pati smile.gif kas man lengvai pavyko ir ji man tiko idialiai ir buvo visikai nauja pasiuta kaip tik ant manes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 07, 13:03)
As pries vestuves numeciau staigiai 6kg per dvi savaites reduktilio pagalba (bet as tai padariaulikus 4 menesiam iki vestuviu todel po to stengiaus islaikyti tai ka numeciau), bet tai norejau padaryti ne del grozio o kad tilpciau i isrinkta suknele nes realiai as ja isimylejau internete fotke pamacius o paskui paciupinet tik salone gavau nes negalejau i ja ilysti sad.gif, bet mane ramino kad ja praplatins) o as zinojau kas tilpsiu pati smile.gif kas man lengvai pavyko ir ji man tiko idialiai ir buvo visikai nauja pasiuta kaip tik ant manes smile.gif

o kas tas reduktilis? blush2.gif ir kaip jis vartojamas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherniukas @ 2008 12 08, 01:36)
o kas tas reduktilis? blush2.gif  ir kaip jis vartojamas? 4u.gif

Reduktilis tai vaistai tokie nelabai sveika juos vartot istikruju ir jei imanoma tai reiktu geriau pasistengt maista reguliuot nes reduktilis veikia "smegenis" ir pasako jos kad esate sotus todel visiskai bent jau man valgyti nesinorejo. Siandien as buciau pries jo vartojima, nors jokiu salutiniu poveikiu man nebuvo bet vaisto anotacija manes ne kiek nepradziugini paskaicius ja.
Atsakyti
as irgi uz naturalius lieknejimo budus 4u.gif nors esu viena karta tas arbatas gerusi figuraslim... ir man irgi valgyt nesinorejo.... o kadangi ten zoleliu pagrindu viskas, tai gal ir nera taip blogai... kaip manot? g.gif
Atsakyti
Siaip arbateles ar hemeopatiniai vaistai nera blogia, jei vartojama pasitarus su gydytoju ar bent vaistininku, nes jei yra inkstu sutrikimai ar kt. tai gali ir pakenkti tos nekaltos zoleles.
Maista siulyciau rinktis ivairesni, o ne viena rusi, nes veliau organizmas negaves tam tikros medziagos kaups i atsargas viska...
Atsakyti