Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

Kaip gaila, kad mano oda riebi, nes labai norėjau tos mineralinės pudros..
Bet gal verta pabandyti? Šiek tiek skaičiau sudeti ten nėra aliejų, tai gal ir nieko būtų?
Gal kuri nors riebiaodė bandė? rolleyes.gif
Atsakyti
as gan ilgai naudojau tik maybelline kosmetika.
Tusas iki siol megstamiausias - define -a-lash.

krempudra naudojau "matte mousse", bet pries kelias landziodama po si skyreli ir naturalia kosmetika,sugalvojau paziuret sudeti... doh.gif
net 4 rusiu parabenai! blink.gif skaiciau,jie sukelia veziniu lasteliu gamyba.
mesiu per borta visa savo kosmetika,ieskosiu kazko sveikesnio.issigandau sad.gif
o siaip tobulesnes pudros iki siol nesu turejus. schmoll.gif wub.gif
puikiai dengia ir maskuoja jei reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snape Lape: 14 kovo 2009 - 01:09
naudoju maybelline tusa collosal volume express, nu visai nieko, patinka, saugo blakstienas mano smile.gif

vakar nusipirkau maybelline water shine lupu dazus, likau labai patenkinta smile.gif

labai graziai ant lupu atrodo, as ziurejau naujus loreal, bet pardaveja patare pirkt situos, pigiau ir poveikis tas pats, tik kvapas kazkaip manes situ nesuzavejo
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 20:52)
vakar nusipirkau maybelline water shine lupu dazus, likau labai patenkinta smile.gif

As visa laika naudodavau tik lupu blizgesius, bet akcijos suviliota nusipirkau si lupdazi tai net nustebau, rezultatas kaip pasidazius su blizgesiu bigsmile.gif

Tai vis delto kuris maybelline tusas geriausias?? g.gif Galvoju pirkti jau seniai visu girta volume expres, bet gal kiti naujesni geresni?? ax.gif
Atsakyti
uzvakar parduotuvej isbandziau maybelline fruity licious lupu blizgesi, ir likau nustebinta thumbup.gif labai svelnus, ant lupu atrodo ypac graziai, o skonis irgi toks mmm... nu labai geras, ir kaina labai neprasta, 18 litu, o kokiam droge turetu but dar pigiau
Atsakyti
Sveikos, kuri laika naudojau maybelline pudra pure make up.Man ji labai patiko, bet visai neseniai nuejau jos nusipirkti ir pasake kad daugiau nebeves i parduotuves.Visur ieskojau bet neradau.Ka galetumete patarti is pudru panasia i sita? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute1990: 28 kovo 2009 - 13:49
O tai kitu is Maybelline nebandei? Man rodos, jos turetu butu panasios rolleyes.gif
Atsakyti
Niu kad nebandziau, galvoju jus gal geriau zinote gal patartumete man kokias pacios, jei naudojate? smile.gif
Atsakyti
Parsisiunciau super stay kur dvieju spalvu. bigsmile.gif Nu ant rankos to rudo uztepus, tai kaip kokiai juodaodei spalva, parasysiu veliau kaip sekes su veidu. biggrin.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi, jog maybelline yra jaunų merginų kosmetika (taip iki 25 m). Užsienyje ji yra viena iš pigesnių (pvz.JAV), kurios galima nusipirkti kiekviename didesniame supermarkete, šalia bulvių ir coca colos. Pati esu ją naudojusi, kai tik pradėjau dažytis, dabar norėčiau ko nors kokybiškesnio, nors tušai tai neblogi buvo.
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 03 29, 16:07)
Niu kad nebandziau, galvoju jus gal geriau zinote gal patartumete man kokias pacios, jei naudojate? smile.gif

Naudoju DreamMatte Mousse ir esu patenkinta smile.gif Bet kai kurios merginos skundziasi, kad nelygiai joms tepasi. bet kokiu atveju, isbandyt galima 4u.gif
Atsakyti
Labai dekinga už atsakymus.Reikes dar pagalvoti, gal dar kas patars is jusu.O si DreamMatte Mousse pudra ne putomis? rolleyes.gif
Atsakyti