QUOTE(eglute1990 @ 2009 03 28, 14:48)
Sveikos, kuri laika naudojau maybelline pudra pure make up.Man ji labai patiko, bet visai neseniai nuejau jos nusipirkti ir pasake kad daugiau nebeves i parduotuves.Visur ieskojau bet neradau.Ka galetumete patarti is pudru panasia i sita? 

Aš irgi ją turiu, tik jau retokai naudoju, bet man labai patinka, ji taip gerai suvienodina veido spalvą ir išlaiko matiškumą.. kokia jūsų išsirinkta
spalva?

QUOTE(pievu_gele @ 2009 03 29, 17:46)
Esu girdėjusi, jog maybelline yra jaunų merginų kosmetika (taip iki 25 m). Užsienyje ji yra viena iš pigesnių (pvz.JAV), kurios galima nusipirkti kiekviename didesniame supermarkete, šalia bulvių ir coca colos. Pati esu ją naudojusi, kai tik pradėjau dažytis, dabar norėčiau ko nors kokybiškesnio, nors tušai tai neblogi buvo.
tai galbūt reiškia jog ši kosmetika prastos kokybės?

QUOTE(abiga @ 2009 03 30, 11:07)
Naudoju DreamMatte Mousse ir esu patenkinta
Bet kai kurios merginos skundziasi, kad nelygiai joms tepasi. bet kokiu atveju, isbandyt galima 

kiek laiko naudojat? ar neatsirado spuogelių ar kitokių problemų su oda? sako, kad kemša poras...
QUOTE(eglute1990 @ 2009 03 30, 11:28)
Labai dekinga už atsakymus.Reikes dar pagalvoti, gal dar kas patars is jusu.O si DreamMatte Mousse pudra ne putomis? 

ji kreminė tik šiek tiek kitaip įpakuota, ne skystis.. todėl ir vadinasi mousse...