Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 18, 16:01)
Aš naudojau patį šviesiausią atspalvį žiemą, tai aš iš tų baltaveidžių. Ir man labai tiko atspalvis, typ top kaip mano odos spalva.

O koks jusu odos tipas? 4u.gif akosmetika.lt nelabai yra pasirinkimo sviesiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2012 01 18, 23:13)
O koks jusu odos tipas?  4u.gif akosmetika.lt nelabai yra pasirinkimo sviesiai odai  g.gif

Mano oda mišri. Tik pas mane buvo ne toks buteliukas kaip akosmetika.lt parodyta. Įdomu iš kur jie veža unsure.gif N unsure.gif na jei jūs labai šviesios odos, tai imkite šviesiausią atspalvį. Aš tai visada orientuojuosi pagal tai kokio atspalvio pudrą visada imu, tai dažniausiai būna šviesiausia arba antra pagal šviesumą, tai jūs irgi galite pasirinkti maždaug pagal tai kaip visada renkatės.
Atsakyti
Na nesu visai sviesios odos g.gif bourjours hm 52 nr naudoju smile.gif akosmetikoj neliko tokiu "normaliu" atspalviu rolleyes.gif
Atsakyti
Paskaičiau google atsiliepimus apie Fit me,rašoma,kad labiausiai tinkama sausos odos savininkėms.
Atsakyti
gal kas matėt Lietuvoj šitų? nemanau kad yra, bet vistiek pasiteirausiu,labai noriu įsigyti:
Maybelline baby lips
user posted image
Atsakyti
Ar yra jau isbandziusiu FIT ME ? 4u.gif idomu atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(Braškė/ @ 2012 01 25, 17:34)
Ar yra jau isbandziusiu FIT ME ?  4u.gif  idomu atsiliepimai

išbandžiau.Mano nuomone,labiau tinkama vasarai.Praktiškai nemaskuoja,veido matiniu nepadaro,palieka lengvą blizgesį,dengiasi lengvai,plonu sluoksniu.Odai be priekaištų ji tiktų pvz.atspalvio sulyginimui,tačiau Dream satin ar Stay 24h man žymiai labiau patiko ,nes maskuodavo ir buvo matiškesnės.Kadangi ši gauta dovanų,priekaištų nėra,tačiau jei būčiau pirkusi ir sumokėjusi ~40lt,nebūčiau ja patenkinta.
Atsakyti
Mano drauge ja turi ir naudojo. Jos oda riebi, problematiska, yra ka pamaskuoti. Tai kaip ir jau buvo mineta nemaskuoja nieko praktiskai, veidas siek tiek lipnus po jos lieka ir laikui begant labai suriebina veida, vaizdas sake labai prastas g.gif Pati skaiciau internete atsiliepimus, tai si pudra labiau tinka normalios/sausos odos savininkems, tikrai blogas pasirinkimas jei oda riebi. Mano nuomone tai, kad si pudra kainuoja virs 40 Lt yra tikras nusikaltimas doh.gif , nes tiek ji TIKRAI neverta. Pati esu turejus dream satin liquid, baisi pudra. Visa aliejine. Kai dazydavaus issispausdavai kazkiek ant rankos, tai pojutis kaip sviestu butu tepta doh.gif
Atsakyti
noriu palikti apie pora maybelline produktu,kuriu,deja,Lietuvoje nera,taciau gal kas turi galimybe nusipirkti ar atsisiusti smile.gif
dream touch blush
user posted image
seniai norejau isbandyti.isbandziau.ispudziai-nerealus! seniai kazko tokio ieskojau,kas tasviezintu veida,suteiktu svytejimo ispudi skruostams,nes nusibodo zaisti su shimeriais,kurie palikdavo tik tona blizguciu ant skruostu doh.gif tobuli skaistalai kiekvienai dienai,uzsitepa lygiai,laikosi ilgai,o atrodo nerealiai wub.gif wub.gif esu labiau nei patenkinta! yra berods 4 spalvos,mano 4,bet normalaus swatcho neradau internete.
kitas dalykas,palikes gera ispudi-maskuoklis is minerals serijos
user posted image
cia nemazai kas sm ji naudoja ar bent yra bande,tai pritarsiu daugumos nuomonei-tikrai vertas demesio dalykas smile.gif puikiai maskuoja,nesausina,ilgai laikosi.viskas ko man reikia,be to,labai patogu su aplikatoriumi uzdeti maskuokli ant tos vietos,kur reikia,nes anksciau vargdavau su pirstais...rekomenduoju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O jus Fit Me naudojot tik makiazo pagrinda ar kartu ir su kompaktine tos pacios serijos pudra?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohlele: 01 vasario 2012 - 16:17
pas mus jau yra color tattoo šešėliai? jie lyginami su MAC paintpot'ais, kai kurie net teigia, kad meybelline net labiau pigmentuoti.. labai noriu jų smile.gif
Atsakyti

kitas dalykas,palikes gera ispudi-maskuoklis is minerals serijos
user posted image
cia nemazai kas sm ji naudoja ar bent yra bande,tai pritarsiu daugumos nuomonei-tikrai vertas demesio dalykas smile.gif puikiai maskuoja,nesausina,ilgai laikosi.viskas ko man reikia,be to,labai patogu su aplikatoriumi uzdeti maskuokli ant tos vietos,kur reikia,nes anksciau vargdavau su pirstais...rekomenduoju mirksiukas.gif 4u.gif
[/quote]

o kokį numerį turit ir kur pirkot?
Atsakyti