Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

Man labai patinka Maybelline tušai, dar turėjau pudrą, tik neprisimenu pavadinimo, nebloga. Šiuo metu naudoju Blizgesį lūpms Water Shine Liquid daimonds thumbup.gif
Atsakyti
Vakar nupirkau skaistalus nr 57, likau labai patenkinta, grazi spalva, ant veido labai naturaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Niekuo neissiskirianti kosmetika. Lygiai tokia pat kaip serija kitu gamintoju: Loreal, Rimmel ar Lumene. Tik gal kainos mazesnes nei Loreal (nezymiai). O siaip tai atkreipkit demesi: Loreal pagamino pirma dvipusi tusa - po menesio ir Maybelline toki pat reklamuoja, MaxFactor pasigyre nauju tuso sepeteliu, po menesio Maybelline toki jau siulo, su lupu blizgesiais - tas pats. Patys nieko mandresnio nesugalvoja, kaip tik kitus gamintojus kopijuot. Nesakau, kad bloga kosmetika, tik sakau, kad niekuo nesiskiria nuo kitu sios kainu kategorijos gamintoju.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2006 06 12, 12:42)
Niekuo neissiskirianti kosmetika. Lygiai tokia pat kaip serija kitu gamintoju: Loreal, Rimmel ar Lumene. Tik gal kainos mazesnes nei Loreal (nezymiai). O siaip tai atkreipkit demesi: Loreal pagamino pirma dvipusi tusa - po menesio ir Maybelline toki pat reklamuoja, MaxFactor pasigyre nauju tuso sepeteliu, po menesio Maybelline toki jau siulo, su lupu blizgesiais - tas pats. Patys nieko mandresnio nesugalvoja, kaip tik kitus gamintojus kopijuot. Nesakau, kad bloga kosmetika, tik sakau, kad niekuo nesiskiria nuo kitu sios kainu kategorijos gamintoju.

Ne nekopijuoja,o priklauso tai paciai kompanijai. Maybelline yra lorealio brandas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 06 12, 15:59)
Ne nekopijuoja,o priklauso tai paciai kompanijai. Maybelline yra lorealio brandas  mirksiukas.gif

Aiskutis. O tai gal Maybelline yra ir MF brandas? Nesigaudau, kas kam priklauso. Esme tame, kad produkcija identiska, tik pavadinimai skiriasi (ir kaina - keliais litais). Nelabai suprantu, koks tikslas gaminti tiems patiems produktams skirtingas pakuotes ir pavadinti kitaip. Nebent reklamos aukoms lengvai nurzjamas kabliukas: nusipirko L'oreal tusa, pamacius reklama ir Maybelline nusipirks lotuliukas.gif Gal cia toms, kur be sustojimo perka - reikia ar nereikia. Gamintojas siulo ta pacia preke tam paciam pirkejui du kartus ir vis tiek zino, kad nupirks thumbup.gif Gal ir gudru, klausykit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 12 birželio 2006 - 14:36
Man Maybelline ir Loreal tušai visiškai skirtingi. ax.gif

Nebent reklamos aukoms lengvai nurzjamas kabliukas: nusipirko L'oreal tusa, pamacius reklama ir Maybelline nusipirks. Gamintojas siulo ta pacia preke tam paciam pirkejui du kartus ir vis tiek zino, kad nupirks

Maybelline's reklamuojamas jaunoms panelėms, o Loreal'is jau vyresnėms. Atitinkama ir kaina.

Štai visa ir logika. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebird @ 2006 06 19, 10:30)
Man visi Maybelline produktai super biggrin.gif. Ypač patinka naujieji dlizgesiai shiny licious  smile.gif

Aha, jau tie blizgesiai tai wub.gif ...viskas ko reikia blizgesiui, ir grazios spalvos ir blizga ir skanus ir pan...ir dar tiesa kaina labai normali smile.gif
Atsakyti
as tai naudoju tusa toki ruzavoj pakuotej su zaliu dangteliu the black as black... dabar perku tik ji... nu neralus thumbup.gif ir kaina nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar naudoju is Maybelline pravedima (juoda), ryskus ir patogus naudotis thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif Maybelline kosmetiką MYLIU wub.gif

Viskas ką bandžiau nerealiai patiko , nu super , iš kitos firmos net nesinori pirkti ax.gif

Esu bandžiusi tą naująją krempudrą pure makeup ( lyg ir taip vadinasi ) esu labai labai patenkinta ir šiuo metu iki šalčių kitos nepirksiu , kadangi per šalčius negalima naudot su vandeniu pudrų. Poveikis? Prisitaikant atspalvį pasidengia labai lygiai , nesimato , kad yra dėta pudros , pamaskuoja nelygumus , aišku maskuotoją vistiek reikia naudot , nes ši pudra gan greitai nusivalo , nekenkia veidui , neužkemša porų , nesusidaro spuogai , netgi nyksta thumbup.gif . Nereikia stovėt prie veidrodžio 15 min darantis makiažą , šiai pudrai užtepti tereikia 2 min jei nemažiau. O atrodo tai nuostabiai 4u.gif . Kadangi ji suteikia matinį efektą , tai veidui trūksta truputėlio spindesio. Mano veidas šviesus taigi renkuosi šviesesnio atspalvio pudrą ir prie jos derinu skruostų žvilgesį iš AVON - color trend chill out atspalvis cool pink. Na dabar jau jo AVON'e nebėra tai gal pablizginti skruostams rinksiuos irgi iš AVON šviesą atspindintį makiažo pagrindą - jis tokio pat efekto kaip ir tas cool pink. Taip pat bandžiau tuos blizgesius naujuosius Shiny.licious. Irgi labai patiko - kvapas nuostabus , gražiai blizga ir tokie malonūs nors kiek lipnūs bet pačių lūpų niekad nesulipina , tik plaukai truputį prilimpa biggrin.gif
Tušai taip pat neblogi , tačiau mieliau renkuosi iš Guerlain. O šėšėliai man visai patiko , tokie švelnių spalvų , neryškūs. Na nežinau Maybelline tokia jaunatviška kosmetika , gražių atspalvių , ne per daug ryškių - kaip tik man wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 12, 16:22)
Man Maybelline ir Loreal tušai visiškai skirtingi. ax.gif
Maybelline's reklamuojamas jaunoms panelėms, o Loreal'is jau vyresnėms. Atitinkama ir kaina.

Štai visa ir logika. rolleyes.gif

Iš tiesų Loreal kosmetika reklamuojama jau kiek vyresnėms , kadangi jų ir poveikis kitoks - Loreal ilgiau laikosi , spalvos ryškesnės , sodresnės. Na o ar žinojote , kad Maybelline ir Loreal ne konkurentai - tigi čia vienas ir tas pats. Jie abu yra vienos didelės kompanijos atšakos.
Atsakyti
Asmeniskai man is Maybelline patiko tik Lash Stylist tusas wub.gif Mano favoritas tusu rinkoje biggrin.gif Nesakau, kad daugiau nieko gero nera, tiesiog gal dar nesu atradusi tu isskirtiniu produktu.
Papildyta:
[quote={GlOsSy},2006 07 27, 12:49
Na o ar žinojote , kad Maybelline ir Loreal ne konkurentai - tigi čia vienas ir tas pats. Jie abu yra vienos didelės kompanijos atšakos.
[/quote]

Taigi apie tai ir kalbu. Pasakykit, kas bandet: kuo REALIAI skiriasi L'oreal dvipusis tusas nuo Maybelline dvipusio? Ne pavadinimu, ne tuo, kad vienas - vyresnems moterims, kitas - panelems, o REALIAI?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2006 07 27, 11:12)
Taigi apie tai ir kalbu. Pasakykit, kas bandet: kuo REALIAI skiriasi L'oreal dvipusis tusas nuo Maybelline dvipusio? Ne pavadinimu, ne tuo, kad vienas - vyresnems moterims, kitas - panelems, o REALIAI?

Esu abu turėjus, Loreal blakstienas padaro ryškias, vos ne kaip dirbtines wub.gif , o su Maybelline blakstienos daug kukliau atrodo ir ne taip įspūdingai mirksiukas.gif

O ką tas tušas Lash stylist daro: ilgina,tankina,užriečia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 27 liepos 2006 - 12:43