Man labai patinka Maybelline tušai, dar turėjau pudrą, tik neprisimenu pavadinimo, nebloga. Šiuo metu naudoju Blizgesį lūpms Water Shine Liquid daimonds

Vakar nupirkau skaistalus nr 57, likau labai patenkinta, grazi spalva, ant veido labai naturaliai atrodo

Niekuo neissiskirianti kosmetika. Lygiai tokia pat kaip serija kitu gamintoju: Loreal, Rimmel ar Lumene. Tik gal kainos mazesnes nei Loreal (nezymiai). O siaip tai atkreipkit demesi: Loreal pagamino pirma dvipusi tusa - po menesio ir Maybelline toki pat reklamuoja, MaxFactor pasigyre nauju tuso sepeteliu, po menesio Maybelline toki jau siulo, su lupu blizgesiais - tas pats. Patys nieko mandresnio nesugalvoja, kaip tik kitus gamintojus kopijuot. Nesakau, kad bloga kosmetika, tik sakau, kad niekuo nesiskiria nuo kitu sios kainu kategorijos gamintoju.
QUOTE(jbs @ 2006 06 12, 12:42)
Niekuo neissiskirianti kosmetika. Lygiai tokia pat kaip serija kitu gamintoju: Loreal, Rimmel ar Lumene. Tik gal kainos mazesnes nei Loreal (nezymiai). O siaip tai atkreipkit demesi: Loreal pagamino pirma dvipusi tusa - po menesio ir Maybelline toki pat reklamuoja, MaxFactor pasigyre nauju tuso sepeteliu, po menesio Maybelline toki jau siulo, su lupu blizgesiais - tas pats. Patys nieko mandresnio nesugalvoja, kaip tik kitus gamintojus kopijuot. Nesakau, kad bloga kosmetika, tik sakau, kad niekuo nesiskiria nuo kitu sios kainu kategorijos gamintoju.
Ne nekopijuoja,o priklauso tai paciai kompanijai. Maybelline yra lorealio brandas

QUOTE(mexica @ 2006 06 12, 15:59)
Aiskutis. O tai gal Maybelline yra ir MF brandas? Nesigaudau, kas kam priklauso. Esme tame, kad produkcija identiska, tik pavadinimai skiriasi (ir kaina - keliais litais). Nelabai suprantu, koks tikslas gaminti tiems patiems produktams skirtingas pakuotes ir pavadinti kitaip. Nebent reklamos aukoms lengvai nurzjamas kabliukas: nusipirko L'oreal tusa, pamacius reklama ir Maybelline nusipirks

Man Maybelline ir Loreal tušai visiškai skirtingi.
Maybelline's reklamuojamas jaunoms panelėms, o Loreal'is jau vyresnėms. Atitinkama ir kaina.
Štai visa ir logika.

Nebent reklamos aukoms lengvai nurzjamas kabliukas: nusipirko L'oreal tusa, pamacius reklama ir Maybelline nusipirks. Gamintojas siulo ta pacia preke tam paciam pirkejui du kartus ir vis tiek zino, kad nupirks
Maybelline's reklamuojamas jaunoms panelėms, o Loreal'is jau vyresnėms. Atitinkama ir kaina.
Štai visa ir logika.

QUOTE(Bluebird @ 2006 06 19, 10:30)
Man visi Maybelline produktai super
. Ypač patinka naujieji dlizgesiai shiny licious 

Aha, jau tie blizgesiai tai

as tai naudoju tusa toki ruzavoj pakuotej su zaliu dangteliu the black as black... dabar perku tik ji... nu neralus
ir kaina nesikandzioja

Dabar naudoju is Maybelline pravedima (juoda), ryskus ir patogus naudotis

Viskas ką bandžiau nerealiai patiko , nu super , iš kitos firmos net nesinori pirkti

Esu bandžiusi tą naująją krempudrą pure makeup ( lyg ir taip vadinasi ) esu labai labai patenkinta ir šiuo metu iki šalčių kitos nepirksiu , kadangi per šalčius negalima naudot su vandeniu pudrų. Poveikis? Prisitaikant atspalvį pasidengia labai lygiai , nesimato , kad yra dėta pudros , pamaskuoja nelygumus , aišku maskuotoją vistiek reikia naudot , nes ši pudra gan greitai nusivalo , nekenkia veidui , neužkemša porų , nesusidaro spuogai , netgi nyksta

Tušai taip pat neblogi , tačiau mieliau renkuosi iš Guerlain. O šėšėliai man visai patiko , tokie švelnių spalvų , neryškūs. Na nežinau Maybelline tokia jaunatviška kosmetika , gražių atspalvių , ne per daug ryškių - kaip tik man

Papildyta:
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 12, 16:22)
Man Maybelline ir Loreal tušai visiškai skirtingi.
Štai visa ir logika.

Štai visa ir logika.

Iš tiesų Loreal kosmetika reklamuojama jau kiek vyresnėms , kadangi jų ir poveikis kitoks - Loreal ilgiau laikosi , spalvos ryškesnės , sodresnės. Na o ar žinojote , kad Maybelline ir Loreal ne konkurentai - tigi čia vienas ir tas pats. Jie abu yra vienos didelės kompanijos atšakos.
Asmeniskai man is Maybelline patiko tik Lash Stylist tusas
Mano favoritas tusu rinkoje
Nesakau, kad daugiau nieko gero nera, tiesiog gal dar nesu atradusi tu isskirtiniu produktu.
Papildyta:
[quote={GlOsSy},2006 07 27, 12:49
Na o ar žinojote , kad Maybelline ir Loreal ne konkurentai - tigi čia vienas ir tas pats. Jie abu yra vienos didelės kompanijos atšakos.
[/quote]
Taigi apie tai ir kalbu. Pasakykit, kas bandet: kuo REALIAI skiriasi L'oreal dvipusis tusas nuo Maybelline dvipusio? Ne pavadinimu, ne tuo, kad vienas - vyresnems moterims, kitas - panelems, o REALIAI?

Papildyta:
[quote={GlOsSy},2006 07 27, 12:49
Na o ar žinojote , kad Maybelline ir Loreal ne konkurentai - tigi čia vienas ir tas pats. Jie abu yra vienos didelės kompanijos atšakos.
[/quote]
Taigi apie tai ir kalbu. Pasakykit, kas bandet: kuo REALIAI skiriasi L'oreal dvipusis tusas nuo Maybelline dvipusio? Ne pavadinimu, ne tuo, kad vienas - vyresnems moterims, kitas - panelems, o REALIAI?
QUOTE(jbs @ 2006 07 27, 11:12)
Esu abu turėjus, Loreal blakstienas padaro ryškias, vos ne kaip dirbtines

O ką tas tušas Lash stylist daro: ilgina,tankina,užriečia?