Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(niamniuskyte @ 2008 02 28, 18:05)
.
Jis mane be proto myli,visa nakti neatlimpa,apkabina,pabuciuoja,uzjaucia,paguodzia,perka man ka tik uzsimanau...
Bet va yda-pavydas... doh.gif

Už gerus dalykus reikia mokėti,mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
ex vyras sakydavau,kad pavydus......ale.....po skyrybu drauga turejau-tai apsaugok doh.gif ,pratempiau virs 1m su juo ir sjoviau.i miesta ar taip kur nulekt-negaledavai ramiai-lyg tarp kitko atsirasdavo ir amzinai su priekaistais,kalbom savo absurdiskom,teko su ex pas musu dukra vaziuot,kaip gi-miske anot kai ko buvau juk smileysex.gif ,barmene as-tai visi vyrai,kurie ateina meiluziai mano,su drauges dieduku grybavom-namiokus gerus po to jis man mete doh.gif ,ir dar daug,daug buvo.pati laimingiausia,kad pravijau ji drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis savo pavydo nepripažįsta, sako, kad jis rūpinasi taip manim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellao- @ 2008 03 04, 13:53)
Maniškis savo pavydo nepripažįsta, sako, kad jis rūpinasi taip manim doh.gif

geras pasiteisinimas unsure.gif
Atsakyti
Mniskiškis irgi to nepripažįsta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avit3: 06 kovo 2008 - 08:32
Mūsų gyvenimo pradžioj maniškis buvo pavydus kaip velnias bigsmile.gif ,atrodo net prabėgantiems šunims manęs pavydėdavo bigsmile.gif Dabar apsiramino,nors....Kovo 7 dieną iš darbo grįžau su retos rūšies tulpių puokšte,gavau visai netikėtai iš vienos įmonės savininko.Kovo 8 vyras parvarė su dar gražesnėm,pasveikino,išbučiavo.Susiruošiau merkt,o jis sako mano gėlių su tom nemerk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 03 10, 19:12)
Mūsų gyvenimo pradžioj maniškis buvo pavydus kaip velnias bigsmile.gif ,atrodo net prabėgantiems šunims manęs pavydėdavo bigsmile.gif Dabar apsiramino,nors....Kovo 7 dieną iš darbo grįžau su retos rūšies tulpių puokšte,gavau visai netikėtai iš vienos įmonės savininko.Kovo 8 vyras parvarė su dar gražesnėm,pasveikino,išbučiavo.Susiruošiau merkt,o jis sako mano gėlių su tom nemerk lotuliukas.gif

Nu jau tie vyrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edita_super @ 2006 07 11, 10:43)
na o mano brangiausias pavydi net tai kai i mane žiuri svetimi vyrai,nesvarbu kad as stoviu salia jo. Na o jeigu užsidedu trumpa sijona ir maikute atviru kaklu tai jau tada doh.gif  schmoll.gif beto mano labai ideles krutys blush2.gif
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 03 10, 18:12)

Tiesiog negaliu susilaikyt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juokingi tie vyrai.. doh.gif
Buvo mano draugės gimtadienis žiemą.Gavo nuo svečių įvairių rūšių gėlių-rožių,šabo gvazdikėlių,tulpių.. o jos brangusis padovanojo tokią didelę gėlę,net nežinau,kaip vadinasi.
Na,ant rytojaus keičia ji toms gėlėms vandenį,vazų turi nedaug,tai kelias rūšis į vieną vazą merkia,nemąstydama,kieno kuri ta gėlė.Jos vyrelis tuo metu drybso ant sofos pagiringas,žiūri žiūri,sako: "O vat manąją vistiek į vidurį puokštės įstatei ,reiškia,mano tau pati gražiausia.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O draugė man sako-"Visai man ta jo gėlė negraži buvo,įkišau,kur pakliuvo..." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 03 10, 19:12)

lotuliukas.gif
Atsakyti
O negalima tokių vyrų pagydyti tuo pačiu pavydu??? Kai jis paklausiau kur buvai taip pat klausti kur buvai, su kuo, ar ten buvo moterų, ar gražių, ar jis su juom bendravo, o kaip buvo apsirengusios, ar bent viena buvo su sijonu, ar trumpas buvo sijonas.... gal padėtų pamatyti save iš šalies 4u.gif
Atsakyti