Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(Miledi.N @ 2008 04 08, 11:47)
O negalima tokių vyrų pagydyti tuo pačiu pavydu??? Kai jis paklausiau kur buvai taip pat klausti kur buvai, su kuo, ar ten buvo moterų, ar gražių, ar jis su juom bendravo, o kaip buvo apsirengusios, ar bent viena buvo su sijonu, ar trumpas buvo sijonas.... gal padėtų pamatyti save iš šalies  4u.gif

mano vyras taip pat pavydus. bandziau beveik viska - graziai aiskinau, kad tikrai nera del ko, logikos gribiausi, bandziau pykti, bandziau nekalbeti, bandziau ir tuo paciuatsaktyti. Na man nieks nepadejo, rodos isikale i galva, kad einu sonan ir viskas - negaliu niekur iseiti, negaliu su nieko bendrauti be jo isikisymo. Laukiuosi jo vaiko ir vistiek jis mane itarinej, nors jau ir gimdymas ant nosies blink.gif nesuprantu as jo.

kazkur skaiciau, kad tai gali buti trauma nuo vaikystes, kai mamos kam nors pavydejo. Gal maniskiui taip ir yra, nes kai jo motina antra kart istekejo, ji mociutei globot atidave iki kol eis mokyklon g.gif

tik nezinau, ka man daryti, jau nebejuokinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukcius: 11 balandžio 2008 - 19:08
as manu, kad pavyda reikia gydyti, o ne toleruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jis nepagydomas, jei zmogus nesupranta kad tai yra nenormalu. Galbut to priezastys yra kazkur viduje, nepasitikejime savimi. Jis nesupranta, kad tokiu elgesiu skaudina kita zmogu. Kartais buna gaila, bet kodel reikia kenteti, jei galima ir nekenteti...
Atsakyti
Kai pastebejau,kad dar tada busimas vyras,pavydus nerealiai doh.gif Elgiausi taip pat kaip ir jis.Pas mane daugiau draugu buvo vyru,o pas ji moteru ax.gif Tai pavyko ragus aplauzyt thumbup.gif Dabar net i "pasimatymus" su vaikystes draugu isleidzia thumbup.gif O jis irgi susitikineja su vaikystes draugem ir buvusiom meilem ax.gif Svarbu pasitikejimas vienas kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kukcius @ 2008 04 11, 20:02)
mano vyras taip pat pavydus. bandziau beveik viska - graziai aiskinau, kad tikrai nera del ko, logikos gribiausi, bandziau pykti, bandziau nekalbeti, bandziau ir tuo paciuatsaktyti. Na man nieks nepadejo, rodos isikale i galva, kad einu sonan ir viskas - negaliu niekur iseiti, negaliu su nieko bendrauti be jo isikisymo. Laukiuosi jo vaiko ir vistiek jis mane itarinej, nors jau ir gimdymas ant nosies blink.gif nesuprantu as jo.

kazkur skaiciau, kad tai gali buti trauma nuo vaikystes, kai mamos kam nors pavydejo. Gal maniskiui taip ir yra, nes kai jo motina antra kart istekejo, ji mociutei globot atidave iki kol eis mokyklon  g.gif

tik nezinau, ka man daryti, jau nebejuokinga.

Mano patarimas , tu jam ir pasakyk , kad jeigu dar taip itarinesi , tai tikrai prikarksesi ir pats busi del to kaltas tongue.gif
Atsakyti
O mano zmona uz mane gerokai pavydesne. kazkaip man nekyla minciu ka ji gali buti vienur ar kitur, su kitu ar pan.
Atsakyti
o maniskis mane itarinejo ir prikaisiodavo visokius nebutus dalykus tada, kai pats "antra" buvo susirades, bet tuomet ne minties nebuvo, kad mane apgaudineja smile.gif galvojo, kad visi elgiasi taip kaip jis
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 17, 16:11)
Paskutiniu metu vyrą dažnai užplūsta pavydo priepuoliai. Priėjom jau iki to, kad nuolatos esu tikrinama ar esu darbo vietoje, per kiek laiko parvažiuoju namo, ir taip toliau. Bandau ir juokais viską nuleisti, ir pykti, ir gražiuoju kalbėti. Neturiu dėl ko teisintis ir aiškintis, tai kartais jau nebežinau kaip reaguoti.

g.gif Gal kaskur klaida padarei, leidai risigalvoti nesamoniu. O gal jis isneturejima ka veikti nesamones sapalioja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 04 16, 08:27)
Kai pastebejau,kad dar tada busimas vyras,pavydus nerealiai doh.gif Elgiausi taip pat kaip ir jis.Pas mane daugiau draugu buvo vyru,o pas ji moteru ax.gif  Tai pavyko ragus aplauzyt thumbup.gif Dabar net i "pasimatymus" su vaikystes draugu isleidzia thumbup.gif  O jis irgi susitikineja su vaikystes draugem ir buvusiom meilem ax.gif  Svarbu pasitikejimas vienas kitu mirksiukas.gif

Taip tu gerai pavarei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dazniausiai pavydi tie, kurie patys buvo isduoti arba yra neistikimi, pagal save sprendzia ir apie kitus.
Atsakyti
Tas tiesa smile.gif , nors buna ir "instiknktas"....
Atsakyti
MB po mano gimtadienio atejo ir ziuri i geles ir klausia is kur tiek daug ju pas mane ir kas dovanojo??? O as ir sakau tai ka skleroze, vaistukus reikes dovanoti, pirksim pirksim vaisuku atmincai gerinti, bet vargu ar pades nes toks jaunas o jau skleroze??? Pries kelias dienas pats matei kaip gavau dovanu o siandiena jau nebeameni... Blogai, sakau: vaikuciu neturesim (su prasta atmintim ir ligoto tevo), o dar gydymu zisiimti vargu ar pades tokiam amziuje...

Tai taip ir nutilo. didis.gif
Atsakyti
Zinot panos, as irgi is daug ko girdejau, kad pavydi tie, kurie patys neistikimi...nejaugi tai tiesa verysad.gif , mano vyras lb pavydus... g.gif
Atsakyti