Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 07 16, 13:17)
Tie tavo "gydymo" seansai  thumbup.gif
Maniškiam aš su iškirpte esu kalė,su maikiažu ne tikra moteris, su trumpu sijonu vėl kalė....
Žodžiu...
Pats eina pats pasižiūri į tas,kur kojytės matosi ar krutine....

Jo...o tu paklausk jį,ką jis su tokia kale veikia... tongue.gif
Gal dvynukai su maniškiu ? lotuliukas.gif Nes juk visos bobos k...,tik kodėl šitie šventieji ant jų lipa ? g.gif Dulkintų kokias vienuoles arba jei tokie moralistai-iš viso skaistybės įžadus duotų...
Dzin-mažiau į juos dėmesio reik kreipt ir į jų nesveikas pastabas-mažiau sau sveikatos sugadinsi.Kažkada,pamenu,prikibo,kad per laidotuvių pietus į kažką įsižiūrėjau... blink.gif tada į sieną sudaužiau puodelį.Dabar to nedaryčiau-dar pasakyčiau,kad ir susitikt sutarėm . Kokios pastabos,toks ir atsakymas turi būt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 07 16, 14:09)
Jo...o tu paklausk jį,ką jis su tokia kale veikia... tongue.gif
Gal dvynukai su maniškiu ?  lotuliukas.gif Nes juk visos bobos k...,tik kodėl šitie šventieji ant jų lipa ? g.gif Dulkintų kokias vienuoles arba jei tokie moralistai-iš viso skaistybės įžadus duotų...
Dzin-mažiau į juos dėmesio reik kreipt ir į jų nesveikas pastabas-mažiau sau sveikatos sugadinsi.Kažkada,pamenu,prikibo,kad per laidotuvių pietus į kažką įsižiūrėjau... blink.gif  tada į sieną sudaužiau puodelį.Dabar to nedaryčiau-dar pasakyčiau,kad ir susitikt sutarėm . Kokios pastabos,toks ir atsakymas turi būt... ax.gif

Reikės paklausti biggrin.gif , įdomu,ką atsakytų cool.gif

Va va, iš tavęs man reikia pasimokyti 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 07 16, 14:33)
Reikės paklausti  biggrin.gif , įdomu,ką atsakytų  cool.gif

Va va, iš tavęs man reikia pasimokyti  4u.gif  drinks_cheers.gif

nu nesu tikra,kad visoms čia tinka tie patys vaistukai...bet paklaust pabandyk-įdomumo dėlei...
O šiaip tai-stiprybės. 4u.gif Pavydelninkai daug nervų kainuoja,kol išmoksti laviruoti...juk nepagydomi...
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2009 07 14, 15:34)
Vargas oi vargas del liguisto pavyduliavimo. Neduok dieve neatsiliepsiu i skambuti. Turiu pasiaiskinti. Dalykiniai pietus pas mane buna karta i pusmeti su VIP klientais. Buna uztrunka iki kokiu 10 val.vakaro. Tai turiu raudonuot kai jis skambineja kas 15 minuciu ir pakeltu tonu reikalauja, kad GREIT parsirasciau namo. zodziu, liudna. Gerai dar kad neleipia makiazo nusiprausti ir nediktuoja man madu, ko jau tikrai nepakesciau, tai kol kas kenteti galima.... Tuo tarpu pati stengiuos toleruoti jo pasisedejimus prie alaus su draugais, naktines zvejybas, naktinius darbus, stengiuos rodyt pavyzdi ir pasitiket, to paties ir is jo tikiuosi, bet be sansu kol kas...

o kam toleruot, geriau skambinėk kas 15 min reikalauk tuoj pat grįžt namo o ne su k... duotis , pasielk taip kaip jis su tavim, kad atsidurtų tavo vietoj, nors nemanau, kad tai padės
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 07 16, 14:51)
o kam toleruot, geriau skambinėk kas 15 min reikalauk tuoj pat grįžt namo o ne su k... duotis  , pasielk taip kaip jis su tavim, kad atsidurtų tavo vietoj, nors nemanau, kad tai padės

mmm...diedai paprastai išsijungia telefoną.Arba nekelia.O vat moterytėm-nors jau garsą nusiimt-nedaeina tongue.gif
Atsakyti
Jei jau pavydus tai nieko ir nepakeisim manau.
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2009 07 16, 16:28)
Jei jau pavydus tai nieko ir nepakeisim manau.

Tikrai taip.Galim pakeist tik savo reakciją,ir tiek.
Atsakyti
Turiu nemaza vedybinio gyvenimo patirti. Ilgai "nedaejo", kad vyras nesveikai pavydus. Galvojau, kad taip myli, saugo. Galu gale tiek prisifantazuodavo, kad pats eme daryti atseit ta pati, ka as darau. Norejo sukelti pavyda man, bet ilgai nepavyko, nes netikejau, kad gali su mergom duotis. Galu gale kai viena po kito pagimdziau dar du vaikus, supratau, koki gyvenimo buda jis vede... Pati patyriau, ka reiskia nesveikas itarinejimas ir niekam to nelinkeciau. Reikia pries viska uzsimerkti, o taip sunku... Bandau stotis ant koju...
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2009 06 19, 12:42)
Mamytes, man reikia issipasakoti ir noriu isvadu.  g.gif
Cia kaip matau pas dauguma is jusu vienodos problemos..
Mano busimas vyras, taip pat man pragysta kartais su pavydo gaidele.. Nors jis man kategoriskai aiskina, kad jis isvis nepavydus. Tai ar cia as gal kvaila, ar jis save is geros puses visada nori pateikti ir pats nepripazista kad pavydus..
Prie esmes: Pvz:. elementarus moteriski privalomi daikciukai: tokie kaip prausiklis, tonikas, d. ir n. kremai, ---> jis amzinai man aiskina kad as savo visus pinigus isleidziu tik sitiems dalykams(nors, mielosios as tikrai sakau jums, per paskutinius 4 menesius, as jiems ne 100 litu neisleidau.) kitas dalykas del makiazo--> pas mane ta pati problema- mat as jam nepasidaziusi graziausia, o man norisi kartais tikrai save pateikti grazia, as matau kad kai pasidazau as tikrai gerai atrodau. O jo pasakymas tokiu atveju visada buna "jau prisidazei"- ir mane tai zlugdo. jauciuosi tada kaip idijote. Delsijonuku ir giliu iskirpciu, pati esu auksta liekna ilgomis kojomis todel norisi tokiu drabuzeliu, o jis prikaisioja pastoviai.. praso kad nesiociau tokius drabuzelius tik tada kai su juo bunu.. suskamba mano telefona...  Kas raso??? kas skambino???  is pradziu as kaip papuga "Tas ir tas", o dabar as jam kitaip atsakineju sakau "svetimi bernai"- dieve kad tik neprisisnekeciau sau gyvenime bedos..

Bet tai čia dar tik būsimas vyras taip elgiasi, o kas bus, kai taps esamu? blink.gif .

Atsakyti
Situacija visiškai tokia kaip mano, na gal guostis galiu tuo, kad pavydalius ne mano būsimas vyras, bet tik vaikinas. Bandau kovoti įmanomomis ir neįmanomomis priemonėmis. Per tą pavydą prisigalvoja būtų nebūtų dalykų... Einu į paskaitas su sijonu, pareina replika - jau prieš grupiokus puošiesi. O juk aš noriu rengtis taip, kad patikčiau sau, na dar kad patikčiau jam ir galų gale - kam slėptis po krūva drabužių, jei galiu parodyti kojas ar apsivilkti aptemptą bliuskutę?? Efektyviausia kovos priemonė - Rimtas pokalbis. Ir padeda. Kuriam laikui apsiramina smile.gif Blogiausia, kad prisigalvoja dar velniai žino kokių nesąmonių... Jau kelis kartus buvau apsispręndus skirtis, bet kažkaip pasikalbėdavom, lyg ir pasitaisydavo reikalai... Bus matyt, kaip bus, daviau bandomąjį laikotarpį taip sakant ax.gif Gal per ta laiką ateis į protą, apmąstys ir supras, kad taip tik griauna tai, ką kartu kūrėm verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif
Radau pagaliau sau taip artima tema thumbup.gif
Nagi mano vyras yra nesveikai pavydus tiesiog paranojiskai doh.gif Oi kiek asaru buvo kiek barniu nervu ir t.t..gyvenimo pradzioje doh.gif
Ir as protinga-blondine radau buda kaip su jo pavydu tvarkytis bent saliginai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi as pradejau elgtis lygiai taipat kaip jis..tik pamatydavau kad ziuri i kokia mergina tokia scena iskeldavau kad maza nepasirodydavo devil.gif
Prasisegdavo virsutine marskiniu saga vel scena kad kam cia krutine rodisi bash.gif
paveluodavo gryzt namo apkaltindavau permiegojus su visu miestu ,telefona jo tikrindavau kekviena vakara lens.gif nu ir t.t...
Ir patikekit merginos man padejo thumbup.gif jis liko pavydus bet bent jau protingai pavydus bigsmile.gif ir sekanti karta pries sakydamas pries pavydedamas pagalvoja 10 kartu bigsmile.gif
Buvau isbandzius visokiu budu ignora,meilus itikinejimai kad nera,barniai ir t.t bet tai buvo vienintelis buda apmalsinti jo pavyda thumbup.gif
Atsakyti
saunuole biggrin.gif
Atsakyti