Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

Mano pavydus, bet kolkas dar su protu biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms,

registravausi kad papasakociau jums apie savo drauga, visa diena internete ieskojau paaiskinimu kas su juo darosi, radau keleta, net nesitiki.
Turejom pas draugus vakareli sode, sventem keturiese, viskas linksma gerai, uzejome pas kitus draugus, visi jau linksmi, as gal net per daug(zinau, negrazu) esme ta kad gryzus i soda pas pirmus draugus, jis man pradejo prikaisioti tos kitos drauges vyra, kad kalbinau, kad mano iskirpte per didele, kad sypsausi, na ir pradejo plesti nuo manes visus rubus, ismete i pieva, drauge atnesa surinkus jis vel ta pati daro, paskui suka i deki, neleidzia renktis, tipo jis man pries drauge padarys geda, man geda kad as per daug isgeriau nes ji tokia nervinu (jis pats tokiam paciam stovy), panasi situacija buvo pries trys metus, nepatinejo kad buvau pas drauge su suneliu, pavydas siaubingas, neapsirengsiu kaip as noriu, tai iskirpte, tai bamba, tai per trumpas rubas. prie juros daugiau nieko nemato tik mano maudymkes lemenuka ar jis nepasmuko, visur einame kartu, yra galimybe buti pas mane darbe, tai po darbo visad pas mane sedi, kartu mes sesi metai, gyvename du metus, abu tureja po pirma santuoka, nesupazindines manes nei su tevais nei su draugais, kazkur slypi paslaptys ar kas, o tu jo poelgiu isvis paaiskinti negaliu, kaip jus manote, cia gal psichologinis sutrikimas, noras valdyti kita zmogu, pilnumoje pasisavinti?
Atsakyti
QUOTE(virginija54 @ 2009 08 04, 18:24)
pavydas siaubingas, neapsirengsiu kaip as noriu, tai iskirpte, tai bamba, tai per trumpas rubas. prie juros daugiau nieko nemato tik mano maudymkes lemenuka ar jis nepasmuko, visur einame kartu, yra galimybe buti pas mane darbe, tai po darbo visad pas mane sedi, kartu mes sesi metai, gyvename du metus, abu tureja po pirma santuoka, nesupazindines manes nei su tevais nei su draugais, kazkur slypi paslaptys ar kas, o tu jo poelgiu isvis paaiskinti negaliu, kaip jus manote, cia gal psichologinis sutrikimas, noras valdyti kita zmogu, pilnumoje pasisavinti?

Tu pati atsakei į savo klausimą.Jei pasiryžus kęsti tai visą gyvenimą-pirmyn.Nes jis TIKRAI nepasikeis,o jei neišmoksi to kažkaip valdyti -tai situacija su laiku tik blogės.Taigi belieka susidėti pliusus,minusus ir taškučius ant "i" ...
Atsakyti
Nežinau ar tiks mano pavyzdys, bet papasakosiu kaip vieną kartą ir visiems laikams užčiaupiau savo dabar jau ex, dėl rūbų dažymųsi ir pan dalykėlių. Aš labai ramiai paaiškinau, kad dažausi visai ne kt vyrų, o dėl jo. Juk jis nenorėtų, kad visos kt merginos manytų, ką toks "auksas" veikia su tokia baisia ir pilkia mergina?! Juk nuvilios paskui biggrin.gif Ir ar jis nenorėtų, kad visi draugai pavydėtų, kad tokią gražią moterį turi šalia? Atsakė, kad nu taip suprantu ir t.t. paburbėjo kažką, bet daugiau tokių priekaištų nesulaukiau tongue.gif
P.S. Išsiskyrėme būtent dėl pavydo. Negaliu pakęst kai žmonės laiko kt žmones savo nuosavais daiktais. O norint sugreišinti galima ir vienuolyne per 5 minutes... Tik noro reik biggrin.gif

O dėl pasakymo, kad myli tai ir pavydi, tai "dėjau" aš ant tokios meilės.
Pasakyčiau kitaip, jei myli tai ir pasitiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 18 rugpjūčio 2009 - 09:54
Forget The Pain - drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano drauge pasakojo kaip jos ex pavyduliaudavo : ji, noredama paziureti ka siandien rodys per telika, atsivercia vietini laikrastuka, o draugas iskart prisistato ir uja ja kad toji jau skaito pazinciu skyreli, kurio net nera tame laikrastyje...cia tik viena mazute pavydo scenu..

kazkada tai buvo kosmaras, dabar jau galime is to pasijuokti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaskurkada @ 2009 08 18, 13:57)
mano drauge pasakojo kaip jos ex pavyduliaudavo : ji, noredama paziureti ka siandien rodys per telika, atsivercia vietini laikrastuka, o draugas iskart prisistato ir uja ja kad toji jau skaito pazinciu skyreli, kurio net nera tame laikrastyje...cia tik viena mazute pavydo scenu..

ziauru
Atsakyti
QUOTE(virginija54 @ 2009 08 04, 18:24)
Labas visoms,
registravausi kad papasakociau jums apie savo drauga, visa diena internete ieskojau paaiskinimu kas su juo darosi, radau keleta, net nesitiki.
Turejom pas draugus vakareli sode, sventem keturiese, viskas linksma gerai, uzejome pas kitus draugus, visi jau linksmi, as gal net per daug(zinau, negrazu) esme ta kad gryzus i soda pas pirmus draugus, jis man pradejo prikaisioti tos kitos drauges vyra, kad kalbinau, kad mano iskirpte per didele, kad sypsausi, na ir pradejo plesti nuo manes visus rubus, ismete i pieva, drauge atnesa surinkus jis vel ta pati daro, paskui suka i deki, neleidzia renktis, tipo jis man pries drauge padarys geda, man geda kad as per daug isgeriau nes ji tokia nervinu (jis pats tokiam paciam stovy), panasi situacija buvo pries trys metus, nepatinejo kad buvau pas drauge su suneliu, pavydas siaubingas, neapsirengsiu kaip as noriu, tai iskirpte, tai bamba, tai per trumpas rubas. prie juros daugiau nieko nemato tik mano maudymkes lemenuka ar jis nepasmuko, visur einame kartu, yra galimybe buti pas mane darbe, tai po darbo visad pas mane sedi, kartu mes sesi metai, gyvename du metus, abu tureja po pirma santuoka, nesupazindines manes nei su tevais nei su draugais, kazkur slypi paslaptys ar kas, o tu jo poelgiu isvis paaiskinti negaliu, kaip jus manote, cia gal psichologinis sutrikimas, noras valdyti kita zmogu, pilnumoje pasisavinti?

neverta saves zeminti ir kesti tokio elgesio
Atsakyti
Jei vyras per daug pavydus, tai nei apraminsi, nei pakeisi jo.. be sansu. Pirmaji vyra toki turejau doh.gif , tai budavo pvz.: "kam nagus lakuojies", "pries ka dazaisi", arba ne duok dieve i ka nors gatvej labiau paziuresiu arba kas nors uzkalbins mane blink.gif , o jei namo grisiu truputi veliau nei planavau, tai namie toki morala isklausysiu g.gif
Megstu laisve ir nekenciu kai kas nors bando ja atimti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milana: 25 rugsėjo 2009 - 19:54
Manasis irgi sako prieš ką čia dažaisi ar reika to. Tiesą pasakius, nekreipiu į jį dėmesio. Man reikia, aš ir dažausi, ir iš jo pinigų dar ir dažų nusiperku.
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2010 03 26, 22:50)
Man reikia, aš ir dažausi, ir iš jo pinigų dar ir dažų nusiperku.

Cia gerai pasakyta thumbup.gif
As manau,kad su pavydu reikia kovoti tuo paciu..
Atsakyti
QUOTE(kaskurkada @ 2009 08 18, 14:57)

net neisivaizduoja kaip taip gali but doh.gif bigsmile.gif

mano ex visai nepavydus buvo ax.gif iseidavau i kluba,ir rasdavau ramiai knarkianti biggrin.gif sakydavo pasitikiu tai ir nepsichuoju....o kai noresi visada rasi kaip ir ka....tas tai taip,na bet moteris manau vistiek geriau jauciasi kai mato kazkoki sveika pavyduka smile.gif ,zinoma netokius kur cia aprasot schmoll.gif o as buvau prie pavydesniu,net nzn kodel.... smile.gif
Atsakyti