As pavydi,o manasis beveik nepavydus. Jis galetu buti ramus jei buciau kokiam klube,o as va plaukus tikriausiai rauciaus jei eitu jis i kluba

jie gal visi anksciau ar veliau jeigu savo moteri myli, tai pavyduliauja. maniskis kad tikrina telefona ir skambineja tikrindamas jau senei pripratau, as labai juoktis pradedu, ir sakyt jam- "uoj kaip negrazu, ar nesarmata tau"
ir visokiu pan sakau
bet neperseniausiai grasint jau pradejo
sako suzinosiu kad kita turi uzmusiu, sukaposiu ir nemunu paleisiu
as tik labai skaniai pasijuokiu. sakau jam kad as irasysiu jo pakalbi
neemu istikruju i galva. kai neturiu jokio kito tai ir nerimas neema kad uzmus

Kaip reaguoti, nuraminti? Niekaip, jei pavydas kilo del priezasties. Telieka laukti, nes igauti pasitikejima prireikia labai daug laiko, o sugriauti - uztenka akimirkos.
Jei pavydas "siaip sau", tai reiktu spresti sia problema kuo greiciau, nes tai jau nenormalu. Ir tik nereikia teisintis, kad "labai myli, del to pavydi" ir t.t. Tokiom pasakom patikes tik vaikai.
Jei pavydas "siaip sau", tai reiktu spresti sia problema kuo greiciau, nes tai jau nenormalu. Ir tik nereikia teisintis, kad "labai myli, del to pavydi" ir t.t. Tokiom pasakom patikes tik vaikai.
Maniskis arba nepavydus, arba labai save tramdo ir stengiasi to neparodyti.
Tikrai nesu sulaukusi jokios pavydo scenos is savo vyro (
tikrai zinau, kad myli mane, nes nepamirsta, nei palepinti, nei tuos svelnisu zodelius pasakyti
), nors ir einu su draugem susitikti ir pasilinksminti "tik tarp musu mergaiciu", labai ilga laika dirbau vyriskam kolektyve
. MB
labai tolerantiskas ir pasitiki manimi, nekabinu jam makaronu, jis man taip pat, tiesiai sviesiai vienas kitam pasakom kur einam ir su kuo, bet visada vienas kito paklausiam ar tikrai nieko pries!
As taip pat nieko blogo nepatau kai vyras bendrauja su kolegem ar kitom moterim (pvz.: mano draugem), nes tai tik mandagus draugiskas bendravimas. Manau yra labai svarbus toks dalykas kaip - pasitikejimas, tada nebus nei pavydo scenu, nei telefonu ar email'u tikrinimu.

As taip pat nieko blogo nepatau kai vyras bendrauja su kolegem ar kitom moterim (pvz.: mano draugem), nes tai tik mandagus draugiskas bendravimas. Manau yra labai svarbus toks dalykas kaip - pasitikejimas, tada nebus nei pavydo scenu, nei telefonu ar email'u tikrinimu.
Girdejau anekdota:
90 proc.Sudano vyru i klausima-"ka darytumete namie rade nepazistama vyriski?",atsake-"uzmusciau".
Nekoks gyvenimas ten santechnikams...
90 proc.Sudano vyru i klausima-"ka darytumete namie rade nepazistama vyriski?",atsake-"uzmusciau".
Nekoks gyvenimas ten santechnikams...
QUOTE(Rasselė @ 2010 06 04, 16:12)
Mano vyras yra pavydus ir nesveikai
net su buvusiomis bendradarbėmis negaliu nueiti i kavinę paplepėti
o apieklubą aš jau nešneku,kad aš eičiau o jis namie lauktų.Va ir dabar tėvai žada važiuoti atostogauti siūlo ir man su vaiku važiuoti tai neaišku kaip čia bus.Nu gaila realybė tokai pavydas nesveikas.Gėda ir kam pasakyti.Darbe jei būdavo organizuojami kokie pasilinksminimai turėdavau sugalvoti kokią priežastį kad neičiau.

Kaip apie mane butum pasakojus...

Oj kiek as pavydo scenu esu iskentejusi. Viena karta pirkau dukrai ledu is ledu masinos, tuo momentu paskambino brangusis, pasakiau, kad tuoj grisiu. Abi parlekeme, isedome i masina, ir as geros nuotaikos, klausiu dukrytes ,, kas ta ledu nupirko? '' laukiau atsakymo ,, mamyte '', bet staiga ji sako ,, dede ''
Manajam to uzteko. As jai pirkau ledus, bet dede pardavejas. Siaubas kazkoks!

Manajam to uzteko. As jai pirkau ledus, bet dede pardavejas. Siaubas kazkoks!

Man tas pats negaliu net su draugem su susitikt.. ypac su viena susibiciuliavom, inai yra mano grupioko zmona. tai pavydz vyras sako su kuo bendrauji kazin.. o ka kalbet kai tikrin sms ar skambucius. O jei skambin koks nzn numeris tai tragedija jam atem mobilu. arba liepa kalbet su garsekalbiu man... ka kalbet anksciau net i baznycia neisleisdavo o ir dabar skaiciuoja aika kiek laiko uzgaistu kol gristu.. karta net su masina lauke kol iseisiu is baznycios sekmadieni.. ziauru kartais net i depresija nusivarau jauciuos nelaiminga.. ka kalbet apie grupes sventes.. net kalbos nera.. per ji net grupe mane nustume i sali. galvoja kad keistuole..
O nesijauciat suvarzytos? Tos kurios net negali iseiti su draugem kavos isgerti..Manau viskas turi ribas,bet kai tas ribas perzengia jau nesveikas pavydas,tai reikia ieskoti iseities..Gyvenimas tik vienas,kuriuo reikia dziaugtis.
MB ir pavydus,bet proto ribose,o jei taip pat prieitume riba,manau reiktu sprest drastiskai..
Papildyta:
Jusu vyrui reikia pagalbos..
Uzjauciu Jus tikrai labai..
MB ir pavydus,bet proto ribose,o jei taip pat prieitume riba,manau reiktu sprest drastiskai..
Papildyta:
QUOTE(izide_69 @ 2010 11 28, 10:07)
Man tas pats negaliu net su draugem su susitikt.. ypac su viena susibiciuliavom, inai yra mano grupioko zmona. tai pavydz vyras sako su kuo bendrauji kazin.. o ka kalbet kai tikrin sms ar skambucius. O jei skambin koks nzn numeris tai tragedija jam atem mobilu. arba liepa kalbet su garsekalbiu man... ka kalbet anksciau net i baznycia neisleisdavo o ir dabar skaiciuoja aika kiek laiko uzgaistu kol gristu.. karta net su masina lauke kol iseisiu is baznycios sekmadieni.. ziauru kartais net i depresija nusivarau jauciuos nelaiminga.. ka kalbet apie grupes sventes.. net kalbos nera.. per ji net grupe mane nustume i sali. galvoja kad keistuole..
Jusu vyrui reikia pagalbos..
Uzjauciu Jus tikrai labai..
oho, aš galvojau kad maniškis pavydus, bet kai pasiskaičiau čia... nesuprantu, kaip kai kurios ištveria
manasis tai pristoja, klausinėja kur su kuo, ne duok dieve kam facebook'e nuotrauką patiks ar pakomentuos, bet veiksmų tai jokių nesiima, tfu tfu...