Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(ingridukas @ 2006 11 27, 17:47)
Maniskiui irgi uzeina kartais pavydo scenos,tam as kaskada seniai pati daviau pagrindo,bet jau tiek metu praejo ir vistiek nerimsta,bandau irodinet kad jis man vienintelis.......tai vistiek savaip persuka doh.gif

labai pazistama situacija.....tik man pavydi to kas buvo kai jo net nepazinojau.. ir kaip viena forumiete sake, aplamai tai "visos jos tokios"
sunku....
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2007 01 10, 16:43)
O man kartais norisi,kad pavydetu.Toks jausmas,kad jam visai nerupi ka as darau.Nors ka gali zinot,jis zmogus uzdaras.Gal kada ir pratruks.

nu va ir man tas pats, kaip jam ta pavyda sukelt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 11, 10:14)
nu va ir man tas pats, kaip jam ta pavyda sukelt? g.gif

Nevarykit dievo į medį, bo kai pradės trumpus sijonus ir kosmetiką per balkoną svaidyt...
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 01 11, 09:19)
Nevarykit dievo į medį, bo kai pradės trumpus sijonus ir kosmetiką per balkoną svaidyt...

nu cia tai virsune butu ph34r.gif taigi pirksiu viska nauja biggrin.gif nemastantys doh.gif ...
nu nezinau iki kokio lygio turi daeiti pavydas,kad svaidyti daiktus per balkona g.gif jiems ka gaila kad zmona grazi bigsmile.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 11, 09:34)
jiems ka gaila kad zmona grazi bigsmile.gif ....

Kuo toliau, tuo daugiau tai kainuoja... Galime pereiti prie temos - "Šykštus vyras" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 11, 09:47)
Kuo toliau, tuo daugiau tai kainuoja... Galime pereiti prie temos - "Šykštus vyras" smile.gif

nori tureti -investuok biggrin.gif ...pavydus vyras,sykstus vyras g.gif -anomalijos kazkokios...nepazistu tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 17, 15:11)
Paskutiniu metu vyrą dažnai užplūsta pavydo priepuoliai. Priėjom jau iki to, kad nuolatos esu tikrinama ar esu darbo vietoje, per kiek laiko parvažiuoju namo, ir taip toliau. Bandau ir juokais viską nuleisti, ir pykti, ir gražiuoju kalbėti. Neturiu dėl ko teisintis ir aiškintis, tai kartais jau nebežinau kaip reaguoti.

AS irgi labai neapkenciu kai kontroliuoja mane ... jau ne karta bandziau graziuoju kalbet , kartais ir saukti .. o jis vis na tai as tave myliu ir saugau doh.gif
Atsakyti
Mano irgi pavydus.Neduok Dieve kas paziures,eina ir burba doh.gif O jei dar net atsisuks,tai ir paklaus ko jis ziuri gal foto zmonos nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 01 11, 10:19)

kad sukelt pavyda nebutini kosmetika ir trumpas sijonas, uztenka skambucio. kai tu sneki ir paslaptingai sypsaisi, nueini i kt kambari kad jis negirdetu pokalbio, susidomes tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 17, 15:11)
Paskutiniu metu vyrą dažnai užplūsta pavydo priepuoliai. Priėjom jau iki to, kad nuolatos esu tikrinama ar esu darbo vietoje, per kiek laiko parvažiuoju namo, ir taip toliau. Bandau ir juokais viską nuleisti, ir pykti, ir gražiuoju kalbėti. Neturiu dėl ko teisintis ir aiškintis, tai kartais jau nebežinau kaip reaguoti.

Pavyduoliai tikrai nemalonus dalykas. Ypač pavydas be jokios priežasties.
O jei pamėgint tokį variantą. Yra toks rusiškas posakis "klyn, klynom vyšibajut".
Net jei vyras ir nedirba, nemanau, kad visą dieną sėdi namuose.
Pradėk elgtis taip pat. Patikrink, kada nėra namuose. Detaliai išklausinėk, kur ir kodėl buvo. Ar tikrai ten reikėjo tiek laiko būti? Apuostyk, ar nesijaučia moteriškų kvepalų kvapo. Ir taip bent kurį laiką. Jei nėra beviltiškas pavyduolis ir turi šiokį tokį jumoro jausmą - gali padėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2007 01 19, 10:40)
Pavyduoliai tikrai nemalonus dalykas. Ypač pavydas be jokios priežasties.
O jei pamėgint tokį variantą. Yra toks rusiškas posakis "klyn, klynom vyšibajut".
Net jei vyras ir nedirba, nemanau, kad visą dieną sėdi namuose.
Pradėk elgtis taip pat. Patikrink, kada nėra namuose. Detaliai išklausinėk, kur ir kodėl buvo. Ar tikrai ten reikėjo tiek laiko būti? Apuostyk, ar nesijaučia moteriškų kvepalų kvapo. Ir taip bent kurį laiką. Jei nėra beviltiškas pavyduolis ir turi šiokį tokį jumoro jausmą - gali padėt.  biggrin.gif

biggrin.gif

O šiaip tai mano buvęs irgi buvo pavydus... Pasirodo, pats tik progą rasdavo... O aš maniau, kad sėdi namie...
Atsakyti
Mano draugas buvo labai pavydus, is pradziu labai pergyvenau, paskui specialiai nekreipdavau demesio ir galu gale pradedavau pirma pasakoti kaip mane kas kur kalbino ir panasiai - jam nervai neatlaike ir viena diena paprase manes nebepasakot nieko kas su priesinga lytim susije:lotuliukas: beje manim jis pasitikejo - jam tik atrode kad kiti nori mane pasivogti.. lyg kitu moteru aplink nebutu biggrin.gif taip dabar ir gyvenam - as jam nieko nepasakoju, jis ir neklausineja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesyte: 25 sausio 2007 - 12:46