Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

Aš tai visada pasakau, kas man akį pamerkė ar kokį žodį pasakė ax.gif Jis tada didžiuojasi, kad aš esu graži ax.gif . O pavydo scenų nekelia, nes pasitiki manim pilnumoj. Kaip ir aš juo. Negalėčiau gyventi su žmogum, kuris manim nepasitikėtų, ir kuriuo aš nagalėčiau pasitikėti....
Atsakyti
o mano vyras graziai pavydus:)))mes nuo pat draugystes pradziu pasikalbejome kad vienas kitam viska leidziame tik su protu:)tj db mes susituoke jau puse metu..na dar neilgai bet:)pavydo scenu iskyla tik juokais:)o as jam pasakau tu eik pas svetimas kiek tik nori tik man pranesk:)kad is svetimu nesuzinociau:)tj to ir uztenka:)))labai sauniai sutariam:))
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2007 01 25, 13:53)
Aš tai visada pasakau, kas man akį pamerkė ar kokį žodį pasakė  ax.gif  Jis tada didžiuojasi, kad aš esu graži  ax.gif . O pavydo scenų nekelia, nes pasitiki manim pilnumoj. Kaip ir aš juo. Negalėčiau gyventi su žmogum, kuris manim nepasitikėtų, ir kuriuo aš nagalėčiau pasitikėti....

As irgi anskciau galvojau kad vyrai tokie - na kad jei kas ju 'panas kabina' tai jie dziaugias, nes reiskias kad jos grazios, bet mano draugui sake visiskai tas pats ka kiti apie mane mano, atseit koks jam skirtumas kad as grazi antanui ir petrui, jei as jam pati graziausia tai pati graziausia ir nereikia kitu vertinimu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2007 01 19, 11:40)
Pavyduoliai tikrai nemalonus dalykas. Ypač pavydas be jokios priežasties.
O jei pamėgint tokį variantą. Yra toks rusiškas posakis "klyn, klynom vyšibajut".
Net jei vyras ir nedirba, nemanau, kad visą dieną sėdi namuose.
Pradėk elgtis taip pat. Patikrink, kada nėra namuose. Detaliai išklausinėk, kur ir kodėl buvo. Ar tikrai ten reikėjo tiek laiko būti? Apuostyk, ar nesijaučia moteriškų kvepalų kvapo. Ir taip bent kurį laiką. Jei nėra beviltiškas pavyduolis ir turi šiokį tokį jumoro jausmą - gali padėt.  biggrin.gif

va sitas patarimas tai visu geriausias, mano atveju padejo. kai pradejau draugauti su dabar jau vyru, tai jis bande neleisti man su draugem i klubus iseiti ir siaip visais budais pavyda reiske, tipo bijojo prarasti. is pradziu tai buvo malonu, bet paskui doh.gif doh.gif
tai man kazkaip smegenys suveike ir taip ji uzknisau- skambinedavau vakare, nurodziau, kad po sesiu vakaro be manes su draugais negali iseiti is namu, skambindavau i namu tel ir jis turedavo pakelti, iskeldavau scena, jei zvilgteledavo bent jau i mergina kokia (o jis megsta pasidairyti ir man realiai visai negaila), liepiau istrinti anketas pazinciu svetainese, nors jis ten tik ant bajerio buvo idejes. uzknisdavau klausimais- kas? kaip? kur? kada? ir viska dariau labai rimtai, net persistengiau truputi. blush2.gif tai jis ne tik kad pamirso mane kontruoliuoti, bet ir dar dabar prikaisioja, kad as nesveikai pavydi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tikrai ne, viskas tik suplanuota gynyba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2006 03 23, 15:50)
Patikėkit mielosios jūs ne vienos tokios schmoll.gif
Mano vyras irgi pavydus, džiaugiuosi tuom, kad dar nekontroliuja kur su kuom ir kada buvau, tik bijau, kad taip nenutiktu metams bėgant.... scare.gif

galvojau,kad mano vyras vienintelis kuriam protas susuka galva baisaus pavydo mirksiukas.gif bet gi jusu nemazai turinciu pavydziu vyru verysad.gif maniskis-tai net per gimtadienius sveciuose , jei kas iskviecia sokt , pradeda priekaistaut schmoll.gif ir ne siaip sau ,o iki asaru. doh.gif ivairiais zodeliais...tu tokia,anokia ir pan. doh.gif baisu, geda.......
Atsakyti
Maniškis taip pat pavydus buvo, tiesą sakant ir aš pavydi buvau blush2.gif bet kažkaip išaugom iš to amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 05 11, 12:43)
Maniškis taip pat pavydus buvo, tiesą sakant ir aš pavydi buvau  blush2.gif  bet kažkaip išaugom iš to amžiaus.

Jūsų amžius dabar toks, kad jau nebėra ko pavydėti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 11, 12:01)

Nori įgelt?
Atsakyti
Sunku turėtų būti su tokiu vyru, kuris seka kiekvieną žingsnį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 17, 17:59)
maniskis irgi pavydus,kartais net nesveikai.pvz jei klausia kur ir su kuo buvau,tai savo atsakyma turiu pakartoti jam kelis kartus,papasakoti nuo a-z ka as veikiau.jo pavydau priezasciu as nezinau,gal labiau jo pavydas yra del nepasitikejimo manimi,nes dar tada kai draugavom,as jam 2 kartus pamelavau blush2.gif dabar del to labai gailiuosi,jis ta man daznai primena,tada susipykstam.jis pats sako,kad negali niekaip to pamirsti,nors man pamelaves yra tikrai ne karta.vardan sventos ramybes,as be jo niekur neinu,iskyrus diena su vaiku i lauka,miesta ar parduotuve,o jei vakare einam i lauka paskambinu ir paklausiu kada grys,nenoriu kad gryzes po darbo nerades manes namie,pradetu man sneketi kad as gal bare kokiam buvau ar susitikus su kuom nors. g.gif ir jei dabar skaitytu ka as rasau manau supyktu ........ verysad.gif

Nu toks vaizdas kad mano istorija pasakoji,skirtumas tik tas kad as jam niekada nieko nemelavau ir to jo pavydo priezasciu nesuprantu.Na manu kad is seimos jis tai atsinese,nes jo mama(amzina atilsi)10 metu teva apgaudinejo tai gal del to g.gif Bet kartais tas jo pavydas taip uzknisa,kad atrodo sjausiu iji ir lai gyvena vienas su savo pavydu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 11, 13:01)

Prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
zinokit ir maniskis pavydus, o anskciau toks tikrai nebuvo. prikaisioja visus, katik gali - net savo geriausius draugus doh.gif

o del to dalyko, kad jei pats itarineja, tai ir pats suka i kaire, tai as sutinku. tai buvo ir man, kazkada tai mane laba stipriai pradejo itarinet maniskis, kontroliuot ir pan, ko anksciau tikrai nebuvo, ir po puses metu isaiskejo, kad jis pats susitikinejo su kita visa ta laika doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif tada tai jau soka buvau gavus, nes as linkus zmonemis pasitiket, ir net ne i galva man tokia mintis, kad jis taip gali padaryt doh.gif doh.gif doh.gif
zodziu, tokia mano patirtis g.gif
Atsakyti