QUOTE(TetisG @ 2007 01 19, 11:40)
Pavyduoliai tikrai nemalonus dalykas. Ypač pavydas be jokios priežasties.
O jei pamėgint tokį variantą. Yra toks rusiškas posakis "klyn, klynom vyšibajut".
Net jei vyras ir nedirba, nemanau, kad visą dieną sėdi namuose.
Pradėk elgtis taip pat. Patikrink, kada nėra namuose. Detaliai išklausinėk, kur ir kodėl buvo. Ar tikrai ten reikėjo tiek laiko būti? Apuostyk, ar nesijaučia moteriškų kvepalų kvapo. Ir taip bent kurį laiką. Jei nėra beviltiškas pavyduolis ir turi šiokį tokį jumoro jausmą - gali padėt.
va sitas patarimas tai visu geriausias, mano atveju padejo. kai pradejau draugauti su dabar jau vyru, tai jis bande neleisti man su draugem i klubus iseiti ir siaip visais budais pavyda reiske, tipo bijojo prarasti. is pradziu tai buvo malonu, bet paskui
tai man kazkaip smegenys suveike ir taip ji uzknisau- skambinedavau vakare, nurodziau, kad po sesiu vakaro be manes su draugais negali iseiti is namu, skambindavau i namu tel ir jis turedavo pakelti, iskeldavau scena, jei zvilgteledavo bent jau i mergina kokia (o jis megsta pasidairyti ir man realiai visai negaila), liepiau istrinti anketas pazinciu svetainese, nors jis ten tik ant bajerio buvo idejes. uzknisdavau klausimais- kas? kaip? kur? kada? ir viska dariau labai rimtai, net persistengiau truputi.

tai jis ne tik kad pamirso mane kontruoliuoti, bet ir dar dabar prikaisioja, kad as nesveikai pavydi

bet tikrai ne, viskas tik suplanuota gynyba