Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 05, 14:52)
ŽVAIGŽDĖTA...ačiū  už visas tas nuorodas smile.gif
Norėjau taip padaryti bet nemoku tos įterpimo žymos padaryti...taprasme kad rodytu linko pavadinimą blush2.gif

Pacituoji žinutę su nuorodom ir quotus ištrini.
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 05, 14:34)

Hmmm.. ta prasme labai gerai zinom? .. na gal ta prasme kad pvz siandien kepiau blynus ir kita kuri nors ismestu man kortas apie sios dienos ivykius, ar taip supratau?

Kažkas tipo to.

Va šiandien važiavau, kur nebuvau senokai, ir dar kai kur važiuosiu ax.gif Norit bandyt laimę? Kur buvau ir kur būsiu, ką veikiau/veiksiu?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 05, 14:34)

Hmmm.. ta prasme labai gerai zinom? .. na gal ta prasme kad pvz siandien kepiau blynus ir kita kuri nors ismestu man kortas apie sios dienos ivykius, ar taip supratau?

O ka, be blynu daugiau nieko gyvenime nevyksta? smile.gif Yra ivairios darbines situacijos ir tie patys santykiai su giminem, kaimynais, draugais, bendradarbiais...Bet tokios, kurios yra aiskios, o ne is lempos istrauktas koks nors eilinis bernas ir klausiama - kokios perspektyvos. Galima ir taip delioti, bet kas garantuos, ka tas bernas istiesu galvoja ir planuoja. Galima paanalizuoti-paprognozuoti koki nors ivyki, kuris ivyks ant dienu, o po to pasiiskinti, kaip kortos atspindejo ta ivyki....Daugiau fantazijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 05, 15:07)
O ka, be blynu daugiau nieko gyvenime nevyksta?  smile.gif

Nu cia pavyzdys lotuliukas.gif pavyzdys buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirma i galva sovusi mintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 05, 15:52)

Ragainaite sveika prisijungusi..beja kokiaturi kalade? smile.gif

Ačiū visoms už šiltą priėmimą smile.gif Vakar knygyne nusipirkau lietuvišką Lidijos Staub knygą "Taro kortų veidrodyje", jos gale buvo išsikirpimui skirtos taro kortos.
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 10 05, 15:26)
Ačiū visoms už šiltą priėmimą  smile.gif  Vakar knygyne nusipirkau lietuvišką Lidijos Staub knygą "Taro kortų veidrodyje", jos gale buvo išsikirpimui skirtos taro kortos.

Jei skaitai rusiskai arba angliskai, tai lietuviskaja literatura geriau apeik ratais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 10 05, 15:26)
Ačiū visoms už šiltą priėmimą  smile.gif  Vakar knygyne nusipirkau lietuvišką Lidijos Staub knygą "Taro kortų veidrodyje", jos gale buvo išsikirpimui skirtos taro kortos.

haha ir aš turiu jas.. Tai per nepilnus du menesius būrimo ir tyrinėjimo ir lietimo ir susidraugavimo nudrožiau kaip reikalas jas biggrin.gif Bet nieko...tuoj tuoj naujas pirksiu smile.gif O ištikro geras pasirinkimas pradžiai mano manymo klasikinė Vaito kaladė smile.gif Aiškiai matosi simboliai... Nežinau kaip kiekviena mergina ,,susidraugauja'' ir ,, susikalba'' su kortomis.. Bet aš jau kažkaip vis drąsiau ir drąsiau mintis reiškiu.. Aišku pripratau interpretacijas rašyti.. bet būna užbėga kokai drauge tai ir šneku... smile.gif Ir iš tų trijų kortų stengiuosi kuo daugiau info pateikti tiek sau, tiek ir kitam žmogui smile.gif o reikšmių jų yra daug kur ir aišku reikia mokėti manau atsirinkti jas..su laiku kaip ir Chiromantė man kažkada minėjo, kad išmoksiu paskui vėliau ir tas kortas susieti.. Na ir neblogai gan sekasi..
Vat po piet sulaukiau druagės skambučio.. ką jai sakiau prieš geras tris savaitės... ir sako įsivaizduoji kortos nemelavo bigsmile.gif Aišku aš to fakto jai nekonstatavau, kaip ekstrasensė kokia iš uralo kalnų... reiškias po biški visgi progresas yra šioks toks.... o ir būna kaip pamatau korta kokią arba kortų derinį tai kartais ir nuojauta pakužda, bet su ta nuojauta aišku aš atsargiai elgiuosi..visgi labiau atsižvelgiu į reikšmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 05, 15:44)
Jei skaitai rusiskai arba angliskai, tai  lietuviskaja literatura geriau apeik ratais  smile.gif

ka galetum mokinukei pasiulyti is anglisko literaturos?
Beja didziausia mokytoja su mokytoju diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot ar galima klausti pradedant zodziu "Ka ..", na pvz. ka veiksiu ryt vakare? g.gif
Atsakyti
na pabūsiu tas bandomasis triušis vardan praktikos. Tai klausimas būtų toks:

kas mane sieja (kokie santykiai darbiniai, profesiniai, meilės ir pan.) su vyru M?
Kas sieja su vyru E?
ir kas sieja su vyru S?

4u.gif
Atsakyti
Pakartoju ankstesni klausima, gal zinot ar galima klausti pradedant zodziu "Ka ..", na pvz. ka veiksiu ryt vakare? g.gif
Ar galima klausti su laiko nusakymu? ta prasme ar galima klausti "ka veiksiu penktadieni vakare"?

Skm, butinai pabandysiu, bet siandien nebeturesiu laiko, tad ryt ryte pasistengsiu ax.gif
Kada kai saus i galva ir as pabusiu tuo svelniakailiu triusiuku blush2.gif smalsu juk kas ka pasakys tongue.gif
Atsakyti
Galit istraukt ka veiksiu vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 05, 18:48)
Galit istraukt ka veiksiu vakare  biggrin.gif

Kad pasiūlymų jau n ir niekas netraukia irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 05, 17:02)
Pakartoju ankstesni klausima, gal zinot ar galima klausti pradedant zodziu "Ka ..", na pvz. ka veiksiu ryt vakare? g.gif
Ar galima klausti su laiko nusakymu? ta prasme ar galima klausti "ka veiksiu penktadieni vakare"?

Aišku, galima.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 05, 17:02)

Skm, butinai pabandysiu, bet siandien nebeturesiu laiko, tad ryt ryte pasistengsiu  ax.gif
Kada kai saus i galva ir as pabusiu tuo svelniakailiu triusiuku  blush2.gif smalsu juk kas ka pasakys tongue.gif

Klausei, ar teisinga linkme eini - tai va - neteisinga smile.gif ne egoistiskai lauk kol tau kas padelios, o naudokis proga ir deliok visoms, kas tik uzduoda klausimus...Juk tavo tikslas - jei teisingai suprantu - ne gauti nemokama smalsumo patenkinima, o ismokti skaityti kortas. Tai kokia nauda gauni is to, kad kas nors tau pasakys apie kokio nors berno "jausmus"? Va - skm klausimas labai geras - kiekvienam asmeniui istruk kad ir po viena korta ir bandyk ivardinti, kokio pobudzio santykiai sieja...Kai skm atsakys, kaip yra istiesu, tada kartu galima analizuoti, kodel viena ar kita korta supratai vienaip ar kitaip. Esu tikra, kad parodys teisingai - esme tame, kaip tu jas issiaiskinsi smile.gif Stai toks ir yra pradinuku mokslas, o ne amzinas - "padeliojau, ka man jaucia vakar kabake sutiktas pusgirtis vaikinas-jauciu, kad tai antra mano pusele - ar matote mano ateiti su juo ir kiek vaiku turesime"...nu mazdaug taip biggrin.gif Naudos mokslams - minus NULIS.
Atsakyti