QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 10 05, 15:26)
Ačiū visoms už šiltą priėmimą

Vakar knygyne nusipirkau lietuvišką Lidijos Staub knygą "Taro kortų veidrodyje", jos gale buvo išsikirpimui skirtos taro kortos.
haha ir aš turiu jas.. Tai per nepilnus du menesius būrimo ir tyrinėjimo ir lietimo ir susidraugavimo nudrožiau kaip reikalas jas

Bet nieko...tuoj tuoj naujas pirksiu

O ištikro geras pasirinkimas pradžiai mano manymo klasikinė Vaito kaladė

Aiškiai matosi simboliai... Nežinau kaip kiekviena mergina ,,susidraugauja'' ir ,, susikalba'' su kortomis.. Bet aš jau kažkaip vis drąsiau ir drąsiau mintis reiškiu.. Aišku pripratau interpretacijas rašyti.. bet būna užbėga kokai drauge tai ir šneku...

Ir iš tų trijų kortų stengiuosi kuo daugiau info pateikti tiek sau, tiek ir kitam žmogui

o reikšmių jų yra daug kur ir aišku reikia mokėti manau atsirinkti jas..su laiku kaip ir Chiromantė man kažkada minėjo, kad išmoksiu paskui vėliau ir tas kortas susieti.. Na ir neblogai gan sekasi..
Vat po piet sulaukiau druagės skambučio.. ką jai sakiau prieš geras tris savaitės... ir sako įsivaizduoji kortos nemelavo

Aišku aš to fakto jai nekonstatavau, kaip ekstrasensė kokia iš uralo kalnų... reiškias po biški visgi progresas yra šioks toks.... o ir būna kaip pamatau korta kokią arba kortų derinį tai kartais ir nuojauta pakužda, bet su ta nuojauta aišku aš atsargiai elgiuosi..visgi labiau atsižvelgiu į reikšmes
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 05, 15:44)
Jei skaitai rusiskai arba angliskai, tai lietuviskaja literatura geriau apeik ratais
ka galetum mokinukei pasiulyti is anglisko literaturos?
Beja didziausia mokytoja su mokytoju diena