Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

O klausykit... Gal kas galit pasakyt plius minus-koks esminis skirtumas tarp lernomad ir taro? Kodėl būtent taro tokios populiarios?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 17:38)
na pabūsiu tas bandomasis triušis vardan praktikos. Tai klausimas būtų toks:

kas mane sieja (kokie santykiai darbiniai, profesiniai, meilės ir pan.) su vyru M?
Kas sieja su vyru E?
ir kas sieja su vyru S?

4u.gif

tokia is manes ir praktikante, bet idomu, mokausi, todel bandau, siaip labai nedrasu, nes tikrai zinau, kad prasausiu toli toli i lankas, bet nebandant neismoksiu.
Su vyru M- na, tai turbut jusu virsinikas, arba tetis? Manau,kad tai valdinga asmenybe, grieztas,bet patikimas zmogus, mokantis priimti sprendimus,megsta dominuoti. Na kaip as suprantu tai ne meiles rysiai jus sieja.
Vyras E- sunku pasakyti. Kazkodel atrodo,kad jus su siuo vyru nemenkai susipykusi, bet turbut cia labai nugrybavau. smile.gif Gal jusu vyras?
Vyras S- gerasirdis, veiklus zmogus, dar neitin patyres zmogus, gal jusu sunus?
Zodziu, pati susiveliau ,nors kazka bandziau...
Atsakyti
Na mergaites, kadangi noriu objektyvumo, gal kuri ismes korteles man? smile.gif
Kokia santykiu perspektyva su sutuoktiniu? (Situacija-kliutis-ateitis) +patarimo korta.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekotina: 05 spalio 2011 - 20:45
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 16:38)
na pabūsiu tas bandomasis triušis vardan praktikos. Tai klausimas būtų toks:

kas mane sieja (kokie santykiai darbiniai, profesiniai, meilės ir pan.) su vyru M?
Kas sieja su vyru E?
ir kas sieja su vyru S?

4u.gif

Su vyru M

Na su vyru M manau ne kazkokie romantiniai santykiai... gal koks senas pažįstamas galėtų būti...arba draugas bet tikrai ne tas toks sielos,taprasme kur sutaptų jūsų emocinis ir dvasinis bendravimas g.gif Tarp kitko manau, kad su šiuo vyru jūs nesusiduriate gyvenime šiuo metu ir bendravimas yra labai jau mmm paviršutiniškame lygmenyje..

Su vyru E biggrin.gif Na manau t gal Jūsų vaikas blink.gif Nu bent jau taip man kužda kortos... nežinau ...nu taip man rišasi ir viskas.. o jei ne, tas manau žmogus gali būt jaunesnis už jumis žymiai.. Manau tai jūsų šeimos narys... doh.gif doh.gif

Vyras S manau jūsų partneris sutuoktinis.... gyvenimo partneris ir t.t smile.gif taigi cia labai trumpai...

Laukiu skm tavo komentaro
Atsakyti
merginos, visada rasykit, kokios kortos krito - is kokio ezokvanto kitoms zinoti, - kodel darot tokias isvadas smile.gif
Atsakyti
oi sorry nenurodziau... pirmu atveju krito tai kiek atgaminu ir apv VIII jega , monetu trys, kardų karalienė apv

2 atveju buvu du pazai ir imperatorienė (dar atkeldama kortas pasiziurejau apacioje esancias) buvo irgi pazas doh.gif ir monetų 6... monetų 6 tai man irgi kartais rišasi su tėvais nežinau kodėl.. biggrin.gif nes man krenta ta korta kaip tėvai padeda finasiškai... lotuliukas.gif

Na o trecias vyras.. kaip atkeliau kortas krito velnias, tauriu du ir dar kazkokia
O kaip traukiau krito Velnias, the lovers ir tauriu10 smile.gif
Atsakyti
pasikartosiu, kuo skiriasi lenormand ir taro? googlė padoraus atsakymo nemeta, čia ko gero reikia žmonių su patirtimi ir/ar per kažkurį laiką susidaryta nuomone. įtariu, jog lenormad- netokios išsamios?
Atsakyti
QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 05, 21:04)
pasikartosiu, kuo skiriasi lenormand ir taro? googlė padoraus atsakymo nemeta, čia ko gero reikia žmonių su patirtimi ir/ar per kažkurį laiką susidaryta nuomone. įtariu, jog lenormad- netokios išsamios?

Daug yra istoriju versiju, bet Taro is pat pradziu buvo skirtos gilioms dvasinems praktikoms, tai simboliu kalba papasakota visa zmonijos evoliucijos istorija, ....Lenorman yra paprastos kortos, skirtos isskirtinai prognostikai (ateities spejimui smile.gif ) - jokiu gilesniu momentu jose nera. Labai trumpai tiek smile.gif Kazkur temose jau buvo toks klausimas ir atsakymas yra kurkas issamesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 05, 21:04)

Skiriasi paveiksliukais wub.gif lotuliukas.gif

Na, o jei rimtai tai info pilna juk yra manau... rašyk Lenormad ir pasikaitinėk istoriją, parašyk Taro ir pasidomėk irgi istorija.. yra pilna info manau... yra tema lenormad kortų supermamose... mirksiukas.gif http://www_taros_lt/...-lenormand.html čia gal kažką rasi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 05, 21:13)
Daug yra istoriju versiju, bet Taro is pat pradziu buvo skirtos gilioms  dvasinems praktikoms, tai simboliu kalba papasakota visa zmonijos evoliucijos istorija, ....Lenorman yra paprastos kortos, skirtos isskirtinai prognostikai (ateities spejimui smile.gif ) - jokiu gilesniu momentu jose nera. Labai trumpai tiek smile.gif  Kazkur temose jau buvo toks klausimas ir atsakymas yra kurkas issamesnis smile.gif

Chiromantei leidus idesiu:
M. Lenormand jokių užrašų apie savo pranašavimo sistemą nepaliko. Kokiomis kortomis pranašavo Lenormand, taip pat tiksliai nežinoma. Manoma, kad tai buvo pačios paprasčiausios žaidimo kortos, nors ir buvo sudariusi astromitologinę 52 kortų kaladę. Pastarąją ji naudojo labai retai. Kasdienėje praktikoje Marija Lenormand naudojo paprastą 36kortų kaladę, kuri, kaip manoma, vėliau buvo papildyta siužetiniais piešiniais. Pranašaudama ji rėmėsi Eteilos sukurtomis taisyklėmis (pavyzdžiui šioje sistemoje buvo ypatinga korta „blanka“, arba signifikatorius, reiškiantis klausiantįjį) M. Lenormand pranašavimo metodai ir technika buvo tik iš dalies atkurta jos mokinių ir pasekėjų.
Šiais laikais Lenormand lengva ranka priskiriama kelių kortų kaladžių autorystė. Tai tapo prancūziškų kortų mantikos fenomenu, todėl dažnai šie pranašavimo būdai vadinami „pranašavimu prancūziškomis kortomis“. Dažniausiai prancūziškų kortų pagrindą sudaro 32 (Marselio orakulo kaladė), 36 (tradicinė Lenormand kaladė) arba 52 kortos, prie kurių pridedamos 2 signifikatoriaus kortos. Pastaroji vadinama didžiaja Lenormand arba astromitologine kalade (Astro Mythological Deck).
Didžioji Lenormand kortų kaladė turi 54 kortas. Tai pilna 52 kortų kaladė (t.y. su dvejetukais) ir 2 signifikatoriais, reiškiančiais klausiančiąją arba klausiantįjį. Kaip pranašauti su šia kortų kalade, išsamiai aprašyta Koletės Silvester Eberli (Colette Silvestre Haiberli) knygoje „Didžioji Lenormand kortų kaladė“ (Le grand jeu de Mlle Lenormand). Šioje knygoje panaudoti ir archyviniai duomenys, kurie išliko po Lenormand mirties.
Pranašavimo principas yra gana paprastas. Mūsų ateitis priklauso nuo dabarties. Kiekvienas žmogus instinktyviai supranta ir negalvoja apie tai, kad jis nuolat pranašauja arba numato ateitį (pvz.: jeigu mes į darbą išėjome aštuntą, tai numatome, kad darbe būsime pusę devynių). Tačiau, kuo veiksmas sudėtingesnis, kuo daugiau faktorių jį veikia, tuo neaiškesnis galutinis rezultatas. Pranašautojas padeda klausiančiajam susivokti savo pasąmonėje ir susigaudyti esamoje situacijoje ir nieko antgamtiško čia nėra.
Šiuolaikinis pranašavimas remiasi intuityviu simbolių suvokimu, vaizdiniais, asociacijomis. Pranašautojas nepateikia galutinių receptų. Jis nukreipia klausiančiojo mąstymą tam tikra linkme, leidžia pačiam vadovautis savo intuicija ir daryti išvadas. Tik tokiu būdu bus gauti konstruktyvūs atsakymai į užduotus klausimus ir klausiančiajam nebus primesta svetima nuomonė.
Be abejo, egzistuoja tam tikra „įgimta programa“, kuri lemia žmogaus likimą (prisiminkime posakį „kam lemta būti pakartam, tas nenuskęs“). Tačiau iš esmės žmogaus gyvenimas susideda iš to, ar jis sugeba pasinaudoti likimo duotomis galimybėmis. Kai vieno ar kito įvykio tikimybė didelė arba tam yra palankios sąlygos, galima teigti, kad taip ir įvyks. Tai vyksta tartum savaime. Tačiau kuo įvykio tikimybė mažesnė, tuo daugiau pastangų žmogus turi įdėti, kad pasiektų norimą rezultatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekotina: 05 spalio 2011 - 21:16
o kada jau man išsiduot? ax.gif ar palaukt dar norinčių pasipraktikuot su mano situacija, ar jau kiekvieną aptart? Gal būtų vis tik logiška kai jau visos norinčios pasisakys, tuomet?
Atsakyti
Man pirmam vyrui krito imperatorius, antram apversta saikingumo korta, treciam kvailio korta ir tada dar viena istraukiau- tauriu karalius. Tai tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 22:25)
o kada jau man išsiduot?  ax.gif ar palaukt dar norinčių pasipraktikuot su mano situacija, ar jau kiekvieną aptart? Gal būtų vis tik logiška kai jau visos norinčios pasisakys, tuomet?

issiduok jau, labai idomu. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriele741: 05 spalio 2011 - 21:27