Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

issiduok jau, labai idomu. wink.gif
[/quote]

na aš čia tokį krūtą klausimą pateikiau ir tik dvi praktikantės, kažkaip dar gaila išsiduot, norėčiau, kad dar bent kelios ištrauktų ax.gif
Atsakyti
isduok isduok......... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekotina @ 2011 10 05, 21:14)
M. Lenormand jokių užrašų apie savo pranašavimo sistemą nepaliko. Kokiomis kortomis pranašavo Lenormand, taip pat tiksliai nežinoma.

Niekas dabar tiesos nezino - Lenorman mokyklose pateikia vienokia versija, bet kas ten zino, kur tiesa....Yra kita versija - ji juk buvo Eteilos mokine ir bure normaliomis Taro kortomis ir tik daug veliau kazkoks gudruolis pasinaudojes jos vardu, sukure tai, ka dabar vadiname lenorman kalade...

Apie pranasavimo mechanizma, jei kam idomu...buvau ir anksciau idejusi. Rimtas straipsnis.

http://www.green-doo....ru/divin1.html
Atsakyti
QUOTE(Ekotina @ 2011 10 05, 21:45)
Na mergaites, kadangi noriu objektyvumo, gal kuri ismes korteles man? smile.gif
Kokia santykiu perspektyva su sutuoktiniu? (Situacija-kliutis-ateitis) +patarimo korta.
4u.gif

man iškrito šios kortos:

Pasaulis+Kardų 2+Kardų 9 ir Lazdų 2

Manau, kad Ekotina pati gali teisingai interpretuoti iškritusias kortas, bet aš pasinaudosiu galimybe pasipraktikuoti.

Vaizdelis man susidarė toks, kad ryšys tarp Jūsų tvirtas, viskas ten gerai ir meilė, ir seilė, tačiau nesutarimai kyla matyt dėl kažkokių užgautų ambicijų, gal kažkoks tarp Jūsų vyksta teritorijos nepasidalinimas, na kai kiekvienas nori būti teisus, kažkokie kyla nesusikalbėjimai, tarsi kiekvienas jaučiasi teisus ir tuo pat įsižeidęs dėl kito nesupratingumo. Sakyčiau žiūrint širdies lygmeniu viskas gerai, tačiau ego ir protas jaukia visą idilę ir jei tų dalykų neprigesinsit tai per laiką jie patvarkys ir širdies reikalus. Tiesiog turit apsispręst kas vis tik yra svarbiau ar tarpusavio ryšys ir jausmai ar ego ir panašūs į jį marazmai. Nu va, pripasakojau 4u.gif biggrin.gif
Tačiau prašome į mano pasisakymus žiūrėti filosofiškai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 05 spalio 2011 - 21:56
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 21:31)
na aš čia tokį krūtą klausimą pateikiau ir tik dvi praktikantės, kažkaip dar gaila išsiduot, norėčiau, kad dar bent kelios ištrauktų  ax.gif

Gal dar beatuk, pailsejusi, nores pasipraktikuoti smile.gif
Atsakyti
Dėkoju už atsakymus ir už straipsnį. Kaip tik kirbėjo mintis apie tą mechanizmą, jau nebe pirmus metus, o dabar suintensyvėjo zvimbimas smegeninėje. Imsiuos straipsnio.

Kol išsiversiu praeis mėnesiukas kitas biggrin.gif Gerai, kad bent skaityti moku kirilicą.
Atsakyti
Na ar gali man kas nors padelioti, mokslo tema ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 17:38)
na pabūsiu tas bandomasis triušis vardan praktikos. Tai klausimas būtų toks:

kas mane sieja (kokie santykiai darbiniai, profesiniai, meilės ir pan.) su vyru M?
Kas sieja su vyru E?
ir kas sieja su vyru S?

4u.gif

Senai ką bepraktikavau, taigi:
1. Su vyru M - II Taurės, V Taurės (apv), Monetų karalius.

Buvę praeities jausmai, nostalgija, pagal kortas manau labiau emociniai jausmai, galbūt tėvas ? Buvęs sutuoktinis ar draugas, suteikiantis paramą, tvirtas jūsų ramstis. g.gif

2. Su vyru E - Taurių riteris, II Kardai, X lazdų

Nešate atsakomybę prieš jį, labiausiai pagalvojau jog tai jūsų vaikas, nors manau gali būti ir darbiniai santykiai.

3. Su vyru S - III Kardai (apv), IX kardai, VI Taurės (apv)

Išskirtinai skaudinantys santykiai, žmogus jus nuvylęs, ir panašu jog dar to nepamiršote ir neatleidote.

Kažkaip visai priešingai nuo kitų man iškrito. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 21:41)
man iškrito šios kortos:

Manau, kad Ekotina pati gali teisingai interpretuoti iškritusias kortas, bet aš pasinaudosiu galimybe pasipraktikuoti.

Vaizdelis man susidarė toks, kad ryšys tarp Jūsų tvirtas, viskas ten gerai ir meilė, ir seilė, tačiau nesutarimai kyla matyt dėl kažkokių užgautų ambicijų, gal kažkoks tarp Jūsų vyksta teritorijos nepasidalinimas, na kai kiekvienas nori būti teisus, kažkokie kyla nesusikalbėjimai, tarsi kiekvienas jaučiasi teisus ir tuo pat įsižeidęs dėl kito nesupratingumo. Sakyčiau žiūrint širdies lygmeniu viskas gerai, tačiau ego ir protas jaukia visą idilę ir jei tų dalykų neprigesinsit tai per laiką jie patvarkys ir širdies reikalus. Tiesiog turit apsispręst kas vis tik yra svarbiau ar  tarpusavio ryšys ir jausmai ar ego ir panašūs į jį marazmai. Nu va, pripasakojau  4u.gif  biggrin.gif
Tačiau prašome į mano pasisakymus  žiūrėti filosofiškai  ax.gif

Na gal dar kas nors pakomentuos? Po to butinai pakometuosiu is savo puses.. Siaip ne viskas taip grazu kaip atrodo ir kaip buvo aprasyta wink.gif

Siuo klausimu man paciai kritusios kortos yra Imperatorius, Saule, Imperatore (situacija, kliutis, ateitis) Cia labai noreciau paprasyti Chiromantes pagalbos.. Kazkaip iskrite visos didziojo arkano kortos.. Sunku interpretuoti saule kaip kliuti. Ir isvis isdestymas toks gan verciantis pamastyti.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekotina: 05 spalio 2011 - 22:13
Atidejau Taro kortas, nezinau kuriam laikui, bet kolkas nemesiu ju. Kaip matau cia kitos praktikantes gali mesti kortas kitoms,man aktualu yra asmeniniai santykiai, tiksliau kada ir ar artimiausiu metu atsirast normalus tvirti ir ilgaliaikiai santykiai, kas meiles srityje pasikeis, ar atsiras antroji puse, galite ismesti kortas, pasipraktikuokit, pasakykit praeiti santykiu ir ateiti, pakomentuosiu butinai. Tiesa tokios mintys buna kad gali is viso neatsirasti toks kokio man reikia, pasiula netikusi, o betko nereikia. Tikrai kiekviena vakara pagalvoju apie tai, kas bus, kada pagaliau vskas pasikeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white_swan: 05 spalio 2011 - 22:20
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 21:41)
man iškrito šios kortos:

Vaizdelis man susidarė toks, kad ryšys tarp Jūsų tvirtas, viskas ten gerai ir meilė, ir seilė, tačiau nesutarimai kyla matyt dėl kažkokių užgautų ambicijų, gal kažkoks tarp Jūsų vyksta teritorijos nepasidalinimas, na kai kiekvienas nori būti teisus, kažkokie kyla nesusikalbėjimai, tarsi kiekvienas jaučiasi teisus ir tuo pat įsižeidęs dėl kito nesupratingumo. Sakyčiau žiūrint širdies lygmeniu viskas gerai, tačiau ego ir protas jaukia visą idilę ir jei tų dalykų neprigesinsit tai per laiką jie patvarkys ir širdies reikalus. Tiesiog turit apsispręst kas vis tik yra svarbiau ar  tarpusavio ryšys ir jausmai ar ego ir panašūs į jį marazmai. Nu va, pripasakojau  4u.gif  biggrin.gif
Tačiau prašome į mano pasisakymus  žiūrėti filosofiškai  ax.gif

Na parasysiu pagal kortas savo interpretacija. Pasaulis rodo kintacia padeti, tai svarbaus etapo uzbaigimas, santykiu pakitimas vienokia ar kitokia linkme. Meileje ji reikstu, kad zmogus tau tarsi visas pasaulis, taciau nagrinejant situacija, tai labiau kaip kazkokio naujo etapo pradzia. Kardu2 simbolizuojanti kaip kliuti santykiuose, tai interpetuociau kaip praeityje pasirinkto sprendimo isryskejimas "islindimas" i pavirsiu bendraujant. Buvo priimtas sprendimas ir dvieju. Ateities korta rodo neramumus, itampa, issiskyrima, liudesi. Patarimo korta pataria – Atsargiai eikite į priekį, būkite atidus detalėms, įforminkite susitarimus raštiškai. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Singerita,2011 10 05, 22:05]
Senai ką bepraktikavau, taigi:
1. Su vyru M - II Taurės, V Taurės (apv), Monetų karalius.

Buvę praeities jausmai, nostalgija, pagal kortas manau labiau emociniai jausmai, galbūt tėvas ? Buvęs sutuoktinis ar draugas, suteikiantis paramą, tvirtas jūsų ramstis. g.gif

tarpkitko krito ir man ši korta ties pirmuoju vyru tik apverasta..irgi pamaniau , kad tai gali būti praeities įvykiai blink.gif smile.gif
Atsakyti