Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 01 22, 22:55)
na taip si men sake maziau praves...o po to jau nk nemokes? nei kad puse metu prastovejus be jokio darbo pasiulymo?  g.gif

Kiek zinau moka tik 6men, poto nebent tvarkytis soc ismoka, jei nevirsija nustatytu pajamu 4u.gif
Atsakyti
sveiki. turiu toki klausymeli,gruodzio 1 diena turejau ateiti i drb. brz,bet atejau anksciau lapkricio pabaigoje,ji kaip supratau manes nepazymejo,ir po keliu dienu suzinojau kad nesu ismesta is darbo birzos. ta pacia diena vel i atsistojau,
auginu suneli 3.5 metu,pries tai gaudavau is darbo birzos 350 lt, pries tai nedirbau niekur.
ar dabar galiu tiketis kazka gaut?
Atsakyti
merginos turiu toki klausima, atsiprasau jei jau kazkuri klausete...
tarkim stoviu darbo birzoje ir studijuoju paskutiniame kurse (tai pagal birzos taisykles, man 6 menesius siulo tik toki darba pagal kuri studijuoju), kadangi pasikeitus socialinio taisyklems del stovejimo birzoje ir tu 6 menesiu, iskilo toks klausimas:
1. tai jei issiregistruoji is birzos ir vel prisiregistruoji, vel 6 menesius siulys tik pagal specialybe?
2. ar issiregistravus savo noru reikia kazkiek laukti, kad vel galetum prisiregistruoti? ar galima jau sekancia diena?
ir noriu pasitikslinti jei ismeta is birzos, negali prisiregistruoti metus laiko ar kiek?
gal galima nuoroda kokia, kur galeciau pasiskaityti?
Atsakyti
labukas,kas galite atsakyti,dabar stoviu darbo birzoje, vaikui nera 3 metu.is birzos nieko negaunu ir nieko nesiulo.mokejima zada atnaujinti nuo liepos,(bet dabar nors ir nemoka-vyksta spaudimas)taip kad taip stovedama nesitikiu sulaikti pinigeliu.kiekvienam uztenka po 350 lt.esame 5 zmones,3- vaikai.kol paskutiniam sueis 8 metai,esu drausta.koks TIKSLAS STOVETI BIRZOJE,vazineti ir nervus gadinto,kas pasakys. jei nestoveciau nuo tada kaip vaikui sueis 3 metai (bus pavasari)tai nemoketu pinigeliu?ju ar taip ar taip nesulauksiu,nes tokia politika.
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 01 19, 13:41)
Sveikos, tokio padetis ,darbo birzos tarpinike dave rekomend. ir liepe pasiskambinti del darbo, darbdavys pareiske kad jie priims i darba tik tuos kurie "atstovejo" metus darbo birzoj, zmogus tiek nera tiek atstovejas, bet darbdavys nori kad zmogus padirbti 3val bandomajam laikotarpiui po 8 valandas,tai zmogus negali atsisakyti to darbo , bet jo vistiek nepriims, bet "atidirbti " vistiek teks, kaip suprantu uz darba nebus mokama ir speju neapiforminama. Ar galit atsakyti ar tai teiseta?

tikrai neteiseta, galima skambinti i darbo inspekcija ir pranesti apie padeti...
Atsakyti
Vikosiuks, koks skirtumas koki jums darba siulo, juk galit pati savarankiskai ieskoti tokio kokio norite. Man siulo iš vis darbą nei pagal mano jau turimą spec ,nei pagal ta kuria šiuo metu studijuoju...
Atsakyti
gal kas galit pakomentuoti...vyras stovi darbo birzoje,pima menesi gavo ismoka 83 litus,nes buvo nepilnas menuo,paskui gavo pilna 650 ismoka...dabar 20 buvo pas tarpininke...pinigu dar nera..ir net darbo birzos puslapi neparasyta kad jie paskaiciuoti
kaip cia suprast???gal skambinti tarpininkei??
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 01 24, 13:45)
Vikosiuks, koks skirtumas koki jums darba siulo, juk galit pati savarankiskai ieskoti tokio kokio norite. Man siulo iš vis darbą nei pagal mano jau turimą spec ,nei pagal ta kuria šiuo metu studijuoju...

jei rimtai esme tame, kad as ne jokio darbo neieskau... as tiesiog mokausi, man tuoj prasides praktika (trunkanti pusantro menesio) kas birzoje nesiskaito, kad galiu nesieiskoti darbo, bet kas ims i darba zmogu, kuris atlikineja praktika ir negali atvykti i darba? man greit gynimasis ir visi diplominiai- tiesiog tie istatymai tokie kad norint gaut kazkokias kompensacijas esi priverstas stoveti birzoje, kurioje is tikro dar gera pusmeti (kol nesibaigs mokslai) ir nestotum...
o del darbo pobudzio, juk negali atsisakyti jei pasiulytu......
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 01 24, 13:34)
labukas,kas galite atsakyti,dabar stoviu darbo birzoje, vaikui nera 3 metu.is birzos nieko negaunu ir nieko nesiulo.mokejima zada atnaujinti nuo liepos,(bet dabar nors ir nemoka-vyksta spaudimas)taip kad taip stovedama nesitikiu sulaikti pinigeliu.kiekvienam uztenka po 350 lt.esame 5 zmones,3- vaikai.kol paskutiniam sueis 8 metai,esu drausta.koks TIKSLAS STOVETI BIRZOJE,vazineti ir nervus gadinto,kas pasakys. jei nestoveciau nuo tada kaip vaikui sueis 3 metai (bus pavasari)tai nemoketu pinigeliu?ju ar taip ar taip nesulauksiu,nes tokia politika.

koks burtu atsakymas,gal zinote,kas?
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 01 24, 13:49)
gal kas galit pakomentuoti...vyras stovi darbo birzoje,pima menesi gavo ismoka 83 litus,nes buvo nepilnas menuo,paskui gavo pilna 650 ismoka...dabar 20 buvo pas tarpininke...pinigu dar nera..ir net darbo birzos puslapi neparasyta kad jie paskaiciuoti

gal pamirso paskaiciuoti?
Papildyta:
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 01 24, 13:34)

man ir dabar toks klausimas iskilo, koks tikslas ten stoveti, jei nei darbo siulo, nei pinigelius moka ir dar nuvaziuok parvaziuok... tuo labiau, kad jus net i socialine pasalpa nepretenduojat...
juk stovint darbo birzoje kol nemoka bedarbio pasalpos, kaip suprantu stazas neina - tai tikslo stovet ir nera..
bet is kitos puses, gal jus kokias kompensacijas tvarkotes- sildymo, kuro, vandens, o ten jau prasideda reikalavimas stoveti birzoje, arba nestovet birzoje ir vaikas iki 3 metu (kartais ilgiau- jei gydytojo tokie nurodymai) turi augti namuose(nelankyti jokios ugdymo istaigos)..
del maisto paketu ir vaiko 52lt net nezinau ar birzoje stovejimas privalomas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 24 sausio 2012 - 13:08
QUOTE(jalka @ 2012 01 24, 12:49)

Sveika, man jau sita menesi persakičiuota turi sumoketi, tai aš 16 lankiausi ,dar nesulaukiau smile.gif skambinau tarpininkei,sako viskas gerai turi pervest, bet ten manau kazk netvarka, pasiskaimbinkit tarpininkei, gal pamirso ka nors padaryt. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Galit jus mane kuri apsviesti, kur jus tuos paskaiciavimus pasiziurit ax.gif Aciuka 4u.gif Maciau tik darbo birzoj informaciniam susitikime paskaiciavimus. Bet kaip suprantu kazkur galima kiekviena menesi pasiziuret ax.gif
Atsakyti