darbo birzos puslapyje,prisijungus,galima matyti suvestine,kaireje puseje...
ar is tikruju privalomas stovejimas birzoje,norint tvarkytis vaiko pinigelius?
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 01 24, 12:45)
Vikosiuks, koks skirtumas koki jums darba siulo, juk galit pati savarankiskai ieskoti tokio kokio norite. Man siulo iš vis darbą nei pagal mano jau turimą spec ,nei pagal ta kuria šiuo metu studijuoju...
skirtumas tame,kad tau pagal specialybę kiša lapus važiuoti pas būsimą darbdavį ir jai tu nesutinki arba atsisakai meta lauk iš DB (mano atveju liga neleidžia dirbt pagal specialybę ir buvo atnešta Klinikų profesorės išvada dėl ko negaliu,jiems nė motais,atnešk iš komisijos raštiškai,tai papasakojus daktarams jiem va šitaip akys pasistoja

Jei iš mokymo įstaitgos pristačius pažymą, tai kai pasiūlo darbą, nueini pas darbdavį ir išdėstai ,kad darbo neatsisakai ir nori dirbti ,bet tarkim tam tikrom dienom negalėsi ateiti į darbą, nes sesija ir aš abejoju ar darbdavys priims kaip tinkantį jeigu dažnai nebus darbuotojo,pasirinks tą kuris galės dirbti Pvz man siūlo darbą iki 10 val. vakaro aš iš karto pasakau,kad man netinka, nes turiu mažą vaiką, arba jau atvykus pas darbdavį jei man netinka grafikas tai ir nepristoja parašo ,kad pasirinko kitą kandidatą.
matot pagal mano specialybę darbo valandos dažniausiai būna nuo 7-16,tai kaip ir tiktų,bet jo aš jau dirbti nebegaliu,bet tu joms žmogau išaiškink....ai nebedaug liko ten būti,tikiuosi ištemti iki kovo mėn. turėtų su darbu reikalai pajudėti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 01 24, 13:39)
ar is tikruju privalomas stovejimas birzoje,norint tvarkytis vaiko pinigelius?
Neprivalomas.

sveikos norejau pasiklausti gal kuri atsakys
ar is darbo birzos reikia nesti pazyma jog stoviu darbo birzoje, einant tvarkytis socialines pasalpos? juk jos turetu matyt

QUOTE(rasavytenis @ 2012 01 25, 20:21)
sveikos norejau pasiklausti gal kuri atsakys
ar is darbo birzos reikia nesti pazyma jog stoviu darbo birzoje, einant tvarkytis socialines pasalpos? juk jos turetu matyt

Nereikia nieko nesti,jie mato.
QUOTE(kanstantin @ 2012 01 19, 13:26)
laba diena
noriu jusu konsultaciju; o problema ta ,kad su zmona db stovim 3metus. bei daugiau nei du metus gaunam soc. ismoka. pries 2 dienas buvom db ir ten konsultante siulo , kad iseitumem is db savo noru 2 savaitems po to vel prisiregistruoti ir soc. pasalpa isliks bei nenutruks medicininis draudimas . o , jei ismes be puse metu nepriims. buvom nueje i soc. istaiga tai jie burnas uzdare nieko nezino= klauskit birzoj , nors birzoj tai oficialiai niekur neparasyta. jei kas ka girdejot atsakykit skubiai labai prasau, nes ta pataisa atseit trumpam isejusi.
noriu jusu konsultaciju; o problema ta ,kad su zmona db stovim 3metus. bei daugiau nei du metus gaunam soc. ismoka. pries 2 dienas buvom db ir ten konsultante siulo , kad iseitumem is db savo noru 2 savaitems po to vel prisiregistruoti ir soc. pasalpa isliks bei nenutruks medicininis draudimas . o , jei ismes be puse metu nepriims. buvom nueje i soc. istaiga tai jie burnas uzdare nieko nezino= klauskit birzoj , nors birzoj tai oficialiai niekur neparasyta. jei kas ka girdejot atsakykit skubiai labai prasau, nes ta pataisa atseit trumpam isejusi.
Ir man sis klausimas aktualus,tai skambinau i soc.paramos skyriu ir pasiklausiau,sake socialine pasalpa nenutruks eiti tvarkytis kaip ir reikejo,tik gali buti taip,kad paskui nuskaiciuos uz tas dienas kai buvo nestoveta birzoje pinigelius :-( sako,jei jau reikia iseiti tai pasistenkit kuo greiciau vel isiregistruoti birzoje.Nezinau ar kas pasikeite,bet pas mus budavo taip jei sausio menesi pvz isstoji is DB savo noru tai tik vasario 1d jau gali vel istot i DB
QUOTE(jalka @ 2012 01 26, 10:17)
nu kad maniskis buvo 20 darbo birzoj..vakar dar net paskaiciavimu nebuvo darbo birzos puslapy ir pinigu dar vis nera...
Is kokio miesto? Idomu ar čia daugumai veluoja.Aš buvau 16 diena man dar nepervede, skambinau pirmadieni sako palaukit, skambinau vakar sako palaukit dar diena...sako visi kiti gavo pašalpas, man kažkodėl atrodo kad birza pinigų pritrūko

O kur jus matot tuos paskaičiavimus ?aš tik matau suvestinei išmokėtus pinigus
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 01 27, 13:55)
Is kokio miesto? Idomu ar čia daugumai veluoja.Aš buvau 16 diena man dar nepervede, skambinau pirmadieni sako palaukit, skambinau vakar sako palaukit dar diena...sako visi kiti gavo pašalpas, man kažkodėl atrodo kad birza pinigų pritrūko 

buvau 10 diena ir taip pat nera pinigu. man taip pat nevisai aisku, kur paziureti paskaiciavimus.metu aki i paslaugu suvestine, galvoju ten ir bus tie paskaiciavimai, kai perves i banka bus parasyta,kad sumoketi
QUOTE(jalka @ 2012 01 24, 13:14)
darbo birzos puslapyje,prisijungus,galima matyti suvestine,kaireje puseje...
atsakymas kaip pažiūrėti ar jau paskaičiuota...netingėkit kelius puslapiukus perverst ir paieškot