Man idomu pagal ka skaiciuoja bedarbio pasalpa ar pagal buvusia alga ar pagal tai kiek gaudavau motinystes ismokos?

pagal buvusia alga, bet nedaugiau 650lt.
Sveiki,istojau siuo metu i birža,gausiu bedarbio pašalpa...Sakykit nustebau kai pasake kad DB nebesiuncia mokytis jokiu kursu...Pasake siuo metu siuncia darbdaviai jei to reikia ir jei jie gali jusu mokslus finansuoti,ar is tiesu siemet jau taip yra...Ar cia kaskas ne taip siuncia tik savus:)
QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2012 01 30, 11:57)
Sveiki,istojau siuo metu i birža,gausiu bedarbio pašalpa...Sakykit nustebau kai pasake kad DB nebesiuncia mokytis jokiu kursu...Pasake siuo metu siuncia darbdaviai jei to reikia ir jei jie gali jusu mokslus finansuoti,ar is tiesu siemet jau taip yra...Ar cia kaskas ne taip siuncia tik savus:)
Maniski ,tai siunte i kursus gruodžio pabaigoje.Ir DB konsultante irgi sake,kad nuo kitu metu i kursus sius darbdaviai tik,kurie apmokes kursus.

QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2012 01 30, 12:57)
Na kiek zinau dabar taip yra,pats darbdavis moka uz kursus ir paskui jus idarbina,jus pasirasot trisalia sutarti,mano vyras kaip tik i tokius kursus vaiksto,dabar jau jam praktika,o po praktikos iskart idarbina.Alga nebloga.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 30, 14:02)
Na kiek zinau dabar taip yra,pats darbdavis moka uz kursus ir paskui jus idarbina,jus pasirasot trisalia sutarti,mano vyras kaip tik i tokius kursus vaiksto,dabar jau jam praktika,o po praktikos iskart idarbina.Alga nebloga.
Man irgi sake, kad dabar kursus rengia tik pagal darbdaviu prasymus, cia po nauju isigaliojo jau nauja sistema, o taip kaip buvo anksciau daug kursu, tai jau nebera.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 30, 13:02)
Viskas aisku,pas musų provincijoj sunku rasti darba,o apie darbdavį kuris apmokes kursus tai visai tikriausiai reikia pamiršti

QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2012 01 30, 11:57)
taip taip jokių kursų dabar

drauge stovi darbo birzoje apie 2metus.ieskosi darbelio bet paskutini karta birzoje uzsimine apie subsidija jeigu isidarbintu.anksciau buvo kad puse atlyginimo ar dali moka sodra kita dali darbdavys,kaip yra dabar?

preis savaite istojau i db, man priklauso bedarbio ismoka, tik nepaklausiau kelinta menesio diena ji pervedama, gal galite atsakyti? aciu
Ar yra dar tokiu, kuriem darbo birzos puslapy net pinigai nepaskaiciuoti, ka kalbet apie banka, ar as viena tokia
. Rytoj kaip ir paskutine diena sio menesio , o pinigu neeera.
Papildyta:
Deje , tokios kaip tvarkos kada turi sumoketi nera. Sumoketi gali nuo menesio pradzios iki pat paskutines dienos. Pvz iki siol nesulaukiu uz Gruodi. Tik kiek zinau , ismoka po apsilankymo pas jusu tarpininke , t.y. kol nenuejai atsizymeti , tol tikrai pinigu nepaskaiciuoja.

Papildyta:
QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 30, 20:34)
preis savaite istojau i db, man priklauso bedarbio ismoka, tik nepaklausiau kelinta menesio diena ji pervedama, gal galite atsakyti? aciu
Deje , tokios kaip tvarkos kada turi sumoketi nera. Sumoketi gali nuo menesio pradzios iki pat paskutines dienos. Pvz iki siol nesulaukiu uz Gruodi. Tik kiek zinau , ismoka po apsilankymo pas jusu tarpininke , t.y. kol nenuejai atsizymeti , tol tikrai pinigu nepaskaiciuoja.
QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 30, 19:34)
nėra nustatytos dienos, jums bus paskirta pasimatymas su tarpininke,poto ji patvirtins pervedimą jums ir galit tikėtis jau maždaug po 5d....tarkim 19 buvot DB tai mazdaug 23-24d. gali pasirodyt pinigėliai sąskaitoj,būna ir gerokai vėliau...jai aišku nepadės į delną atspausdinto lapo pas būsimą darbdavį