tai vat tiksliau jau buvau pries savaite pas tarpininke, dabar eisiu 14d jau antra karta, o uzregistravo mane jau anksciau sausio 2d, sake kad uz sausi turiu gauti, bet dar negavau

sausio 2d. buvo pirmas ėjimas į DB?
QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 30, 21:35)
tai vat tiksliau jau buvau pries savaite pas tarpininke, dabar eisiu 14d jau antra karta, o uzregistravo mane jau anksciau sausio 2d, sake kad uz sausi turiu gauti, bet dar negavau 

tai kai vasario 14 diena nueisit pas tarpininke, jus atzymes ir uz keliu dienu gausit pinigelius uz sausi

taip sausio 2d buvau pas priemeja, poto pas vadybininke, ir dabar jau bus trecias apsilankymas db 02.14d
jai buvot sausio 2d. pirmą kartą tai gausit už sausį vasarį po apsilankymo...jai būtumėt buvusi gruodį tai lauktumėt šį mėn. pinigėlių

QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 30, 20:35)

uzsiregistravau ta pacia diena, sekantis kartas 02 14, siandien dalyvavau darbo mugej, poto pas tarpininka ejau, tai sake pinigeliai yra paskaiciuoti, kai ateisiu 14d, tada patvirtins ir jei viskas gerai per 5d ismokes, bet buna veluoja

QUOTE(Raimalala @ 2012 01 30, 23:23)
nebeprisimenu DB prisijungimo duomenų, nei pašto, nei vardo. yra koks variantas kaip sužinot?
https://www.ldb.lt/L...n...b&branch=js
"jeigu esate ieškantis darbo asmuo ir norite patvirtinti savo tapatybę arba pamiršote prisijungimo duomenis, galite prisijungti per Eelektroninių valdžios vartų portalą."
Primenu taisykles, nes matau kad niekas nebesilaiko jų. Apie pinigų gavimą galima atsidaryti temą "bendraminčiuose", bet šiame skyrelyje tai griežtai draudžiami tokie komentarai.
! | Skyrelyje "Socialinių reikalų labirintuose" draudžiama atidarinėti temas/ar rašyti komentarus atidarytose informacinio pobūdžio temose, kuriose kaupiama 50 psl. vieno-dviejų žodelių komentarų, kuriuose dalijamasi informacija - kada, kur ir kuri supermama gavo/negavo išmokas. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o ne keletą dienų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios, vertingos ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu ir naudinga skaityti visiems lankytojams ir po daugelio mėnesių/metų nuo jų parašymo. Naudoti forumą kitokiais tikslais yra draudžiama. Visi organizaciniai pasisakymai ir paplepėjimai (pvz. "ar jau gavote pašalpą?", "aš jau gavau", "o aš vis dar laukiu", "aš negavau") yra trinami. Paliekama tik pati svarbiausia informacija apie aktualią temą, šiuo atveju Darbo biržą. Antraip, ieškantiems konkrečios informacijos apie jas, reikės vartyti "n" puslapių ir gaišti brangų savo laiką. |
Norėjau paklaust, kodėl darbo birža reikalauja elektroninės banko sutarties? Kodėl jiems neužtenka nurašyti sąs.Nr. kur pervesti pašalpą?
Man kažkaip labai keista, nes banko sutartis yra tik bankui ir man, kodėl privalau ją rodyti sodros darbuotojui? Juk ten ir atpažinimo kodas ir tas laikinas slaptažodis, kurį prašo nurodyti, jei pamiršai sąvąjį slaptažodį. Man kažkokia mistika

QUOTE(Burtininke @ 2012 02 01, 09:55)
Norėjau paklaust, kodėl darbo birža reikalauja elektroninės banko sutarties? Kodėl jiems neužtenka nurašyti sąs.Nr. kur pervesti pašalpą?
Man kažkaip labai keista, nes banko sutartis yra tik bankui ir man, kodėl privalau ją rodyti sodros darbuotojui? Juk ten ir atpažinimo kodas ir tas laikinas slaptažodis, kurį prašo nurodyti, jei pamiršai sąvąjį slaptažodį. Man kažkokia mistika 

Niekas neprašė elektronines banko sutarties,užteko saskaitos numerio.

Uoga 3, aš ir nunešiaus sąsk. Nr. - nepriėmė, liepė atnešt sutartį
O aš užsispyrus nenešt